Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
ráda bych si zmapovala prodejny zdravé výživy v Brně. Budu ráda za vaše tipy.
Chodím zatím jen do Vaˇnkovky a na Orlí ( ale tam nelze s
kočárkem
).
děkuji, Irias
Tak to chodis do tech nejdrazsich ![]()
Ja jsem spokojena na Lidicka (je to v tom dome Gaute, byvale Tusculum), pak je na Lidicke jeste jedna v prujezdu, kde je i ISIS, skoro u tramvajove zastavky Antoninska. V obou maji rozhodne veci levnejsi nez ve Vankovce, ta je fakt silene draha.
To je v centru asi tak vsechno, co me napada
mej se
Kacica
Ahoj Irias,
tak ti přidám tip - jedna je na rohu Veveří (naproti Slovákově ulici - Slovákova je ta, jak je Moulin Rouge) a jedna na Lidické naproti tramvajové zastávce Antonínská, jde se do takového průjezdu a je tam fůra malých obchůdků - a v té zdravé výživě mají docela fajn výběr.
Světlana
Ahoj.
Přidávám další tip přímo ve středu města. Ulice Orlí. Když jdeš od Měnínské brány, tak po levé ruce asi v půlce před křižovatkou. Já nejčastěji chodím Lidickou…
Dobrou zdravou chuť.
CIBULKA
U nás také vede Lidická v Gaute centru a to hlavně proto, že tam nejsou žádné schody,kočárkem se dá projet v pohodě mezi regály a je to hodně velký obchod.
K.
tento týden jsem byla v Gaute a jsem moc spokojená. je tam i dětský koutek a moc ochotný personál ![]()
moc díky za tipy !!!
Irias
Sice už trochu pozdě, ale přeci přidám 3 prodejny, kdyby to třeba ještě někdo potřeboval, ale všechno jsou to spíše malé obchůdky, takže s kočárkem se dovnitř určitě nevejdete.
Jinak z kamenných obchodů mám taky nejradši ten na Lidické 26 a taky dost často nakupuju přes www.biosfera.cz , je fajn, že člověk si to v pohodě objedná přes internet z domu a pak si to jen na Husovické ul. vyzvednu - k vyzvednutí je to připraveno buď ještě ten den nebo 2. den, neplatím poštovné a za osobní odběr je navíc sleva 5 %
.
nikdy není pozdě ![]()
díky za další tipy, kolem M. HOrákové jezdím a uplně jsem na ni zapomněla. jdu mrknou na ty webovky.
I.
KATY, díky za tip s tím osobním odběrem, vůbec jsem nevěděla, že to jde
… hned to pošlu dál, kolegyně taky objednávají přes biosferu, tak se jim to bude taky hodit ![]()
a já přidávám.. Koliště jak je pohřební služba tipuju číslo 6-10. je to mezi Miladou a Lidickou. a nevím jak u dveří, ale vevnitř se dá i s kočárem.
Zdenik
Není zač
. Ještě jsem teď na biosféře hledala ty podmínky osobního odběru, chvíli jsem to nemohla najít, tak jsem si říkala, jestli to třeba na nový rok nezrušili, ale ne
- je to tady http://www.biosfera.cz/shipping.php
Poraďte mi prosím zdravou výživu v Brně poblíž Hlavního nádraží, ať nemusím s kočárkem přestupovat. Díky.
@Dalunka píše:
Poraďte mi prosím zdravou výživu v Brně poblíž Hlavního nádraží, ať nemusím s kočárkem přestupovat. Díky.
Na hlavním nádraží Bio Point, pak u meniske brány, pro dobré jídlo lze zajít do Re Bio ve Špalíčku a ve vankovce v přízemí kousek od fontány je take výživa.
A mnohe lze koupit v DM v letmo, maji tam i pidi koutek pro děti na hraní: zavesny houpací kůň a mulfunkcni motoricko-vjemová hrací kostka.