Zdravá výživa v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17718
16.11.06 13:59

ZDRAVÁ VÝŽIVA V BRNĚ

Ahoj,

ráda bych si zmapovala prodejny zdravé výživy v Brně. Budu ráda za vaše tipy.

Chodím zatím jen do Vaˇnkovky a na Orlí ( ale tam nelze s
kočárkem :-( ).

děkuji, Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
16.11.06 14:09

Tak to chodis do tech nejdrazsich :-)
Ja jsem spokojena na Lidicka (je to v tom dome Gaute, byvale Tusculum), pak je na Lidicke jeste jedna v prujezdu, kde je i ISIS, skoro u tramvajove zastavky Antoninska. V obou maji rozhodne veci levnejsi nez ve Vankovce, ta je fakt silene draha.
To je v centru asi tak vsechno, co me napada
mej se
 Kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
16.11.06 14:10

Ahoj Irias,

tak ti přidám tip - jedna je na rohu Veveří (naproti Slovákově ulici - Slovákova je ta, jak je Moulin Rouge) a jedna na Lidické naproti tramvajové zastávce Antonínská, jde se do takového průjezdu a je tam fůra malých obchůdků - a v té zdravé výživě mají docela fajn výběr.

Světlana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.11.06 15:30

Ahoj.

Přidávám další tip přímo ve středu města. Ulice Orlí. Když jdeš od Měnínské brány, tak po levé ruce asi v půlce před křižovatkou. Já nejčastěji chodím Lidickou…

Dobrou zdravou chuť.

CIBULKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
16.11.06 18:17

Mendlák a Pekařská :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
24.11.06 23:57

U nás také vede Lidická v Gaute centru a to hlavně proto, že tam nejsou žádné schody,kočárkem se dá projet v pohodě mezi regály a je to hodně velký obchod.
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
25.11.06 09:33

tento týden jsem byla v Gaute a jsem moc spokojená. je tam i dětský koutek a moc ochotný personál :)

moc díky za tipy !!!

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
4.1.07 17:25

Sice už trochu pozdě, ale přeci přidám 3 prodejny, kdyby to třeba ještě někdo potřeboval, ale všechno jsou to spíše malé obchůdky, takže s kočárkem se dovnitř určitě nevejdete.

• zdravá výživa Vitalita na ul. Milady Horákové, hned u zastávky 28. října
  • zdravá výživa na Zahradníkově ul. - přímo u zast. trolejbusu 32
  • zdravá výživa na ul. Banskobystrická - přímo na zastávce tram 1 Kořískova (ale té, co jede z Řečkovic, při směru z centra se musí jít kousek zpátky k tomu komplexu, co je Billa)

Jinak z kamenných obchodů mám taky nejradši ten na Lidické 26 a taky dost často nakupuju přes www.biosfera.cz , je fajn, že člověk si to v pohodě objedná přes internet z domu a pak si to jen na Husovické ul. vyzvednu - k vyzvednutí je to připraveno buď ještě ten den nebo 2. den, neplatím poštovné a za osobní odběr je navíc sleva 5 % :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
5.1.07 07:40

nikdy není pozdě :lol:

díky za další tipy, kolem M. HOrákové jezdím a uplně jsem na ni zapomněla. jdu mrknou na ty webovky.

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.1.07 08:11

KATY, díky za tip s tím osobním odběrem, vůbec jsem nevěděla, že to jde :) … hned to pošlu dál, kolegyně taky objednávají přes biosferu, tak se jim to bude taky hodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1652
5.1.07 08:30

a já přidávám.. Koliště jak je pohřební služba tipuju číslo 6-10. je to mezi Miladou a Lidickou. a nevím jak u dveří, ale vevnitř se dá i s kočárem.

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
5.1.07 10:46

Není zač :wink: . Ještě jsem teď na biosféře hledala ty podmínky osobního odběru, chvíli jsem to nemohla najít, tak jsem si říkala, jestli to třeba na nový rok nezrušili, ale ne :-) - je to tady http://www.biosfera.cz/shipping.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
19.2.14 17:24

Poraďte mi prosím zdravou výživu v Brně poblíž Hlavního nádraží, ať nemusím s kočárkem přestupovat. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
19.2.14 17:31
@Dalunka píše:
Poraďte mi prosím zdravou výživu v Brně poblíž Hlavního nádraží, ať nemusím s kočárkem přestupovat. Díky.

Na hlavním nádraží Bio Point, pak u meniske brány, pro dobré jídlo lze zajít do Re Bio ve Špalíčku a ve vankovce v přízemí kousek od fontány je take výživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
19.2.14 17:33

A mnohe lze koupit v DM v letmo, maji tam i pidi koutek pro děti na hraní: zavesny houpací kůň a mulfunkcni motoricko-vjemová hrací kostka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák