Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hm měla jsem zelený hustý i tekutý a byl to zánět, rodila jsem předčasně díky porušení plodových obalů. Zakl. je v termínu, takže bych jela stejně, zánět může nadělat pěknou paseku. Naše malá šla ven rychle a přesto měla hned po porodu silný zánět v očích, který se léčil týdny. není to legrace, radim jeď a řekni jím to.
Já bych teda jela, kdyby to byla ta plodovka, tak to neni dobrý. Raději bych teda byla za blázna.
Takže si radši zajeď, však o co jde, nikdo se na tebe kvůli tomu škaredě dívat nebude ![]()
Já bych taky hned jela, snad to nic nebude, ale jistota je jistota, kdyby bylo něco špatně a ty jsi nejela, budeš si to navždycky vyčítat
No u nás v porodce se na mě špatně koukali i když jsem tam šla před vánocema s kontrakcema měla jsem zánět močových cest a ten se my už dostával k miminku a vyvolával porod… a oni my řekli at klidně jdu domu… pak jsem ležela tejden v nemocnici a brala antibiotika… :/ ted jsem byla za mámou a ona prej že nemam vyšilovat prej že to nic není…
tak nevím… :/
AHoj souhlasim s holkama, abys jela hned a nebo je tu ještě varianta, zavolat do porodnice, říct, že tě dnes poslali domu, ale že se ti stalo tohle a jestli máš
okamžitě přijet… rozhodně ale něco dělej ![]()
Beztak budeš přemýšlet, když nepůjdeš…takhle bys měla jistotu. A jestli budou blbě koukat nebo mít kecy, tak si to nenech, oni tam jsou pro tebe
Myslím že když tam zavoláš tak ti řeknou ať přijedeš. Já taky volala když jsem špinila což je normální a řekli ať přijedu po telefonu tě nezkontrolují. Jela bych s taškou. Ale je těžký radit když tam nechceš jen proto že se na tebe budou dívat jak na hysterku ![]()
Přesně tak.. jde o tebe a mimi, takže když bude někdo nepříjemnej tak si toho nevšímej, nebo jim slušně řekni, že takhle teda ne, že jsou tu od toho aby ti pomohli ![]()
@MartinaVargová polož si otázku, chceš, aby bylo miminko v pořádku anebo že tě budou považovat za blázna, hysterku a já nevím co ještě
myslím si, že miminko je důležitější, než to, že se natebe budou dívat jinak…nemusí to být nic vážného, ale musíš brát i variantu, že ano, že miminku se už v bříšku nevede moc dobře…
Já taky jednou jela a za hysterku jsem tenkrát být asi musela, ale aspoň mě to pak uklidnilo a až jsem se doktorce omlouvala, že kdybych věděla, tak bych nejezdila a ona sama mi řekla že raději 3× zbytečně, že jestli se na mě bude někdo škaredě dívat, ať si ho nevšímám. Byla strašně hodná. Taky jsem se tenkrát (po negativním zážitku) bála, ale musím říct, že je to fakt o tom, na koho natrefíš a jakou má náladu. Aspoň už teď vím, že už bych si to líbit nenechala!!!
Jo a protože jsem rodila podruhé v porodnici mě to vysvětlovali jak hňupovi že je to normální že to můžou být jen poslíčci apod. a že bych je otravovala tak to mě bylo celkem jedno od toho tak sakra jsou né
@MartinaVargová Máma je zdravotnice? Já bych teda jela… Holka, vždyť máš termín
Ať si na tebe kouká kdo chce jak chce… to vůbec neřeš, nemáš odpovědnost už jen za sebe, ale i za své dítě…
Já myslim, že i když je to vodový nebo hustý, nemělo by to být zelený. To může být známka zánětu a s tim žádná sranda, kor v těhotenství.
na mámu bych se vyprdla (sorry) a jela bych. Radši zbytečně. Radši bych snesla rejpačky, že hysterčim, ale měla bych klid. Než něco zanedbat. Pokud by to byl příznak komplikace, mohlo by jít o čas.
Neber to jako plašení, ale asi by sis to nerada vyčítala, ne?
Hodně štěstí, ať to dobře dopadne a nic to není!