Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak na konci února ještě může být mráz, to bych měla ještě normálně nějaký zimní fusák, a do něj nemusíš moc oblékat, já do fusáku už dávala jen tenké fleesové overálky.
A pak na jaro jsem měla od emitexu fleesový fusák
https://www.detske-kocarky.cz/…le-sedy.html?…
Využili jsme ho pak i do sportáku pro starší.
@KKK85 Fusaky právě máme po starším. Ale tu zavinovačku bych chtěla, na spaní i do postýlky, ale nevím jakou, aby byla i na teplé jaro léto
@Anonymní píše: Více
tak já měla do postylky na doma vše zvlášť… než to co bylo použivané venku v kočárku. Kolem 10stupnu byl fajn tento emitex fusák, pak už kolem 20stupnu stačila tenká dečka přes miminko…
Mušelínová zavinovačka je skvělá volba pro jaro a podzim, je lehká a dobře prodyšná. Pro konec února doporučuji mít i nějaký teplejší spací pytel nebo deku na přikrytí.
My používali zavinovačku jen prvních asi 14 dní. Pak se přešlo na spací pytel.
@PetaVondrackova Děkuju. Zkusím ji! Ty zimní deky a fusaky mám, starší byl zimní miminko ![]()
Ahojky, čekáme miminko na konci února a potřebovala bych doporučení na zavinovačku od jara do podzimu. Péřovou nechci. Už je to dost let, co jsem vybírala věci pro starší dítě, tak teď nemám přehled. Co nějaká ta mušelínová? Co kupujete pro nezimní miminka? Na ten konec února kdyžtak přes to dám deku nebo mám různý dekofusaky a spací pytle atd, co měl starší, co byl zimní miminko.
Děkuji