Kodano - zkušenosti?

917
8.5.26 15:13

Kodano- zkušenosti?

​Má někdo zkušenost s tímhle e-shopem? Mají tam dioptrické brýle levně, tak mě zajímá, jestli má někdo zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.5.26 15:16

Naprosto bez problémů, většinou jsem i se skly měla brýle do cca pěti dnů doma. Není to úplně top kvalita, ale pokud chceš brýle na střídání za pár korun, nebudeš myslím zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.26 15:28

@DivícíSeŽena mam úplně krátce kontaktní čočky, a protože mám jiné dioptrie, než jsem měla u původních brýlí, tak přemýšlím o těch z Kodano. Jen kdyby čočky selhaly nebo mě bolely oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 15:29

Ahoj, za mě strašně záleží, jak zásadní oční vadu máš, kolik dioptrií a podobně. Já chtěla objednat brýle z Alensy za hubičku, nakonec jsem se ale rozhodla si zajít přímo na pobočku a radši se nechat ještě aktuálně přeměřit - no a nakonec jsem zjistila, že obroučky, které jsem si vybrala skrze jejich virtuální zrcadlo na webu, mi vůbec, ale vůbec v reálu neseděly, plus nebyly absolutně vhodné pro typ skel, které moje oční vada vyžaduje. Takže jsem nakonec vybrala úplně jiné, samozřejmě o několik tisíc dražší, ale co se dá dělat…
Pokud máš brýle jen třeba do 2 dioptrií, tak bych se toho zas tolik nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.26 15:30

@Neboj mám -3,25 a -2,75

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 15:31
@Hanča1234 píše: Více

To už je dost, krátkozrakost, nebo dalekozrakost? Jestli nevidíš na blízku, tak asi v pohodě, na dálku už bych do toho osobně nešla.

Ježíš, už to vidím, mínusy! Pardon, jsem dnes mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.26 15:33

@Neboj vidím špatně do dálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.26 15:36

@Neboj doufám, že mi ty čočky nebudou dělat neplechu. Ale i tak, radši brýle koupím. Sem slepá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 15:36

Jojojo, pardon, úplně jsem přehlédla ta mínus. :zed: Osobně už bych se toho bála, ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě. :kytka: Osobní zkušenost se zmíněným eshopem nemám, jen s tou Alensou. Pokud jsou ale taky levnější, zas tolik neriskuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 15:38

Naprosto chápu, mám také přes -5 dioptrií na každém oku. :zed: Ale čočky jsou super! Mám letitou zkušenost, teď sice nosím více brýle, ale na čočky jinak nedám dopustit. Dneska už existuje hromada typů, dokonce i pro citlivé oči a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.26 15:39
@Neboj píše: Více

Byla jsem v optice paní mi doporučila tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 15:40

Ty budou super i pro suché oko, vypadají dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.5.26 16:32

@Hanča1234 Hlavně v optice měli naaplikovat zkušební čočky, vyhodnotit, jak sedí v oku a zkontrolovat vidění a pak až prodávat… Pokud jsi teda už stejný typ čoček nenosila jenom v jiných dioptriích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
8.5.26 16:33

@Neboj Promiň, ale to jsi poznala podle krabičky, že budou dobré i pro suché oko? 😅 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
8.5.26 16:42

@Ab365 Ano, to vše proběhlo: změření zraku, aplikace čoček i kontrola, jak sedí. I tak mě paní upozornila, že někomu můžou dělat problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák