Zcela sama na dítě - sdílejte své zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše:otec mého dítěte také nezemřel, a přesto dítě nikdy neviděl, natož aby ho hlídal - víš oni někteří pánové jsou dobří zmetci
@Liberalissima píše:
Spousta chlapů. se ale fakt změní až po dítěti, ať už že je žena „v pasti“,.nebo stresem z toho, jaké to vlastně je mít dítě a zodpovědnost za rodinu
Tak to jste vystihla dokonale. To, co se děla po porodu, nechápala jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnddaa píše:
Tak to jste vystihla dokonale. To, co se dělo po porodu, nechápala jsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zudina píše:
Jsem na tom podobne. Ani nemám alimenty. Neporadím. Jediná má záchrana je práce z domova- jinak bych na tom byla spatne. Když jsem nemocná je to peklo. Ale musím proste fungovat. Za každých okolnosti. Zkus si najít práci z domova. Teď na to přešla spousta firem..
Hledám práci z domova, ale našla jsem jen psaní seminárek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnddaa
Chce to sehnat nějakou pomoc. Proč nemáš kamarádky? Ty mi pomáhají častěji než rodina.
Ideálně buď přestěhovat se někam kde je větší možnost zaměstnání. Nebo zaměstnání z domu. Hodně holek dělalo dorucovatelku na poště, protože o prázdninách si mohli děti brát sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnddaa píše:
Hledám práci z domova, ale našla jsem jen psaní seminárek
Lepší než nic, jestli to dokážeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopirek píše:
@Linnddaa
Chce to sehnat nějakou pomoc. Proč nemáš kamarádky? Ty mi pomáhají častěji než rodina.
Ideálně buď přestěhovat se někam kde je větší možnost zaměstnání. Nebo zaměstnání z domu. Hodně holek dělalo dorucovatelku na poště, protože o prázdninách si mohli děti brát sebou.
Doručovatelka s možností mít děti přes prázdniny u sebe…to je zajímavý nápad, děkuji, mě by to nenapadlo.
No nemám. Nejsem příliš družný člověk… a kamarádky, které mám mají svoje rodiny se svými starostmi.. nebo ani nebydlí ve stejném městě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnddaa píše:
Doručovatelka s možností mít děti přes prázdniny u sebe…to je zajímavý nápad, děkuji, mě by to nenapadlo.
No nemám. Nejsem příliš družný člověk… a kamarádky, které mám mají svoje rodiny se svými starostmi.. nebo ani nebydlí ve stejném městě
Ideální je další sólorodič. Zkus se začít víc družit. Seznámit se s nějakou maminkou ve školce… U nás jsou takhle dvě a vzájemně si vyzvedávají děti. Hlídají si i s přespáním. Prostě si supluji pomoc druhého rodiče. ![]()
Jako úplně sama to budeš mít dost těžké. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linnddaa bacha, ne všude ti to dovoli, mít dítě s sebou, je to proti všem předpisům. Navíc se chodí ráno na pět hodin, co uděláš s dítětem na malém městě, když školka jede od 7 hodin? Opravdu táhnout mraky pošty, mít u sebe hromadu peněz, rekomand, musíš do bytu k kdejakemu feťákovi, ležákovi apod…to opravdu není procházka s dítětem. Max tak roznašeni letáků, ale tím si vydělaš pár stovek a zabere ti to spousty času.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak za prve bych vám řádila přestěhovat se do většího města..a pokud to nejde najít si v tom větším městě práci a školku dat dcerce poblíž práce.. držím pěsti taky jsem byla 4 roky s autistickym synem doma a bylo to těžké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit