Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Anteaa píše:
Ha! Vidím nadpis ŽENA SNŮ - říkám si, že se tady určitě píše o mé maličkosti a ejhle! Je to nějaký divný výmysl![]()
![]()
![]()
![]()
Páč já se tedy oblékám někdy i jedenáct minut…
zuzouš píše:
Anteaa- to je přece samozřejmost
No joooooo, já zapomněla že je každej druhej vlastně takovej…
![]()
Taminka píše:Anteaa píše:
Ha! Vidím nadpis ŽENA SNŮ - říkám si, že se tady určitě píše o mé maličkosti a ejhle! Je to nějaký divný výmysl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Antee ja to stihnu za deset i s Emcou
A kurňa…
Ale nemyslíš na sex každou chvilku, ne? Jen každou druhou chvilku… ![]()
Anteaa píše:Taminka píše:A kurňa…Anteaa píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
Antee ja to stihnu za deset i s EmcouAle nemyslíš na sex každou chvilku, ne? Jen každou druhou chvilku…
na sex?hmm a co to je ten sex? ![]()
Taminka píše:Anteaa píše:na sex?hmm a co to je ten sex?Taminka píše:A kurňa…Anteaa píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
Antee ja to stihnu za deset i s EmcouAle nemyslíš na sex každou chvilku, ne? Jen každou druhou chvilku…
Noooooooo, zřejmě bude SEX něco jako OSN, KGB nebo LSD…
![]()
Anteaa píše:Taminka píše:Noooooooo, zřejmě bude SEX něco jako OSN, KGB nebo LSD…Anteaa píše:na sex?hmm a co to je ten sex?Taminka píše:A kurňa…Anteaa píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa..tak ted uz vim
![]()
Anteaa píše:
Stačí se zeptat fundované osoby![]()
no jo,toz ja jsem to nevedela,ale ted uz to vim
![]()