Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bell píše:
Tak to ja jsem driv byla dost akcni co se tyce sportu,delala jsem hazenou a asi 5 let atletiku a snowboard me teda moc nechyt,asi tim ze mi to na nem taky moc neslolyze jsou lyze
akorat jsem na nich uz 7 let nestala,manzel nelyzuje kuli kolenum,tak mam pech a to maj chatu na horach
Já bydlela na malé vesnici kde nebylo nijaké vyžití-nebo jediné,které jsem měla bylo s motykou na poly.Tanec bylo tojediné nenákladné-většinou jsem tančily na besídkách nebo jiných akcích.Navíc jsme byly chudí-mám 6 sourozenců, takže jsme ani neměly možnosti jako spousta jiných dětí…
werunqa píše:bell píše:Já bydlela na malé vesnici kde nebylo nijaké vyžití-nebo jediné,které jsem měla bylo s motykou na poly.Tanec bylo tojediné nenákladné-většinou jsem tančily na besídkách nebo jiných akcích.Navíc jsme byly chudí-mám 6 sourozenců, takže jsme ani neměly možnosti jako spousta jiných dětí…
Tak to ja jsem driv byla dost akcni co se tyce sportu,delala jsem hazenou a asi 5 let atletiku a snowboard me teda moc nechyt,asi tim ze mi to na nem taky moc neslolyze jsou lyze
akorat jsem na nich uz 7 let nestala,manzel nelyzuje kuli kolenum,tak mam pech a to maj chatu na horach
Ty brdo 6 sourozencu
ja mam 2 brachy,taky jsme nebyly bohati…a moje babicka je z 11 sourozencu ![]()
Bell - tak to studuju taky
, ale pak se nepozoruju, když tam jsou vyjmenovaný ty nemoci
, lyžování se nezapomíná
, já mám lyže nejradši v Alpách, no snowboard mi zatím stačí tady, jezdím teprve sedm let, tak je to oproti lyžím rozdíl, ale baví mě to
, musíš se dostat přes to padání ![]()
Werunqo - já jo, táta je tělocvikář a sportovec, tak mi nic jinýho nezbylo, ale jsem ráda
, jinak bych se neunesla, strašně ráda jím ![]()
Holky, my taky nebyli nějak bohatí (oba dva rodiče učitelé, tak to je dost nereálný!), ale za totáče to šlo a teď si to už dlouho financuju sama ![]()
Twiggi píše:
Bell - tak to studuju taky, ale pak se nepozoruju, když tam jsou vyjmenovaný ty nemoci
, lyžování se nezapomíná
, já mám lyže nejradši v Alpách, no snowboard mi zatím stačí tady, jezdím teprve sedm let, tak je to oproti lyžím rozdíl, ale baví mě to
, musíš se dostat přes to padání
Werunqo - já jo, táta je tělocvikář a sportovec, tak mi nic jinýho nezbylo, ale jsem ráda
, jinak bych se neunesla, strašně ráda jím
Já taky hrozně ráda jím-naštěstí mám asi dobré spalování-jelikož to na mě nejde vidět ![]()
Tak to máš dobrý, já jakmile přestanu cvičit, tak kynu
, ale mě to baví, endorfiny jsou endorfiny ![]()
Twiggi píše:
Tak to máš dobrý, já jakmile přestanu cvičit, tak kynu, ale mě to baví, endorfiny jsou endorfiny
Mě cvičení nikdy nebavilo..ve škole jsem se tělocviku vyhýbala jak jsem mohla…
Ale teď, co jsem těhotná tak toho moc nepojím teda.. ![]()
No holky, ale mě už je přes čtyřicet a tak už kynu jenom při pohledu na jídlo
, takže cvičení je docela nutnost! Naštěstí mě to fakt baví, to je jediná klika!