Zboží dobírkou? Reklamace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
14.8.13 14:09

zboží dobírkou?reklamace?

Ahoj chtěla jsem se zeptat, když mi příde zboží dobírkou od soukromé osoby. např-telefon, já na poště zaplatím balík, zaplatím dobírku, výdu ven před poštu, kouknu a nebude v balíku co jsem chtěla, mužu balík na poště vrátit, již rozbalený a vrátí mi peníze lze to? popřípadě jakou dlouhou dobu mám na raklamaci? na té poště? děkuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66799
14.8.13 14:17
@qvake805 píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat, když mi příde zboží dobírkou od soukromé osoby. např-telefon, já na poště zaplatím balík, zaplatím dobírku, výdu ven před poštu, kouknu a nebude v balíku co jsem chtěla, mužu balík na poště vrátit, již rozbalený a vrátí mi peníze lze to? popřípadě jakou dlouhou dobu mám na raklamaci? na té poště? děkuji za info…

Pošta nemá s obsahem balíku nic společného. Ani kdyby uvnitř byla cihla místo telefonu. Radím nakupovat u prověřených prodejců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.8.13 15:13

Ne, musela by jsi na policii. jak má na poště někdo vědět, zda jsis neobjednala to, co to přišlo a jen se ti to nelíbí. To nejde. převzetím balíku za něj pošta již neručí. proto je dobírka úplně zbytečná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpa
21.8.13 17:55

notebook

A co zboží placené převodem a nedodané touto paní?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák