Nechala jsem se napálit

9
5.4.26 21:57

Podvodný web www.nemuzuspat.cz

Hezký den všem,

Jje tu někdo, kdo se nechal napalit a na webu www.nemuzuspat.cz si zakoupil „e-knihu“? Mám problémy s uspáváním dítěte a tak hledám, jak uspávání oběma stranám ulehčit. Na těchto stránkách jsem našla možnost zakoupení příručky o uspávání dětí a za pouhých 79 Kč jsem si ji přes platební bránu koupila, přišla obratem a…krásných 8 stran. A to je vše. Jasný podvod. Když jsem znovu prošla web, vsimla jsem si jasných varovných znaků, které tyto weby mají. Uff. Jsem na sebe naštvaná. Jsem blbá. Máte někdo podobnou zkušenost s tímto, nebo jiným webem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
451
5.4.26 22:04

Ty jo a co jsi čekala za 79 Kč? Spánkovou Iliadu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9042
5.4.26 22:05

Neděláš si tady zdarma reklamu pro svůj web?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.4.26 22:07

@Suzume-chan ale vůbec ne :) Nečekala jsem ani Odysseu :) Ale už jsem v minulosti za podobnou cenu získala například lowcarb e-kuchařku a podobné. Díky za kopnutí, snad je ti líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.4.26 22:08

@Kelsey1 to teda vůbec ne!!! Naopak upozorňuji, že je to podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
5.4.26 22:19
@JsemCislo píše: Více

A v čem spočívá ten podvod? Jestli máte pocit, že je to klamání spotřebitele, tak jak vás tedy prodejce oklamal? Pokud v tomto případě myslíte, že pouze cenou - to není podvod, jen váš pocit. Prodejce není povinen uvádět počet stran. Pokud jste to i bez této informace koupila, je to vaše rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
5.4.26 22:32

Ja myslim ze 8 stran za 79 kc je normalni cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
5.4.26 22:34

Tak ono už z té ukázky, kterou tam mají volně ke stažení, je jasné, že žádný zázrak to nebude. Upřímně - nevím, co jsi čekala za ty peníze, kafe v kavárně je dnes kolikrát dražší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.4.26 22:36

@Catalina123 je podle Vás tedy 8 stran včetně barevné titulky odpovídajícím obsahem za tuto cenu? Opravdu mě váš názor zajímá. Kde je hranice? 2 strany? Nebo jen obrázek? Souhlasím s tím, co píšete: bylo to mé rozhodnutí, jsem hloupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.4.26 22:39

@Michelle_M zoufalí lidé, dělají zoufalé činy :) zázrak jsem nečekala…nejspíše prostě jen víc. Moje blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1624
5.4.26 22:40

Pokud brozura vyresi dany problem klidne at ma 1 stranu. Kdyz kupuju tiskovinu odbornou tak me zajima jeji knowhow ne kolik ma stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
5.4.26 23:03
@HornyHippo píše: Více

přesně tak, naprosto to odpovídá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113

Ano, za mě je. Klidně i jen jedna strana. Kupujete si informaci, jak naložit s problémem. Hranice žádná není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904

ano, je, podívej se, kolik stojí časopis a kolik stojí normální knihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
5.4.26 23:04

to je pro tebe takové drama útrata ve výši 79 kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák