Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zablikala by mi červená kontrolka.. ![]()
Tím však neříkám, že bych tomu nedala šanci, ale byla bych ostražitá a asi si raději držela větší odstup.. ![]()
Mamánky nebrat.. ![]()
A milujes ho kvuli majetku nebo pro To jaky je? Znam par lidi a dokonce ziji s chlapem ktery bydli v baraku s rodici, nic spatneho na tom nevidim, sice ma auto, ale auto z chlapa neudela milujici muze a ani jiny majetek z neho neudela dokonalyho… aspon teda z me strany na majetku nezalezi..
Záleží taky, co dělal do této doby. Přítel taky bydlel do 29 u rodičů, protože byl dlouho v Americe, a pak pracoval na hranicích, a když se vrátil, tak šel asi na rok nebo dva bydlet k rodičům. Řidičák taky nemá, tady celkem zbytečné, v tom osobně problém nevidím, aspoň mi nikdo nekecá do řízení. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, potřebuju se svěřit s něčím, co mě nedávno potkalo…
Jak by jste se dívaly na chlapa, který vám, jen tak mimoděk přizná, že se ještě ve svých 29 neodstěhoval od rodičů? Pokud se jedná o tuhle věc, nějak bych to ještě tak zkousla, ale dost ho podezřívám, že k tomu ani nevlastní majetek, odpovídající jeho věku. Auto nemá, tak se asi spoléhá na mámu s tátou.
Jak byste k tomu přistoupily vy? Klesl by nebo by zamilovanost zvítězila nad rozumem?
Jestli bydlí ve svém dětském pokojíku, tak jo. Ale záleželo by na tom, jak by se k životu stavěl. Kdyby plánoval samostatné bydlení a realizoval ho brzo po našem seznámení a viděla bych, že se umí postavit do života, nejspíš bych to přešla.
Nevlastni majetek odpovidajici veku? To je jako co?
Ja teda ve 29 mela leda rozkladaci pohovku, pocitac, telefon a par hrncu
Auto ani omylem.
@Anonymní píše:
Jak by jste se dívaly na chlapa, který vám, jen tak mimoděk přizná, že se ještě ve svých 29 neodstěhoval od rodičů? Pokud se jedná o tuhle věc, nějak bych to ještě tak zkousla, ale dost ho podezřívám, že k tomu ani nevlastní majetek, odpovídající jeho věku. Auto nemá, tak se asi spoléhá na mámu s tátou.
Jak byste k tomu přistoupily vy? Klesl by nebo by zamilovanost zvítězila nad rozumem?
Pritel bydlel ve 30 u maminky a mel postaveny dum. A nevim, jaky si predstavujes odpovidajici majetek ve 30?? Mne treba auto neprijde to nejdulezitejsi. Ja treba v 28 mela na uctu par susni a taky jsem bydlela u nasich, Protoze jsem se vratila z UK.
Jsme spolu 10 let a slusne vydelavame oba. Ja teda momentalne na RD. Mame komplet hotovy dum, auta a investicni byt. Zalezi na situaci. Zkus ho natuknout a uvidis.
@Anonymní píše:Ženský parazit zkoumá mužského hostitele?
Manžel taky bydlel u rodičů když sme se poznali. Auto mel, ale šílenou vraždu. Ale měl teda celkem naspořeno a pozemek, protože měli s jeho ex stavět než si našla jinýho. Asi by záleželo na ostatních okolnostech. Nepotřebuji k životu milionáře, ale z lásky se člověk nenaji a ve 30 když je asi v plánu časem rodina, bych dala hodně na rozum.
Mám několik kamarádek, které mají syny ve věku 27-31 let. Všichni bydlí doma, nic nemají, domů nepřispívají. Dokonce ani žádný nechodil s holkou, aby to máma věděla. Já jim říkala, že mi to přijde divný, ale prý to je normální.
Nepřijde mi to normální.
@Anonymní píše:
Co je majetek odpovídající jeho věku? Kámoš nedávno dostudoval, je mu 28, žije u rodičů.. Živí se sám už tedy, ale krom vzdělání, co si hradil sám, nemá nic.. Že by byl menecenny? Pro zlatokopku možná ![]()
Takových znám fakt hodně, většinou ani málo nevydělávají, doma moc neprispejou, nepomáhají, ale investují si to do sebe, svých konicku a zábavy.. žádnou přítelkyní nemají, vyhovuje jim to takhle..aby taky ne, přijde mi to dneska dost jako trend.. a nejhorší je, že i ti co už bydlí se svojí přítelkyní, by se od rodičů jen tak nedostehovali, kdyby neměli tu přítelkyní, nevidí důvod- odpověď je - co mi doma chybí? Proč bych se měl stěhovat
asi jsme my ženy samostatnejsi no..
No majetek mít nemusí ale pokud by neměl ani našetřeno když bydlí u rodičů tak to by mi přišlo divné… Chápu že lidi bydlí u rodičů aby ušetřili když jsou sami…
Asi bych zjistila, proc to tak je, ale co si budeme povidat, odrazovalo by me to. Tou dobou jsem uz davno stala na vlastnich nohach a divala se po podobne samostatnych partnerech
Ahojky
, potřebuju se svěřit s něčím, co mě nedávno potkalo…