Zdravé hubnutí s bylinkami

• Otevřená skupina

Pro ty, kdo chce zhubnout a nejde jim to a i pro ty, kterým to jde a chtějí poradit.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

24.4.12 14:25

Zdravé hubnutí s bylinkami

Ahojky holky,čtu tady všechny problémy s hubnutím po porodech dětí - máme to pech, my maminy:-D.
Mám stejný problém, přibrala jsem před otěhotněním a i po porodu druhého synka cca 25 kg a i když jsem poměrně dost vysoká - 182 cm, vážila jsem 108 kg - bylo to dost vidět - zadýchávala jsem se, byla jsem celá oteklá, do ničeho jsem se nevešla, byla jsem nešťastná - vždy jsem byla atletické postavy a teď tohle:-(, upravila jsem si jídelníček, trochu posilovala břicho - spíše jsem cvičila kolem rodiny - starší je pěkný čertík a kila se jen veeeeeelmi pomalu dostávala dolů, podotýkám, že mám poruchu štítné žlázy, kde je s hubnutím trochu větší problém…:-( jsem tzv.typ metabolické poruchy…a protože jsem alternativně laděná, hledala jsem různé způsoby hubnutí přírodní cestou - pomocí bylinek a začalo mi to fungovat 8o :D sice hubnu po 3 - 4 kilech/měsíc, ale celkově se mi upravilo trávení - vyřešila jsem si chronickou zácpu - určitě víte, jaký je to pocit, moci si dojít na záchod:-D,mohu jíst i potraviny, které mi dříve vadily - syrová cibule a česnek v salátu…a hlavně jsem se znovu rozkojila - ztrácela jsem mlíčko… :,( , malý měl velké problémy s prdíky - teď v klidu spinkáme :lol: což je super - na internetu jsem našla Emulips anýz a chtěla jsem ho vyzkoušet, mohou ho i kojící maminy :) - vyzkoušela jsem již jiné přípravky, proto jsem byla hodně skeptická a nakonec jsem byla doslova v šoku - během týdne jsem začala chodit pravidelně na záchod, v to, že budu kojit jsem už ani nedoufala - plně kojím :D a kila se mi odbourávají samy :D opravdu neuvěřitelné…a teď mám již cíl, že až přestanu kojit tak se do toho pořádně pustím a to by bylo, abych nebyla zase kočka jako před dětmi :D - nyní mám již dole 10 kg huráááá :D :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny