Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky a co je na tom prknu tak zázračnýho že je tak drahý??? ![]()
@Šmoulice píše:
Je super. Já už ho mám skoro 2 roky. akorát teda pořizovací cena byla skoro 1800. Na kolik vyjde teď?
Já ho kupovala včera v lidlu za necelých 1300. Jsem se právě hrozně dlouho rozmýšlela, jestli mám dát dvojku za prkno, a když jsem viděla v letáku tohle, tak jsem pro něj hned jela. Cena prostě super. Na netu jsem ho našla nejlevnějc za 1990
@Blondie66 Hlavně velká žehlící plocha. Já jsem do teď žehlila na konferenčáku, takže by mi to uzoučký za 600 fakt nestačilo ![]()
A teď koukám, že mám Expres Premium +, ne Comfort
@Blondie66 já jsem předtím měla nějaké za pár stovek z hypermarketu a je to nebe a dudy…
Mám Vileda Premium +, je naprosto stabilní, neviklá se, neklouže po podlaze, snadno a plynule se skládá a rozkládá, má velkou žehlicí plochu, odkládací plocha na žehličku je pevná, prostě paráda ![]()
u toho starého jsem třeba žehličku na tu odkládací plochu vůbec nedávala, nevypadala, že žehličku udrží
žehlicí plocha se po pár letech prožehlila tak, že prostředek byl o pár cm níž než okraje a tak…
po této zkušenosti jsem radši šla do dražšího, ale kvalitnějšího a nelituju ani v nejmenším ![]()
Ahojky, tak zatím přikládám tyto fotky. Bohužel foceno jen při žárovce, kdyby to nestačilo, tak nafotím zítra přes den..