Zdravím těhulky

• Otevřená skupina

Pro maminky s termínem porodu v dubnu 2019. :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
21.8.18 14:11

Ahoj holky, co myslíte, patřím do klubu? Zítra by teprve měla dorazit menstruace, pokud těhotenství tak 4+0. Už mám doma jednoho 21 měsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.8.18 18:02

@Susiee myslím si, že to vypadá dobře :) takže gratuluji :potlesk: …udělala bych si test cca za 2 dny ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
21.8.18 21:13

@Susiee
Také gratuluji, vypadá to dobře. Já mám doma 19 měsíčního chlapečka :) a já bych měla být 7+2.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.8.18 06:29

@AndyDee :) gratuluji…jinak to jsme téměř stejně… dneska mám 7+1…už jsi byla na potvrzujícím ultrazvuku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.8.18 07:21

@martyba
Děkuju a taky gratuluju :) No byla jsem v pondělí, ale zatím jen dutinka, ale dr. říkala, že to často ještě ten plod dožene. Na další kontrolu jdu hned další pondělí, tak snad už tam něco bude víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 08:24

Slaba carka na testu

Ahojky holky, zdravim:) chtela jsem se zeptat myslite ze to muze byt pozitivni?:) K oplodneni pravdepodobne doslo tak 1. -2. srpnaa, ale mam pocit ze carka na testu nejak nesili:/ minuly tyden v patek byl jen skoro viditelny dusik a tyhle testy jsou pomdeli, utery, streda… Mam za sebou v kvetnu mimodelzni tehotenstvi, tak mam strach, aby se to neopakovalo:(

• Citovat
  • Upravit
69
22.8.18 08:31
@Anonymní píše:
Ahojky holky, zdravim:) chtela jsem se zeptat myslite ze to muze byt pozitivni?:) K oplodneni pravdepodobne doslo tak 1. -2. srpnaa, ale mam pocit ze carka na testu nejak nesili:/ minuly tyden v patek byl jen skoro viditelny dusik a tyhle testy jsou pomdeli, utery, streda… Mam za sebou v kvetnu mimodelzni tehotenstvi, tak mam strach, aby se to neopakovalo:(

A už máš tedy zpoždění MS? Já měla taky ze začátku dost slabý (duchy), na to, že už jsem byla několik dní po termínu MS a pak z toho byla na tt dálnice :mrgreen: jinak podle fotek to vypadá docela nadějně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 08:36
@AndyDee píše:
A už máš tedy zpoždění MS? Já měla taky ze začátku dost slabý (duchy), na to, že už jsem byla několik dní po termínu MS a pak z toho byla na tt dálnice :mrgreen: jinak podle fotek to vypadá docela nadějně :)

Ja mam hrozne nepravidelne cykly 35 dni - 50 dni, takze vlastne nevim:D ale prave ze jedine mozne, kdy se to mohlo podarit byl ten zacatek srpna, protoze pak jsem byla s malou v nemocnici 1,5 tydne… Prave jsem cekala ze dneska uz to bude aspon o neco.silnejsi carka, mam pocit, ze tam nevidim zadnou zmenu:D no budu pokracovat zitra v testovani, tak snad se k vam pak budu moct taky pridat…:)

• Citovat
  • Upravit
69
22.8.18 09:38
@Anonymní píše:
Ja mam hrozne nepravidelne cykly 35 dni - 50 dni, takze vlastne nevim:D ale prave ze jedine mozne, kdy se to mohlo podarit byl ten zacatek srpna, protoze pak jsem byla s malou v nemocnici 1,5 tydne… Prave jsem cekala ze dneska uz to bude aspon o neco.silnejsi carka, mam pocit, ze tam nevidim zadnou zmenu:D no budu pokracovat zitra v testovani, tak snad se k vam pak budu moct taky pridat…:)

Tak budu držet palce ( :palec: ), pak dej vědět, jak se to vyvíjí :) ale jestli je poslední test ten zelený, tak bych řekla, že je možná o něco silnější :) a čárka tam druhá je, takže mi to přijde nadějný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.18 09:58

@Susiee gratuluji! :mrgreen: ja mam trileteho chlapecka a mela bych byt 6+1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.8.18 11:00

Ahoj holky, rada bych se mezi vas pridala.
Podle MS jsem dnes 6+5.
@Preférence 8.9. uz budu mit taky triletaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.8.18 11:03

@beneskat taky jsem po ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
22.8.18 12:02

@lelis ahojky, tak pokud máš pozitivní testíky tak gratuluju, u mě bohužel biochemické těhotenství (dnes 14. den po KETu a negativní test), tak přemýšlím, zda do toho jít hned znova.. tak hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
22.8.18 12:18

@beneskat to je mi lito. Kolikaty to byl pokus a mas jeste mrazacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.8.18 12:28

@beneskat Ahojky, tak se pouze vehementně zabydlovalo, mám to konečně potvrzeno a zatím je vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny