Zelený výtok 40.tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25243
28.1.13 18:08

@MartinaVargová Tak radši 10× vyšilovat a být za blázna, než jednou něco zanedbat. Jela bych, ani vteřinu bych neváhala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
28.1.13 18:12

Jela bych a jestli máš možnost tak můžeš do jiné porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.1.13 18:22

:cert: :cert: babo jedna jed!!! a dej vedet :hug: hlavne nesed u PC, to neni sranda, pokud je to plodovka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.1.13 18:24

@MartinaVargová Nemusí to být nic, ale taky může jít tvému dítěti o život, copak je taková hrůza zvednout telefon a zavolat do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
28.1.13 18:24

Zelena barva neni dobra, hneda nebo pruhledna je nejspis zatka. Ale zelena nesvedci nic dobreho. Ja byla jednou v porodnici zbytecne v 25tt a nikdo mi nic nerikal ani nevycital. Teda vlastne ano, pan primar rikal ze proc tam jdu az odpoledne kdyz poslicky jsem mela v noci. Ze jsem mela jed hned. Takze fakt na nic necekej a jed. Aspon at te prohlidnou a budes mit klid ze budes vedet co se deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.13 20:02

Tak holky byla jsem tam… sestřička byla pěkně hnusná… doktor tam nebyl žádnej takže my udělali monitor a mam jít domu jestli něco tak mam přijet… :/ :roll: vůbec to semnou nikdo nechtěl řešit a mluvili semnou jak s malým blbým deckem… :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.1.13 20:05

Nic si z toho nedělej, možná bych se podívala po jiné porodnici to je přístup no hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.13 20:07

@fedokl no jo ted hledat jinou porodnici… nevim nevim… moc času už nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.13 20:08

Aspon když se něco stane tak budu vědět že já tam byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
28.1.13 20:12

@MartinaVargová já vím že je pozdě ale že se na tebe nepodíval doktor tak to je vážně něco. hlavně že podle monitoru je všechno ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.1.13 20:18
Hledej jinu porodnice nikde okoli a mas aspon nijaku vložku? protože z vložky muže poznat co to bylo
@MartinaVargová píše:
Tak holky byla jsem tam… sestřička byla pěkně hnusná… doktor tam nebyl žádnej takže my udělali monitor a mam jít domu jestli něco tak mam přijet… :/ :roll: vůbec to semnou nikdo nechtěl řešit a mluvili semnou jak s malým blbým deckem… :( :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
28.1.13 20:21

Volila bych jinou porodnici a tam jela znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.1.13 20:28

@MartinaVargová Jestli máš poblíž jinou porodnici, zkus to tam. Nebo si aspoň do nějaké zavolej a zeptej se, jestli to byl správný postup. Myslím si, že tě měl vidět doktor, který by mohl plodovou vodu zkontrolovat, nebo aspoň sestra mohla udělat aspoň Temešvára, to by jí snad ruce neupadly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.1.13 20:42
@MartinaVargová píše:
Aspon když se něco stane tak budu vědět že já tam byla…

8o To myslíš vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
28.1.13 20:44
@sibi píše:
Volila bych jinou porodnici a tam jela znova

Přesně. Nemám ráda zelené „cosi“ těsně před porodem.
A stejně tak červené „cosi“ v prvním trimestru.

Po zamlklém potratu jsem byla opět těhule a opět špinění. Lítala jsem do nemocnice pořád, bylo mi fuk jak na mě budou koukat.
Když jde o moje děti, udělám ze sebe debila klidně 15× za den - a to jsem jinak cíťa a ješitná. Jak jde o děti, jde to stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí