Ženy Panny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
4.11.11 16:11
bell píše:
Tak to ja jsem driv byla dost akcni co se tyce sportu,delala jsem hazenou a asi 5 let atletiku a snowboard me teda moc nechyt,asi tim ze mi to na nem taky moc neslo :mrgreen: lyze jsou lyze :palec: akorat jsem na nich uz 7 let nestala,manzel nelyzuje kuli kolenum,tak mam pech a to maj chatu na horach :-D

Já bydlela na malé vesnici kde nebylo nijaké vyžití-nebo jediné,které jsem měla bylo s motykou na poly.Tanec bylo tojediné nenákladné-většinou jsem tančily na besídkách nebo jiných akcích.Navíc jsme byly chudí-mám 6 sourozenců, takže jsme ani neměly možnosti jako spousta jiných dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 16:13
werunqa píše:
bell píše:
Tak to ja jsem driv byla dost akcni co se tyce sportu,delala jsem hazenou a asi 5 let atletiku a snowboard me teda moc nechyt,asi tim ze mi to na nem taky moc neslo :mrgreen: lyze jsou lyze :palec: akorat jsem na nich uz 7 let nestala,manzel nelyzuje kuli kolenum,tak mam pech a to maj chatu na horach :-D
Já bydlela na malé vesnici kde nebylo nijaké vyžití-nebo jediné,které jsem měla bylo s motykou na poly.Tanec bylo tojediné nenákladné-většinou jsem tančily na besídkách nebo jiných akcích.Navíc jsme byly chudí-mám 6 sourozenců, takže jsme ani neměly možnosti jako spousta jiných dětí…

Ty brdo 6 sourozencu :palec: ja mam 2 brachy,taky jsme nebyly bohati…a moje babicka je z 11 sourozencu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.11.11 16:14

Bell - tak to studuju taky :mrgreen: , ale pak se nepozoruju, když tam jsou vyjmenovaný ty nemoci :mrgreen: , lyžování se nezapomíná :lol: , já mám lyže nejradši v Alpách, no snowboard mi zatím stačí tady, jezdím teprve sedm let, tak je to oproti lyžím rozdíl, ale baví mě to :lol: , musíš se dostat přes to padání :mrgreen:

Werunqo - já jo, táta je tělocvikář a sportovec, tak mi nic jinýho nezbylo, ale jsem ráda :lol: , jinak bych se neunesla, strašně ráda jím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.11.11 16:16

Holky, my taky nebyli nějak bohatí (oba dva rodiče učitelé, tak to je dost nereálný!), ale za totáče to šlo a teď si to už dlouho financuju sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.11.11 16:25

Jo a jsem taky učitelka, tak dělám co můžu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 11:47
Twiggi píše:
Bell - tak to studuju taky :mrgreen: , ale pak se nepozoruju, když tam jsou vyjmenovaný ty nemoci :mrgreen: , lyžování se nezapomíná :lol: , já mám lyže nejradši v Alpách, no snowboard mi zatím stačí tady, jezdím teprve sedm let, tak je to oproti lyžím rozdíl, ale baví mě to :lol: , musíš se dostat přes to padání :mrgreen:Werunqo - já jo, táta je tělocvikář a sportovec, tak mi nic jinýho nezbylo, ale jsem ráda :lol: , jinak bych se neunesla, strašně ráda jím :mrgreen:

Já taky hrozně ráda jím-naštěstí mám asi dobré spalování-jelikož to na mě nejde vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
5.11.11 12:00

Tak to máš dobrý, já jakmile přestanu cvičit, tak kynu :mrgreen: , ale mě to baví, endorfiny jsou endorfiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
5.11.11 12:35
Twiggi píše:
Tak to máš dobrý, já jakmile přestanu cvičit, tak kynu :mrgreen: , ale mě to baví, endorfiny jsou endorfiny :lol:

Mě cvičení nikdy nebavilo..ve škole jsem se tělocviku vyhýbala jak jsem mohla… :lol: Ale teď, co jsem těhotná tak toho moc nepojím teda.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
5.11.11 12:46

No holky, ale mě už je přes čtyřicet a tak už kynu jenom při pohledu na jídlo :mrgreen: , takže cvičení je docela nutnost! Naštěstí mě to fakt baví, to je jediná klika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová