Špatné zažívání

Anonymní
13.11.11 18:30

zažívání

Ahoj, chci se poradit zda je to normální…poslední dobou se mi stává, že když špatně nakombinuji potraviny, cca po 20 minutách mám průjem, třeba 2× a pak mám po zbytek dne rozhozené zažívání, dříve se mi to nestávalo, je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
13.11.11 18:37

podivej se do googlu na celiakii, mozna se tam najdes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
13.11.11 20:02
Anonymní píše:
Ahoj, chci se poradit zda je to normální…poslední dobou se mi stává, že když špatně nakombinuji potraviny, cca po 20 minutách mám průjem, třeba 2× a pak mám po zbytek dne rozhozené zažívání, dříve se mi to nestávalo, je to normální?

To mě se občas střídá průjem ze zácpou a zácpa s průjmem někdy jsou to nervy a stres a občas jak se říká dietní chyba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bertuša
8.12.17 21:10

Pokud mám rozhašené zažívání, vždy sahám po colonfitu. Účinkuje spolehlivě.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
6.2.18 09:50

U náz zase na tohle v rodině bereme Biopron IB-Symbio +S. Boulardii. Hlavně já teda mívám průjmy bud už z toho, že mám nervy nebo snim něco, co jsem neměla…Ta S. Boulardii je probiotická kvasinka, takže je na různý druhy průjmu. A jinak na správný trávení beru od Biopronu IB-Symbio s enzymy, který jsou super na trávení a omezujou při nadýmání. Nic jinýho už ani vlastně nekupujem. ;)

• Citovat
  • Upravit
44
16.3.18 12:34

O Colonfitu mi říkala paní v lékárně? Máte s ním dobré zkušenoti? Neustále řeším nafouknuté břicho a s tím spojenou i zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.3.18 21:54

@MilenaP Já mám s colonfitem dobrou zkušenost, hlavně po dobrání antibiotik, po kterých mám vždy střevní problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.3.18 18:58

@LenuleD Pravda, že si ho docela dost lidí chválí. A za jak dlouho tak zabere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.3.18 22:43

@MilenaP Většinou 2-3 dny, takže nic strašného a je dobré, že je vhodný i pro děti, když je bolavé a nafouklé bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
31.3.18 19:08

@LenuleD tak to zní dobře :) podívám se na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.8.19 13:54

Zažívání

Moje OSOBNÍ aktuální zkušenost, ovoce Dřín dám do horkého čaje opravdu větší množství, pak ovoce vyberu sním čaj vypiju, podle mě ulra brutal dobré na žaludek a taky směr dál, dřín mám na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.20 10:33

Špatné zažívání

Dobrý den. Už měsíc mi je bohužel strašně špatně. 2 týdny jsem měla zácpu, a pak z ničeho nic průjem. Doprovází to křeče, a obrovské nadýmání, což je opravdu nepříjemné. Celkově se necítím dobře. Nutno podotknout, že jsem začala brát HA. Jsem docela zoufalá, nevím co s tím ještě k tomu když v této špatné situaci nemohu jít k doktorovi.. Jím dost vlákniny, piju dostatečně. Nějaké rady, co s tím? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
11.4.20 11:31

Zkus si nasadit enterol…určitě to zklidní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.4.20 12:01

Probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
28.12.20 10:26
@Anonymní píše:

Jak to dopadlo už je ti lip? Na co jsi přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí