Že by druhé těhu?

18
12.1.12 17:23

že by druhé těhu?

Ahoj mamky,no můj dotaz bude asi trochu delší,ale jsem docela zmatená a zajímaly by mě vaše názory… Mám doma 21.měsíční holčičku,takže bych s druhým těhu ještě chtěla počkat,protože mám nového přítele a neměli bychom na to tak spěchat..ale jak už všichni víme,příroda si stejně dělá co chce a když jí k tomu ještě trochu pomůžem, na další mimuš může být „zaděláno“..Abyste rozuměly..prostě jsme měli nechráněný sex dva dny před MS a dále během MS asi 3× ještě nechráněný..potom mi MS skončila,ale tři dny na to jsem zase začla krvácet,respektive špinit.. a za dva dny byl konečně klid..to se mi nikdy nestalo a trochu jsem se vylekala..nevím co to mohlo být…pak jsme měli ještě několik styků,ale přerušovaně..od toho prvního nechráněného styku uběhly skoro tři týdny..otázka zní:MŮŽU BÝT TĚHOTNÁ?! Já totiž už dva dny nezávisle na tom,abych si to vůbec předtím nějak uvědomila,mám citlivé prsa,spíš mě tak jakoby brní okolo bradavek,takhle jsem to měla před kojením,je to ten samý pocit,taky se nemůžu nějak furt dojíst a o půl sedmé už usínám s malou u telky, aniž bych měla nějakou větší fyzickou zátěž..prostě pár těhu příznaků..ale je to možné tak brzy?!Abych cítila změny?Říká se,že druhé těhu už mamina „prostě pozná“ hned..dnes jsme si dělala test a byl negativní,ale to je asi opravdu brzy se testovat..četla jsem tu spoustu článků,kdy mamky otěhotněly před MS nebo i během..já vůbec nevím,kdy mám ovulačku..ale prej je to stejně vlastně jedno,jj, vždyť to říkám,ach ta příroda :roll: Měly jste některá z vás pocit,že prostě JSTE TĚHULE??Já ho mám :lol:
Díky za odpovědi a sorky za román :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
12.1.12 17:27

Nezbude ti nic jného než zkusit počurat test. Jinak přerušovaná soulož je velice nespolehlivá a je to spíš pro páry, které by se kvůli dalšímu mimču moc nezlobili. Doporučuju jiný druh antikoncepce ;) (pokud teda ještě bude potřeba :andel: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
12.1.12 17:32

mno však my bychom se nezlobili za druhé mimi :) A test jsem si dělala dneska a negativ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 17:38

Já si říkám, jestli neexistuje nějaká sugesce, jak z očekávání, tak z obavy a ty „příznaky“ jsou prostě jen vsugerovaný.

Já jsem na tom trochu podobně, že se něco děje, tuším už dlouho, první test negativní, na druhým duch a na třetím nic 8o , tak jsem švihala k doktorovi a ten udělal UZ a nic neviděl, tak jsem zmatená a nevím co si mám myslet. K miminku mohlo dojít po 29., tak to už by něco být vidět mohlo.

je mi šoufl, někdy mám zostřeněj čuch, jsem utahaná (ale to jsem často), MS nikde a bolí mě břicho. tak nevím :nevim:

jinak u prvního jsem otěhotněla taky mimo ovulaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18
12.1.12 17:44

no právě že dokud mě nezačaly brnět bradavky jako když se prsa chystají kojit,tak jak u prvního těhu a dokud jsem nezačala jíst jak prasátko moc a neusínala o půl 7 večer u telky hotová,tak by mě ani nenapadlo,že bych mohla být těhu…až teď tři dny zpátky mě začla hryzat ta myšlenka…takže u mě to vsugerováním nebude ;) u mě mohlo dojít k mimi 26..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
12.1.12 19:25

taky nevim,ale jestli mas nejake tuseni,otestuj se za par dni znovu…

mame doma jedno mimi,palnovane,vynechala jsem HA a ze to zkusime a za tri tydny po vynechani jsme byli na prochazce u Vltyvy a ja rikam,asi jsem tehu,mam ten pocit a priznaky(bolest v podbrisku,spineni,unava),neveril,ani ja a za dva tydny.. // :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí