Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MartinaVargová Nebo si tam aspoň zavolej, co to může být a oni ti řeknou, jestli máš přijet nebo ne
Tak jestli výtok byl průhledný a pak něco zelenýho, tak je to spíš zátka, ne? Ta může být i do zelena…
Nejsem plasan, ale jestlti to je tekuty a zeleny, tak bych jela hned, muze to byt plodovka a zelena neni dobra barva. Miminko by v tom pripade melo jit hned ven.
Holky vy mě strašíte… :/ nechci tam bejt v porodce za blázna ![]()
Stejně když tam zavoláš, tak ti řeknou, ať přijedeš, po telefonu ti nikdo neřekne „to nic není, nejezděte“ kdyby zelený bylo tuhý a výtok vodový, nejela bych, kdyby voda byla zelená, tak bych jela.
Jezis nikdo te nestrasi… Vis co, zavolej si rovnou do porodky a tam ti reknou, zda jet nebo ne.
@MartinaVargová píše:
No mala som tam akoby vodu ale ta byla pruhledna… a pak takový výtok jakoby bílo zelený… nevím jak to vysvětlit… :/
Ahoj ač jsem rodila podruhé tak než jsi mě tam nechali ta jsem tam byla dvakrát a kdybych měla na kalhotkách zelenej výtok ta mě z porodnice nikdo nedostane, jela bych už jenom pro dobrej pocit ![]()
@MartinaVargová píše:
Holky vy mě strašíte… :/ nechci tam bejt v porodce za blázna
@MartinaVargová Hele, radši buď stokrát za blázna, než aby bylo jednou něco špatně. Pokud by to fakt byla zkažená plodová voda, miminku jde o zdraví. Tak tam zavolej, ať třeba nejezdíš zbytečně (i když si myslím, že ti stejně řeknou, ať přijedeš). Já jsem měla na konci těhotenství výtok bezbarvý, vodový, jenom pár kapek a stejně mě doktorka hnala do porodnice, jestli to není plodovka.
Asi bych zavolala, ale stejně ti řeknou, že máš raději přijet…si ve 40tt a to už není sranda si nějak zahrávat ![]()
@MartinaVargová píše:
Bylo to takový hustý zelený něco…
No tak jestli hustý tak je to zátka, taky jsem ji měla zelenou.
@MartinaVargová píše:
Bylo to takový hustý zelený něco…
@Mišela1 píše:
No tak jestli hustý tak je to zátka, taky jsem ji měla zelenou.
Já taky a bylo to jak nudle z nosu a výtok byl vodovej.