Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Tak následky buď žádné nebo můžeš něco chytit…nevíme jak moc infekční ten odpad byl..nicméně pokud sis potom umyla ruce tak je ta pravděpodobnost dost nízká..pokud i vydesinfikovala tak skoro nulová…
@Anonymní píše:
Dobrý den, omylem jsem se dostala do styku se zdravotním biologickým odpadem bez rukavic. Chci se zeptat zda nevíte jestli to může mít nějaké následky?
Děkuji
Tak každopádně máš mít dostatečné znalosti na to, aby sis na tohle odpověděla. V opačném případě naprosto selhal tvůj zaměstnavatel.
@Cenarius nebylo mi to předem řečené. Jednalo se o jednorázovou práci, kdy došlo v rámci nedostatečných pokynů k tomuto. Snažím se teď jenom zjistit, jak tento druh zdravotního odpadu muže být pro člověka nebezpečný.
@Anonymní píše:
Dobrý den, omylem jsem se dostala do styku se zdravotním biologickým odpadem bez rukavic. Chci se zeptat zda nevíte jestli to může mít nějaké následky?
Děkuji
Následky u Tebe již ne…
Děkuji