Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hezký den všem,
Jje tu někdo, kdo se nechal napalit a na webu www.nemuzuspat.cz si zakoupil „e-knihu“? Mám problémy s uspáváním dítěte a tak hledám, jak uspávání oběma stranám ulehčit. Na těchto stránkách jsem našla možnost zakoupení příručky o uspávání dětí a za pouhých 79 Kč jsem si ji přes platební bránu koupila, přišla obratem a…krásných 8 stran. A to je vše. Jasný podvod. Když jsem znovu prošla web, vsimla jsem si jasných varovných znaků, které tyto weby mají. Uff. Jsem na sebe naštvaná. Jsem blbá. Máte někdo podobnou zkušenost s tímto, nebo jiným webem? ![]()
@Suzume-chan ale vůbec ne
Nečekala jsem ani Odysseu
Ale už jsem v minulosti za podobnou cenu získala například lowcarb e-kuchařku a podobné. Díky za kopnutí, snad je ti líp
@Kelsey1 to teda vůbec ne!!! Naopak upozorňuji, že je to podvod.
@JsemCislo píše: Více
A v čem spočívá ten podvod? Jestli máte pocit, že je to klamání spotřebitele, tak jak vás tedy prodejce oklamal? Pokud v tomto případě myslíte, že pouze cenou - to není podvod, jen váš pocit. Prodejce není povinen uvádět počet stran. Pokud jste to i bez této informace koupila, je to vaše rozhodnutí.
Tak ono už z té ukázky, kterou tam mají volně ke stažení, je jasné, že žádný zázrak to nebude. Upřímně - nevím, co jsi čekala za ty peníze, kafe v kavárně je dnes kolikrát dražší ![]()
@Catalina123 je podle Vás tedy 8 stran včetně barevné titulky odpovídajícím obsahem za tuto cenu? Opravdu mě váš názor zajímá. Kde je hranice? 2 strany? Nebo jen obrázek? Souhlasím s tím, co píšete: bylo to mé rozhodnutí, jsem hloupá.
@Michelle_M zoufalí lidé, dělají zoufalé činy
zázrak jsem nečekala…nejspíše prostě jen víc. Moje blbost
Pokud brozura vyresi dany problem klidne at ma 1 stranu. Kdyz kupuju tiskovinu odbornou tak me zajima jeji knowhow ne kolik ma stran.
Ano, za mě je. Klidně i jen jedna strana. Kupujete si informaci, jak naložit s problémem. Hranice žádná není.
ano, je, podívej se, kolik stojí časopis a kolik stojí normální knihy
to je pro tebe takové drama útrata ve výši 79 kč?