Zdravotní sestry

86
22.9.10 15:50

Zdravotni sestry

Ahoj chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost se zdravotními sestrami v Gestu.Diky Gabča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5932
23.9.10 15:39

Ahoj ,tak já chodím do Gestu ,proč se ptáš nejsi tam spokojená ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
24.9.10 16:45

Ahoj ja tam nechodim ale z manzelem o tom uvazujeme.Nejak nam to nejde.O lekarich tady pisete tak nejake ty informace mam . Ale o sestrach tady nic neni.Tak jsem se jen chtela zeptat jake jsou . Neni to asi pro moc lidi dulezite ale pro me je ti toto dulezita informace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
25.9.10 11:34

Ahoj ,tak za sebe mužu pět jen chválu :mrgreen: je tam tak 5 až 6 sestřiček ted nevím ,chodím tam skoro rok a nemužu si ani na jednu stěžovat .Vždy jsou milé usměvavé příjemné ,vše mě vysvětlujou trpělivě podporujou já bych opravdu na mě mohla psát samá pozitiva :mrgreen: .Byla jsem i na opu 2krát takže narkoza strach moc mě pomohli jak mě vše furt vysvětlovali a uklidnovali a pak o mě pečovali :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.9.10 17:18

Ahoj tojsem rada me i na tom zalezi.Parkrat jsem zazila problemove sestry tak proto.Gabca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.13 14:51

Zdravotní sestricky - těhulky

Holky, raději zatím inkognito :) :) Prosím o zkusenosti zdravotnich sestricek - do kdy jste pracovali, nemyslim ambulantni sestricky ale spis klasicky u lůžka..Vím že zamestnavatel má povinnost vás preradit na jiné místo ale víte jak to je, jinde neni misto atd… spis me ciste zajima do kdy jste delali u lůžka.. :mavam: Díííky za příspěvky

• Citovat
  • Upravit
12743
2.5.13 14:58

V domácí péči jsem dělala do 17tt. myslím, že je to tam ještě horší než v nemocnici a zvládnout se to dalo. znám holky co odešly hned a naopak znám i pár které byly v práci u lůžka do nástupu na mateřskou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
2.5.13 15:39

Taky zalezi kde u luzka pracujes.Ja delala na ARU a odesla jsem radeji hned jak jsem zjistila ze jsem tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
2.5.13 15:42

Musí ti najít práci třeba papírovou at nejsi u lidí jáb teda přašla na ranní služby a dělala jsem do konce 6 týdmů před termínkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
2.5.13 15:49

Dělala jsem na chíře na špíně do konce 4.měsíce. Převazy jsem nedělala, hlavně papíry, když přišel příjem a tak.Ale byla to spíš taková moje ústní domluva mezi staniční a holkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
2.5.13 16:33

Já dělala na ARU skoro do 7.měsíce. Měli jsme tam i chirurg. pacienty tzv. čisté, k chronickým jsem nechodila. A když byl příjem z venku, tak jsem zajišťovala dokumentaci atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.5.13 17:15
@paola white píše:
V domácí péči jsem dělala do 17tt. myslím, že je to tam ještě horší než v nemocnici a zvládnout se to dalo. znám holky co odešly hned a naopak znám i pár které byly v práci u lůžka do nástupu na mateřskou

těžko říci co je horší. U lůžka je zase horší, že se tam pacienti tolik střídají a nikdy nevíš kdy kdo příjde s jakou infekcí, s něčím snadno přenosným. V domácí péči se ti lidi až tak nestřídají. A dále je to samozřejmě dle oddělení. Na očním to bude pro těhotnou třeba únosnější než někde na LDN.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.5.13 17:17

@belladonna v domácí péči ty pacienty rveš sama. i ležáky. v nemocnici se vždy najde někdo, kdo ti pomůže, v domácí péči na to si sama… dělala jsem na intenzivní péči takže srovnání mám a po fyzické stránce je domácí péče fakt o dost tvrdší práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.5.13 17:21
@paola white píše:
@belladonna v domácí péči ty pacienty rveš sama. i ležáky. v nemocnici se vždy najde někdo, kdo ti pomůže, v domácí péči na to si sama… dělala jsem na intenzivní péči takže srovnání mám a po fyzické stránce je domácí péče fakt o dost tvrdší práce

Já vím co se dělá v domácí péči, však to taky nesrovnávám po fyzické stránce, tahání lidí v domácí péči vůbec nezmiňuji. Tam je to jasně nejhorší. Jen píšu, že střídání pacientů a možnost něčím se nakazit na oddělení je větší, než v domácí péči. Pacientů je na oddělení třeba třicet a denně se mění. Píšu o té infekčnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
2.5.13 17:24

Tak ono přeřadit tě musí, jenom když tvoje práce ohrožuje tvoje těhotenství, tedy když ti závodní lékař dá oficiální doporučení pro zaměstnavatele, že ve svém stavu nemůžeš svoji dosavadní práci vykonávat. což tedy když chtěla kolegyně, tak jí naše závoďačka řekla, že k tomu nevidí důvod, že jako těhotná noční sloužit nemusí a jinak dosavadní práci vykonávat může :nevim: tak si ta kolegyně nechala napsat neschopenku od gynekologa a zůstala doma. já z práce odcházela až na mateřskou (tedy šest týdnů před termínem), ale už před ní jsem si vybírala volno za do té doby neproplacené přesčasové hodiny, to bylo asi 3-4 týdny. dělala jsem na dětský chíře.

EDIT: ale tedy u nás se nikdy nesloužilo po jedné, takže nehrozilo, abych s břichem jezdila s dětmi na sál nebo je doprovázela na rentgeny, to i u mojich pacientů za mne vždycky brala kolegyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty