Zdravím těhulky

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v dubnu 2019. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1031
5.9.18 19:57

@Radůzaaa Ahoj,moc gratuluji :palec: Bude to asi mazec,ale zase si spolu potom pěkně vyhrají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
6.9.18 10:24

@Jorkima Je fakt, že uplně přesně jsem já se ségrou. Jsme o 11 měsíců od sebe, tak mi to přijde docela normální. Jen to teď beru víc z pohledu mámy a je mi jasný, že ten začátek bude záhul. Ale pak už to bude určitě paráda.. Manžel i tchýně mě tu od včera straší, hlavně aby tam pan doktor nenašel dvě.. no to bych si to šla už asi fakt hodit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.9.18 14:59

Tak koukam, ze nejsem sama kdo bude mit deti brzy po sobe :mrgreen: syn 8 mesicu a tp 1.5.2019

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 18:56

Ahoj holky, tak já dneska probrečela den štěstím, byla jsem na screeningu a miminko je zdravé, bude to nejspíš holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
6.10.18 23:26

@Preférence ahoj :))) gratuluji ;) byla jsem ve čtvrtek ;) kdy máš termín?…nám doktor na pohlaví řekl, že je brzo :( ale neviděl tam nic co by nasvědčovalo tomu, že by to byl kluk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.10.18 14:13

@martyba jee :potlesk: krasna/krasnej! No ono je hodne brzo, doktorka rekla, at to beru s rezervou, ale koukla a hned rekla- holcicka. Nerekla zadne “asi, nejspis holcicka”, tak si myslim, ze to tak asi bude :lol: pry ji mam v listopadu rict, jestli se trefila :) jinak jsem byla v den utz 13+4 a porod by mel byt 8.4. ;) a jak stari jste vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
7.10.18 19:30

@Preference Jjj :) já jsem byla v nemocnici na screeningu, tak si pak mám říct v 16 týdnu svému doktotovi, prý by to mohl vidět nebo pak okolo 20 ;) já jsem dneska 13+5, termín 9.4. ;) takže téměř stejné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.18 11:14

Ahoj dámy,mohla bych se přidat do téhle party?Jsem v 13tt,termín mám 16.4.2019 a těhu jsem neplánovala,už mám dvě děti ale osud nebo příroda to chtěla jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.18 12:46

@Paní Vefka ahoj a vitej :potlesk: gratuluji! Ja cekam druhe ditko a mam z toho trochu strach. Prvni miminko mi dalo hodne zabrat zdravotne. Rozjela se mi spankova porucha a pres dva roky hsem nemohla spat. Tak sbad se to ted nestane :lol:
Ale pry dve deti nebo tri, to uz je jedno, rikaji zkusenejsi matky :mrgreen: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.18 13:27

@ Preférance děkuji,no já nejvíc stresuji z porodu ty byly vždy dlouhé a šílené :cert: Tak to slyším poprvé dvě nebo tři,že už je jedno,po pravdě mě ty dvě stačí,syn mi dá celkem zabrat,ale tak snad to zvládnu,nejsem žádná cíťa :lol: To muselo být šílené s tím spánkem,to ti vůbec nezávidím.Budu držet palce ať se to tentokrát obejde bez spánkové poruchy.Holky a je vám pořád tak špatně jako mě?Teda už se to lepší,ale i tak vyskakovat si nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.18 10:10

@Paní Vefka no ja to s tema trema detma slysela od kamaradky, ktera ma tri deti :lol: ale je pravda, ze treti dite mela hrozne hodnou holcicku, no tak to taky hraje roli :D
Ja to s tim spankem mam takovy vselijaky, v tehotenstvi taky nespim. Ted mam zrovna za sebou dve pribdele noci… ale uz se tim nenervuju, vim, ze to skonci a po porodu si vezmu kdyztak prasek ;)
Jinak mne bylo strasne spatne, zvracela jsem i po vode. Udrzela jsem jenom bile pecivo a colu. Ale ted uz je to par tydnu o hodne lepsi. Uz jim i zeleninu a zvracim vyjimecne, tak 1× tydne. To uz jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.18 11:50

@Preférence tak já doufám že třetí mimčo bude taky hodně hodná holčička :mrgreen: manžel chce kluka :roll: musím říct že první i druhé těhotenství jsem zvracela a bylo mi špatně až do porodu,teď je to lepší týden od týdne víc O.K. což jsem ráda, poprvé si těhotenství snad trochu užiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
1.11.18 08:15

Jsem v 16tt a už jsem byla nucená si koupit nějaké těhotenské oblečení, jak to maličké roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.18 14:33

@Viola23 No taky se na to chystám po víkendu, bříško pomalu, ale jistě roste. V pondělí jdu na kontrolu,tak doufám že mi dr. řekne co to bude s manželem jsme nedočkaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.11.18 07:35

@Paní Vefka taky mám dnes kontrolu a mám to stejné přání jako vy :D i my by jsme rádi věděli koho vlastně v rodině máme očekávat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny