Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem divna ja nebo opravdu ženská v 26 letech a vic proste v dnešní době nežehli
![]()
Jsem starší a žehlím, kolem mě spoustu holek a žehlí. Takže nejsi divná a ani nic extra.
Edit ; joo, žehlí i můj chlap, ho to baví.. ![]()
Příspěvek upraven 17.06.20 v 23:04
Co je na tom divného? Skládame prádlo rovnou ze sušičky.. žehlím minimálně, ale žehličku mám
![]()
No ja ue pokaždé když se bavime o domácnosti atd s holkama, tak mi vetsina zen rekne ze nezehli ![]()
Prosím ty arogantní komentáře si nechte, boze ![]()
@Lilia23 já taky nežehlím
když to dobře pověsíš, nebo ze sušičky poskládáš ještě teplé… Teda kromě košilí, ty se žehlit musí
To je každýho věc. Já oblečení až na veliké výjimky nežehlím. Přišla jsem k tomu jaksi postupně. Paradoxně žehlím něco ze sušičky. Jinak věším tak, abych žehlit nemusela…
Zrovna sem dozehlila koš a ještě jeden tam mám na zítra. Jinak žehlim jen to co je hodně zmuchlany a teď teda všechno oblečení pro miminko, jinak kaká pes…
@zakruta píše:
@Lilia23 já taky nežehlímkdyž to dobře pověsíš, nebo ze sušičky poskládáš ještě teplé… Teda kromě košilí, ty se žehlit musí
Mela bych si poridit susicku ![]()
@lachtanice86 píše:
@Lilia23 a co je na žehlení nad 26 let extra?
Boze nic, psala jsem důvod dotazu. Normalni příspěvek ze zvědavosti. ![]()
@Lilia23 píše:
No ja ue pokaždé když se bavime o domácnosti atd s holkama, tak mi vetsina zen rekne ze nezehli
Prosím ty arogantní komentáře si nechte, boze
Já žehlím. Ale nejsem holka. Je mi 42. A když kamarádka řekne, že nežehlí, tak ji nekamenuju. Její domácnost, její pravidla.
@Lilia23 píše:
Boze nic, psala jsem důvod dotazu. Normalni příspěvek ze zvědavosti.
A jak ti sušička vyžehlí košile? Nebo pereš víc montérky?