Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, můžete mi poradit, kde si letos kupujete plavky? Pokukuju po astratex.cz, ale nevím, jak jsou na to m velikosti. Líbí se mi jejich výběr. Máte zkušenost?
@Atka6 píše: Více
Nakupuji tam pravidelně a jsem spokojena se vším. Výměna je rychlá a bez platna, případně vracení peněz se neprotahuje a je to obratem.
Maji i akce, tak si na nějakou počkej.
Na plavky byla nedavno 30% sleva, tekuté to asi hned tak nebude, ale něco malého bude.
Taky tam (nejen) plavky kupuju a jsem s nimi spokojená, vydrží pěkně. Když si člověk projde tím jejich průvodcem měřením, je i velká pravděpodobnost, že se fakt trefíš do velikosti
Ale jak píše Trojlístek, jestli na to úplně extra nespěcháš, počkala bych na nějakou slevu, mívají je často a přijde mi zbytečné za to dávat plnou palbu.
S Astratexem jsem spokojená..žádný problém s případným vrácením, maji často nějaké slevy
@Heduš Homolková píše: Více
Jednou jsem tam koupila plavky a po jedné dovolené u moře vybledlej, vytahanej hadr. Nikdy víc … ![]()
@Šmoulice píše: Více
No vidíš a já je jedu minimálně pátou sezonu ![]()
Já koupila boží tento týden v C&A. Měla jsem stejné 3 roky a stále drží, jen trochu vyšislé. Podprda bez kostic, ale dělá pěkný výstřih i na 80E, spodek k pupíku i na břicho po dětech. A dají se kombinovat velikosti vršku a spodku, ideál pro hrušky, nebo naopak prsaté
Jednodílné, stahovačky zase kupuji na Bonprix, ale u jednodílných mi málokteré sedí mám 185 cm. Pro menší postavy bonprix super.
@Heduš Homolková píše: Více
Taky má hodně plavek z M&S a vždycky bez problémů drží několik let
My máme s dcerou plavky buď z Calzedonia nebo Etam. Už několik sezón. I bych si koupila letos nové, ale ty stávající jsou stále pěkné, takže mi to neprojde. ![]()
Ja jsem treba člověk, co ma každé léto novy model (i víc) a vůbec to není treba, plavky i ty co mam mnoho let jsou jak nové, možná je to i tím, že je střídám.
Za den vystřídám mnoho modelu s hlavně já na sobě nemohu mít vlhké natož mokré kalhotky.
Vždy mi časem zpuchřely Triumph, H&M, Caldenzonia a Litex.
H@M nejrychleji.
Před týdnem jsem kupovala plavky v Caresse na Vinohradech.
Stály, sedněte si na to… 2,5k
Je to naprosto šílený, vím. Ale dle jejich číslování mám košíček 75M a prostě nevím, kam jinam s touhle velikostí jít
Za tu cenu doufám, že je budu mít alespoň 2-3 roky.
Bohužel se mi ani nijak extra nelíbí, ale prostě na mě něco sehnat je téměř nemožný… jsem ráda, že mám alespoň nějaké, natož si ještě vybírat… ![]()