zelená stolice,krev,hlen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
858
13.3.16 14:26

@Schara Jo, a na smetanové omáčky… :D Už ani nevím, co jsem jedla za sladké. Ale však ono to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.3.16 14:29

@Šmušmu no to ja vim az moc dobre, vsak mam plnou skrin sladkeho, o to je to horsi. Kdyby tu aspon nic nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
13.3.16 16:35

Ahoj! Nenech se odbyt, ze kdyz pribira OK. Mne dr rekla, ze kdyz ma dite zrlenou stolicku, tak proto, ze piju caj pro kojici… prestala jsem a stale… pak i nitky krve, vytery negat. Zacala jsem bezmlecnou dietu-uprava. Pak se to opakovalo-kdyz jsem neco z jidla podcenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.3.16 22:03

@Ajejda tak odbyt bych se nenechala, ale ny mame teda peclivou dr, tak to asi ani moc nehrozi.

@Šmušmu @Ajejda jeste dotaz, kdy po te diete doslo u vas ke zlepseni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
14.3.16 19:14

@Schara Stolice asi tak den až dva, ekzém, který měl malý na pusince asi tak týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.3.16 20:24

@Šmušmu dekuji. Tak ja drzim dva dny a zlepseni neni co se stolice tyka. Ma ji porad stejnou, ale bez krve. To mela jen jednou. Osypana na pzsince je taky, ale neni to ekzem. Urcite ale nejakou dobu v vydrzim. Kazdopadne bych byla rada kdyby to byla nahoda a zadna alrgie to nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
15.3.16 07:42

@Schara Tak hodně štěstí, ať je to brzo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.3.16 08:08

@Šmušmu dekuji. A dnes asi zkusim tu olejovou babovku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.3.16 16:52

Ahoj - zlepšení nastalo do 5dní, max týdne. Opět nasazení mléka - znovu obtíže od 2-3 dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.3.16 19:33

@Ajejda ja drzim tyden a je to zatim stejne. V pondeli budem mit vysledek steru. Tak uvidime. Rozhodne budu drzet dal abych ji to brisko nezatezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.3.16 20:49

No, to uz by mela byt videt zmena…Jeste jsem davala i probiotika, volne v lekarne pro deti od 3m. Jeste-mliko je v hodne vecech, nekdy vadi i jina nez kravska-kozi, ovci a nekdy i soja. Drzim pesti, at je lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.3.16 21:00

@Ajejda probiotika ma od uz pres tri tydny a vyhybam se vsemu s mlikem, dokonce i tem stopam. Nekdy teda to nejde uplne. Ale fakt se snazim i ty stopy mlika. No a soja :think: kdyz ta je snad ve vsech rostlinnych potravinach pokud clovek nechce byt jen na margarinu a sunce. Take se ji snazim vyhnout i kdyz nekdy to nejde, no zkusim ji uplne vyeliminovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.3.16 21:07

No, nekdy to byva… nastesti male soja neva, jen vsechny mlika. Jeste uvidis, co bude ve steru. A jeste me napadlo, ale to je asi mimo - a nemuze mit hlad? Jako hladova ta stolicka nevypada, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.3.16 21:14

@Ajejda No hladova mi neprijde, kojim kdy se ji zamane a pribira hezky uz od porodnice. Proste to ma jak brcalovou vodu. Nase dr. rikala, ze je mozne, ze prodelala s tou rymou a kaslem virozu nejakou. My meli se syne strevnosku pred trema tydnama :think: No uvidime, kazdopadne ji bezmlecnou stravou neskodim. Jen me chybi cokolada a to uz si zacinam zvykat snad i pomalu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí