Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj děvčata,jste žena snů? já tedy ne:
na.idnes.cz/zena-snu-ma-porad-chut-na-sex-hodne-ji-a-oblekne-se-za-10-minut-pos-/vztahy-sex.aspx?c=A101110_150157_vztahy-sex_lf
Britská studie
. Tohle nemusel nikdo psát - to se všeobecně ví, že chlapi chtějí dokonalost samu.
Ale ta představa - všude samá dokonalá nádhera o dvou nohách…ještě, že ten svět není tak jednotvárný…
…to jsou dokonalé mužské smyšleniny ![]()
momi nenechám tě v tom, taky nejsem žena snů
![]()
Tak jediný, co s ženou snů mám společnýho je asi to, že ráda jím
![]()
Lucyus12 píše:
Tak jediný, co s ženou snů mám společnýho je asi to, že ráda jím![]()
![]()
hm já taky ne
britské - no to aby si radši tamní pánové pořídili k sobě kamaráda né?
Neustálá chuť na sex, pořádně jíst maso , vyrážet do 10minut z domu, vydělávat hodně peněz.
To mi přijde, jak hodnoty naivních madých single postpuberťáků. Takové studie jsou úsměvné a o ničem.
![]()
Ha! Vidím nadpis ŽENA SNŮ - říkám si, že se tady určitě píše o mé maličkosti a ejhle! Je to nějaký divný výmysl
![]()
Páč já se tedy oblékám někdy i jedenáct minut… ![]()
Asi tak jako že Muž snů by neměl krkat, prdět, upřednostňovat kamarády před partnerkou, měl by poznat, kdy má žena na sex chuť, vybavený min.20cm, místo břicha pekáč buchet, bez sklonů k plešatění…
až se tohle pánům povede, taky se třeba začnem snažit ![]()
teda dlouho jsem se tak nenasmála, ikdyž přemýšlím
jestli jsem radši neměla brečet ![]()
zuzouš píše:
Asi tak jako že Muž snů by neměl krkat, prdět, upřednostňovat kamarády před partnerkou, měl by poznat, kdy má žena na sex chuť, vybavený min.20cm, místo břicha pekáč buchet, bez sklonů k plešatění…až se tohle pánům povede, taky se třeba začnem snažit
Vynechala jsi slovíčka inteligentní, krásný, milý, naslouchající, bohatý, pozorný a vášnivý ![]()
Anteaa píše:zuzouš píše:
Asi tak jako že Muž snů by neměl krkat, prdět, upřednostňovat kamarády před partnerkou, měl by poznat, kdy má žena na sex chuť, vybavený min.20cm, místo břicha pekáč buchet, bez sklonů k plešatění…až se tohle pánům povede, taky se třeba začnem snažit
Vynechala jsi slovíčka inteligentní, krásný, milý, naslouchající, bohatý, pozorný a vášnivý![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hehehe a víte jaký je rozdíl mezi ideálním mužem a Yettim? ..............Yettiho už prý jednou někdo viděl.
![]()
Gina108 píše:Anteaa píše:Hehehe a víte jaký je rozdíl mezi ideálním mužem a Yettim? ..............Yettiho už prý jednou někdo viděl.zuzouš píše:
Vynechala jsi slovíčka inteligentní, krásný, milý, naslouchající, bohatý, pozorný a vášnivý![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()