Zdravím těhulky

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v dubnu 2019. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
652
22.8.18 12:34

@lelis děkuji :kytka: byl to první KET a mám ještě pět mrazáčků. Měli i PGD, takže chyba bude zřejmě někde na moji straně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
22.8.18 12:34

@tmony jeva jeva, to řikam, tak gratulka :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.8.18 16:13

Ahojda..tak ja to nevydrzela samozrejme a sla k dr uz dnes . Podle ms 5+3 a podle utz 5+1 :) vypada to pry dobre a za 14 dni mam zase prijit :) ..preju i pozitivni a krasne zpravy :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.8.18 16:18

@eirelava Ahoj, jsem na tom stejně 5+1 :lol: , jen já nešla z důvodu že bych nevydržela ale měla jsem bolesti (vše v pořádku). Tak přeji jen ty nejlepší zprávy :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.8.18 17:41
@tmony píše:
@eirelava Ahoj, jsem na tom stejně 5+1 :lol: , jen já nešla z důvodu že bych nevydržela ale měla jsem bolesti (vše v pořádku). Tak přeji jen ty nejlepší zprávy :potlesk: :kytka:

Tak gratuluji :) taky preju jen vse dobre :) :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.18 08:37

@beneskat je to me mrzi!
@lelis ja mam prvniho kluka po IVF a ted jsme to jednou zkusili prirozene a povedlo se. Nemohla jsem tomu uverit. Jeste mame jednoho mazacka, tak jsem prave pocitala, ze pujdu na KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.8.18 11:01

Ahoj, taky se přidávám :-) podle dr jsem 6+2, ale podle poslední ms 7+4. 18.9. jdu na kontrolu, tak už bude mrňousek větší a určí přesněji :-) jinak máme doma 22 měsíční holčičku, takže bude doma veseleji :-) hádám to na kluka, protože je mi hůř, jak u prvního těhu. U všeho brečím, mám strašně divnou chuť v puse (spíš žádnou) a po ránu mně bývá blbě od žaludku.
Přeji vám klidné těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.8.18 13:19

@nova2
Ahoj, tak to ti gratuluji :kytka: já bych měla taky být podle MS 7+4, ale v pondělí u dr. byla zatím jen dutinka, ale prý to ten plod často dožene, v pondělí mám přijít zas na kontrolu, tak snad už bude něco víc. :) Já mám doma 19 měsíčního syna. A zatím mi taky přijde to těhu jiné, tak trochu doufám, že by to mohla být holčička :) a když ne, tak hlavně samozřejmě zdravé mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.18 13:24

Ahoj :) Tak se k vám taky přidám, holky. Já byla v úterý na UTZ a podle doktora jsem 6 + 3. Je to moje úplně první těhotenství a doktor říkal, že všechno zatím vypadá ukázkově. Za 14 dní jdu na kontrolu a snad bude všechno ok. Už jsem viděla i jak mu bije srdce. :)
I přes to, že miminko bylo neplánované, takže fakt překvápko, mám strach z toho samovolného potratu, takže doufám, že všechno bude ok.
Jinak mi zatím není vůbec špatně, takže si těhotně moc nepřipadám. :D

Přeju všem taky hlavně klid a pohodu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.8.18 13:56

@marseyi
Ahoj, gratuluji ! :kytka: Mně u prvního těhu taky nebylo moc špatně, teď mi chvílemi je, ale pořád docela dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.8.18 14:05

@AndyDee no já doufám, že to takhle vydrží. :) Jinak mám z tý nový situace docela strach. Hlavně teda z porodu. :D ale říkám si, že už to zvládlo tolik ženských, že já snad taky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.8.18 14:08

Tak.dneska byla carka na testu mnohem silnejsi, tak snad se muzu pomalu pridat, jsem teprve nejaky 5.tyden, tak snad to bude v pohode:) jedem ted na tyden na dovcu, tak pak zajdu k doktorovi:) doma uz mam 18mesicni holcicku, tak doufam, ze tehotenstvi bude stejne bezproblemove jako prvni:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.8.18 14:11

@marseyi
No porod není nic úplně příjemného, ale to, co přijde po něm, prostě za to stojí :andel: a na bolest pak zapomeneš. Navíc to bez toho prostě nejde no. Jedna ho má v pohodě, jiná horší, ale dá se to vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
23.8.18 14:15

@vevuu
Tak gratuluji :kytka: Koukám, že o zábavu budeme mít hezky postaráno, já mám 19 měsíčního syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
23.8.18 17:25

@AndyDee to já jsem taky měla, když jsem u něj byla minulý týden, že tam mám jakoby cystu..ale že je to tak správně, protože ochraňuje to těhotenství. Už se docela těším na ten další kolotoč :-D porod se přežije, musí :-) (i když v mým případě byl císař), ale jak jsem viděla malou, tak jsem říkala, že bych do toho zase šla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny