Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj potřebuju poradit vubec nevím co to je… před chvílí jsem byla na záchod a na intimce jsem měla jakoby hodně slabo zelený výtok… dneska mam termín ale byla jsem na ko do nemocnice a tam my dr. řekla že hrdlo je ještě hodně nepřipravené na porod… co to muže bejt? ![]()
To bych tam zajela znovu, může to být zakalená plodová voda.. Nic jinýho zelenýho není..
Jela bych hned do porodnice. Muze to byt zkalena plodova voda!!
Co to je, to nevím, ale já to měla na intimce minulý týden, vypadalo to jako zelená nudle z nosu, fuj ![]()
No holky to ste mě teda neuklidnili
bylo tam toho jenom malinko tak nevím… myslíte že mam jít nebo ještě mužu počkat?
Rozhodně hned jet do porodky, souhlas holkama se zakalenou vodou, radsi zbytecne nez pozde!
![]()
@MartinaVargová - já měla na intimce takovej zelenej plkanec, jakoby výtok a byla to zkalená plodová voda-ještě tentýž den jsem porodila.
Jestli to má konzistenci nudle, může to být hlenová zátka.. Ale ta není zrovna zelená, spíš průhledná, do hněda, někdy s krví.. Prostě nudle.. Pokud je to vsáklé do intimky vypadá to opravdu spíš na plodovou vodu..
@MartinaVargová Bylo to vodový nebo gelový?
Příspěvek upraven 28.01.13 v 17:09
@MartinaVargová Na nic nečekej, i když to byla jenom troška. Plodová voda může unikat i před porodem po troškách a jestli je zkažená, je potřeba to urychleně řešit. Radši jeď zbytečně, než aby sis pak něco vyčítala
@MartinaVargová píše:
No holky to ste mě teda neuklidnilibylo tam toho jenom malinko tak nevím… myslíte že mam jít nebo ještě mužu počkat?
nečekej a jeď, pokud by to byla zakalená plodovka, může to znamenat, že miminko má potíže. Ale také nemusí. Takže bal tašku a vyraž. Rozhodně to nepodceňuj.
No mala som tam akoby vodu ale ta byla pruhledna… a pak takový výtok jakoby bílo zelený… nevím jak to vysvětlit… :/
Jela bych, voda může unikat po troškách.. Kdyžtak se zas vrátíš, nebudeš první ani poslední
Ale spíš bych řekla, že to budeš mít brzo za sebou ![]()
Příspěvek upraven 28.01.13 v 17:11