Přípravek na posílení imunity u dospělých

6831
22.7.23 08:36

Přípravek na posílení imunity u dospělých

Ahoj všichni, máte osvědčený přípravek, který skutečně funguje? Jím denně ovoce a zeleninu, každý den mám pohyb venku, přesto jsem často nemocná, teď zase na mě něco leze. Čím ještě podpořit tu imunitu. Stačí mi opravdu změna počasí a už trpím. Minulou zimu jsem měla dvě angíny a několik nachlazení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35819
22.7.23 08:40

Lichořeřišnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 08:42

Zminovana lichoresnice a nebo imunoglukan..

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
22.7.23 09:38

Já beru Broncho-vaxom

• Citovat
  • Upravit
15995
22.7.23 09:45

Vitamin D, probiotika…ale jestli mas male deti, tak je to stejne marne mi prijde…ja chytam ledacos od nicha a kolikrat v horsi forme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
22.7.23 09:48

@vejilka zkus si nechat udělat rozbor krve na vitamíny, jestli máš dost D vitamínu. A pak taky nějaký probiotika, ať se ti osadí střeva. Imunita jde většinou ze střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
22.7.23 09:48

Mně pomohly teprve tablety Nexgen. Bývala jsem opravdu třeba 3× do roka nemocná s ATB a paracetamoly, teď musím zaklepat, že jsem přes rok v suchu, všechno mě do druhého dne obejde a jsou z toho jen lehké rýmičky. :lol: Jedna tableta obsahuje přes 30 prvků, takže brát ráno po pořádné snídani. :srdce:

Příspěvek upraven 22.07.23 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
22.7.23 09:50
@vejilka píše:
Ahoj všichni, máte osvědčený přípravek, který skutečně funguje? Jím denně ovoce a zeleninu, každý den mám pohyb venku, přesto jsem často nemocná, teď zase na mě něco leze. Čím ještě podpořit tu imunitu. Stačí mi opravdu změna počasí a už trpím. Minulou zimu jsem měla dvě angíny a několik nachlazení :,(

Isoprinosine. Když na mě něco začne lézt, začnu polykat tohle a jsem v pohodě dřív než se nemoc probudí naplno.
A to mám špatné střeva a játru, tedy jak někteří říkají, měla bych být náchylnější na nemoce

• Citovat
  • Upravit
22.7.23 10:22

Já bych zvýšila vitamín C… A pokud tě sejme každá změna počasí, tak možná zkusit otužování? Co takhle saunu? Ale nejdřív bych se dala před otužováním pořádně do kupy a pak pozvolna začala… Jinak tě to zase sejme.

Rady ostatních jsou též super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.7.23 10:35

No ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
22.7.23 10:36

Já vitamin C beru, beru i rybí tuk a pravidelně piju kefír. Za každého počasí chodím ven a stejně 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
22.7.23 10:38
@vejilka píše:
Já vitamin C beru, beru i rybí tuk a pravidelně piju kefír. Za každého počasí chodím ven a stejně 😔

zkusila bych ještě zinek a vitamín D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
22.7.23 11:21

Ať jsem brala cokoliv, nepomohlo nic. Byla jsem doslova 3/4 roku nemocná V KUSE. Nemoci mi volně přecházely jedna v druhou.
Mohla jsem kapat vigantol, jíst Cčko, zeleninu, ovoce, imunoglukan, probiotika.. nic.
Někdy v průběhu jsem začala chodit s dětma na alergologii, kde dcera dostala imunor (byla taky permanentně nemocná) a neskutečně jí to pomohlo. Opravdu, od té doby co si prošla dvouměsíční kůrou, už nebyla nemocná.
Tak jsem se tam nechala zapsat taky a uprosila doktorku o imunor pro sebe. Opravdu neskutečný rozdíl. Od té doby ani rýma. Je dost těžké se teda k němu dostat a nenapíšou ho asi jenom tak z legrace, ale já už měla za sebou sérii antibiotik a doktoři už nevěděli co se mnou.

Jak už je ta imunita opravdu zhuntovaná, tak je třeba na to jít z gruntu. Vitamínky a bylinky jsou fajn na podpoření/udržení, ale nepomůžou moc budovat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
22.7.23 11:23

Něco z reklamy. Kde platíš bez účinků.

• Citovat
  • Upravit
1794
22.7.23 12:47
@LilyJane píše:
Ať jsem brala cokoliv, nepomohlo nic. Byla jsem doslova 3/4 roku nemocná V KUSE. Nemoci mi volně přecházely jedna v druhou.
Mohla jsem kapat vigantol, jíst Cčko, zeleninu, ovoce, imunoglukan, probiotika.. nic.
Někdy v průběhu jsem začala chodit s dětma na alergologii, kde dcera dostala imunor (byla taky permanentně nemocná) a neskutečně jí to pomohlo. Opravdu, od té doby co si prošla dvouměsíční kůrou, už nebyla nemocná.
Tak jsem se tam nechala zapsat taky a uprosila doktorku o imunor pro sebe. Opravdu neskutečný rozdíl. Od té doby ani rýma. Je dost těžké se teda k němu dostat a nenapíšou ho asi jenom tak z legrace, ale já už měla za sebou sérii antibiotik a doktoři už nevěděli co se mnou.Jak už je ta imunita opravdu zhuntovaná, tak je třeba na to jít z gruntu. Vitamínky a bylinky jsou fajn na podpoření/udržení, ale nepomůžou moc budovat no.

Tohle by mě docela zajímalo, co pomáhá lidem, kteří už jsou za tím bodem, kdy vitamíny a bylinky nepomáhají. Co berou.

Sama mám problém s neustálou nemocností. Furt na ATB, a dokonce i mám v těle nádorové bujení. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí