Že by hlad?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
412
16.12.10 12:14

že by hlad?

Ahoj
mám 13 měsíční dcerku. Spala mi celou noc ale asi tak před dvouma měsícema se začala budit jendou za noc na jídlo. Teď je to tak 2× až 3× za noc dám jí UM, které celé vypije a usne. Zkoušela jsem jí dat jen čaj ale to nepomohlo. Přes den jí normálě řekla bych že i dost. Na váze přibýra hezky. Je možný že má fakt hlad?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
16.12.10 12:16

spíš si myslím, že si na to zvykla. Taky jsem měla pocit, že je malý hrozně hladový, když mě v noci budil po dvou hodinách a při kojení opravdu hltavě pil.

Otázkou je, jestli jsi ochotná v noci vstávat takto často (možná časem i častěji), nebo to utneš, nabídneš opravdu maximálně jen ten čas a za pár dní by se to mělo začít zlepšovat. V tomto věku přes noc opravdu hlady neumřou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.12.10 12:26

Já mám sice 6 měsíčního chlapáka, ale začal mi teď vstávat:-( Už se budil jen jednou, tak jsem si říkala paráda…všude píšou, že půl roční dítě už vydrží spát celou noc a elhle už druhý týden se budí tak 4× za noc. Myslela jsem, že jsou to zuby, ale přes den v pohodě, tak si taky říkám jestli má hlad??? Nejde jinak utišit než, že mu dám prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
16.12.10 12:39

Ja bych nedala.Nemyslim,ze by to bylo z hladu,spise pro uklidnenou.Pokud budes chtit a vytrvas,za dva dny si na flasku ani nevzpomene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21522
16.12.10 15:16

podle mě to taky není hlad, ale zvyk. jak v roce, tak i v 6 měsících. klárka mi tohle dělala v 6 měsících - budila se na lpodudlání prsa co 1,5 hodiny. pomohlo až nasazení estvilovy metody s tím, že dostala jídlo v 19 a další nejdříve ve 4. během 3 dnů se to krásně naučila a vstávala na jídlo je jednou za noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
16.12.10 19:18

S tím buzením bych to viděla na možnou změnu režimu, třeba zavádění příkrmu a malí hned mají pocit, že jim máma utíká a dohání to nejčastěj právě v noci, kdy ji holt chtějí mít u sebe a to jídlo je první po ruce. U pulročního si myslím, že je to normální, je holt ještě malý (zvlášť jestli kojíte). Pokud má nad rok a navíc je na UM, vytrvala bych 3,4 noci, vzít do náruče, pomazlit chvilku a vrátit do postýlky, jídlo nedat. Teda za překladu, že jí dost před usnutím (klidně 2 jídla krátce po sobě, my jsme měli v 8 kaši a pak ještě v 9 UM). Úplně nejlepší je ale dělat mrtvýho brouka, pokud nebudí nikoho jiného než mámu, prostě dělat, že spíš a ono ji to přestane bavit. Je to na nervy, ale zkus vydržet těch pár nocí a srovná se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí