Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Murka píše:
Tak ta péče by bez problému prošla, nicméně asi by prudili, proč sebou vezeš dítě. Samozřejmě záleží na koho narazíš.
Tak asi nenechá 4lete dite samotné doma, ne.
@Anonymní píše:
Maminky mám takový dotaz nebo nevim jak to nazvat.. mame babičku v jiném okresu cca 80 km daleko od nás, syn mi doma place věcně za babičkou, teď díky zavrenym okresu ji nemuzem nastevovat jako doposud cca 3× týdne, byl na to zvyklý, už si nevím rady jak ho utěšit co dělatnemáte nějaké rady?:(
Existují výjimky, tak si nějakou vymysli, ne.
@Anonymní píše:Čtyřleté u dítěti nevysvětlis, že je koronavirus a proto se přijímají nějaká opatření, která ho mají pribrzdit? Jako kdyby dvouletému, ale ctyřletému, co už v tom rok žije? Zavřené bazény, zoo, kroužky…
@Murka to ano, moc vám děkuji za rady, jinak synovi jsou 4 roky, takže moc mi nejde mu to vysvětlit, každopádně zkusíme toto kdyžtak nás obrátí zpátky
Zdravím, nechci zakládat novou diskuzi, ale zajímalo by mne jak to je, když mám přítele v jiném okresu a potřebuji za ním jet, protože se mu stal pracovní úraz a potřebuje někoho, kdo se o něj postará. Vím, že úraz partnera je ve výjimkách, ale chci se zeptat, jestli to stačí mít jen napsané v čestném prohlášení a nebo budu potřebovat i nějaký jiný doklad nebo něco, jak bych to případně dokazovala. Děkuji za odpověď.
Svou rodinu, rodiče i prarodiče vídám pravidelně, jsou ve stejném okresu, pokud by nebyli, vídala bych je i tak dál normálně. Mou rodinu mi nikdo zakazovat nebude, na to ani nemá nikdo právo. Ale když se lidi nechají umlčet a zastrašit…
Žádnej kokos v televizi, ani ve vládě by mi v tom nezabránil, mohl by to zkusit ![]()
@Sonarka přesně tak, lidi proboha vzpamatujte se. Kdyby vláda nařídila, že máme skákat z oken (a tím snížit čísla), tak skocite? ![]()
Okresy jsem přejížděl pravidelně, stavěli mě snad jednou.
@Anonymní píše:
@Sonarka přesně tak, lidi proboha vzpamatujte se. Kdyby vláda nařídila, že máme skákat z oken (a tím snížit čísla), tak skocite?
Okresy jsem přejížděl pravidelně, stavěli mě snad jednou.
Hlavní je, že to informuješ anonymně. Stydíš se, anonymní hrdino?
Byla jsem stavěná několikrát. Ve vlastním okrese cestou na očkování Covid. Hned dvě hlídky po sobě. Můj muž cestou do práce pravidelně.
@Kelsey anonymita jen pro to, že jsme národ udavačů. Věřím Vám, že Vás stavěly hlídky, mě taky. Hezky večer.