Zazloutle bílé prádlo
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zazloutle bílé prádlo
Ahoj nevíte někdo cim by to mohlo byt nebo jak to vyřešit? Téměř všechno bílé prádlo mi pranim časem zazloutne, většinou peru na 30 nebo na 40, používám prášek na bílé prádlo, avivaz…nevim zda je to prackou, materiálem nebo špatne zvoleným programem na praní…nejhorší jsoubnapriklad pyzamka z tesca, ty snad zazloutly okamžitě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@andreabak píše:
Ahoj nevíte někdo cim by to mohlo byt nebo jak to vyřešit? Téměř všechno bílé prádlo mi pranim časem zazloutne, většinou peru na 30 nebo na 40, používám prášek na bílé prádlo, avivaz…nevim zda je to prackou, materiálem nebo špatne zvoleným programem na praní…nejhorší jsoubnapriklad pyzamka z tesca, ty snad zazloutly okamžitě…
Bílé peru na 60, jen směs s bílým na 40
Mám prášek na bílé prádlo a k tomu přisypu trošku bělícího prášku
ze sáčku z DM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U bílýho mi to nepřijde nic divnyho. Bílý peru vždy se savem na 40-60, plus přidávám vodu. Pak peru ještě jednou s aviváži na 15minutek na 30.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bílé se má prát min na 60 a bez aviváže, ta na prádle může způsobit žloutnutí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
30°C je fakt málo…pokud chceš bílé prádlo, zkus přidat do přání sodu, nebo jsou různé sáčky na vybělení prádla, ale spíš ložní, záclony apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak bílé prádlo rozhodně neprat na 30 a nepoužívat aviváž.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bílé peru vše na 40 (krom ručníků a povlečení a utěrek), mám spec. prášek na bílé i na nízké teploty, je to nějaký německý, hlavně je na záclony, ale fakt pere skvěle. Aviváž nepoužívám vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jednou za čas proženu všechno bílé dávkou Domestosu (na těch variantách, které můžete dát do prádla, je to vzadu napsané). Funguje to lépe než cokoliv jiného. Jinak prát bez aviváže. Pokud chcete, aby to vonělo, doporučuji gel Coccolino na bílé prádlo - ten má velmi hezkou a dostatečně silnou vůni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak prat furt na 30-40 nedovedu si představit že pračka bude čistá pod 60 bych skoro nepral. Savo to vyběli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Krémový, bílý výtok během nebo po ovulaci?
- Bílé tečky na zavařených borůvkách - plíseň?
- Co pomůže na obarvené prádlo?
- Obarvené prádlo od tašky
- Silný bílý výtok a stěry v pořádku
- Prádlo o silvestra?
- Barevné prádlo lovelou na bílé?
- Dobrá sušička na prádlo