Ženy Panny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
4.11.11 13:56
muffi píše:
Ahoj, já jsem taky panna a charakteristika na mě sedí vcelku dobře, akorát já jsem tedy bordelář jako hrom:-)
A manžel je střelec, jeden syn panna a druhý blíženec.S.

U mě nejvíc sedí to puntičkářství až pedantství skrz práci-ne nadarmo se říká, že panny jsou nejlepší pracovníci.Jinak moje věci taky musí být vždy na určeném místě.Můj přítel je tvrdohlavý beran-takže u nás je to hodně o toleranci…

http://www.horoskopy.cz/…-k-sobe-hodi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 14:00

Ahoj :mavam: pridavam se do klubu :mrgreen: na me to znameni sedi jen v necem,ze bych byla prehnane puntickarska a uklizela jak o zivot to opravdu ne :mrgreen: ale s tou kritikou to sedi :palec:
Jinak mam manzela blizence a syna taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.11.11 14:03
bell píše:
Ahoj :mavam: pridavam se do klubu :mrgreen: na me to znameni sedi jen v necem,ze bych byla prehnane puntickarska a uklizela jak o zivot to opravdu ne :mrgreen: ale s tou kritikou to sedi :palec:
Jinak mam manzela blizence a syna taky :mrgreen:

Ahoj, já teda neuklízím jako o život-ani neuklízím denně..Jsem hodně velkej puntičkář spíš v práci než doma.V práci jsem musela mít vždycky všechno tip-ťop. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 14:08
werunqa píše:
bell píše:
Ahoj, já teda neuklízím jako o život-ani neuklízím denně..Jsem hodně velkej puntičkář spíš v práci než doma.V práci jsem musela mít vždycky všechno tip-ťop. :nevim:

Je tak to sedi,ja taky v praci dokud sem nemela vsechno jak jsem chtela tak jsem ani nesla domu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.11.11 14:13
bell píše:
werunqa píše:
bell píše:
Ahoj, já teda neuklízím jako o život-ani neuklízím denně..Jsem hodně velkej puntičkář spíš v práci než doma.V práci jsem musela mít vždycky všechno tip-ťop. :nevim:
Je tak to sedi,ja taky v praci dokud sem nemela vsechno jak jsem chtela tak jsem ani nesla domu :-D

Potom jsem se taky mohla divit, že jsem byla věčně nadřená jako kůň.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
4.11.11 15:18

Ahoj :-)

Tak na mě sedí něco a něco vůbec ne.. :mrgreen:

Pravda je, že nesnáším lež! Špatně snáším kritiku na svou osobu, ale zároveň si zase umím ze sebe udělat srandu.. :nevim:

Absolutně na mě nepasuje puntičkářství, protože ve svém pokoji jsem vždy měla a mám takový bordel, že by se za to nemusel stydět ani chlap, který bydlí sám :mrgreen: Můj přítel má u sebe doma menší pořádek než já :mrgreen: (ale vymlouvám se na to, že on nemá k úklidu téměř 19 čtverečních metrů :mrgreen: výmluvu si najdu vždycky :lol: )
Nejsem ani tak kritická, samotný mi není příjemný když někdo kritizuje mě.
V lásce opravdu uznávám naprostou upřímnost a docela i věrnost.. pro mě je hlavní ta upřmnost, nesnesla bych, kdyby mi někdo s kým plánuji žít tahal za nos.
O zevnějšek pečuji s mírou a o partnerův ani ne, umí se o sebe postarat sám :mrgreen:
Svoje chyby umím přiznat, ale je pravda, že je mi při tom velmi těžko :mrgreen:

Za partnera mám raka.. :-P

Budoucí tchýňka je taky panna a rozumíme se moc a moc dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.11.11 15:28

Ahoj, já jsem taky panna, ale tak trochu šmrcnutá lvem :mrgreen: , takže občas docela dobrý rachot, co na mě sedí je to puntičkářství, ale jenom v tom, že musím mít věci na svým místě, jinak že bych byla přehnaně pořádkumilovná to fakt ne a hypochondr už vůbec :lol: , doma mám štíra (už teda podruhý, ale je přece jenom jinej než ten první :lol: ) a dítko je taky panna, ale zatím nám to klape :lol: kamarádku mám blížence a taky si vyhovujeme :lol: , moje sestřenka vždycky říkala, že jsem taková divná panna :mrgreen: jo a jedna kamarádka je taky panna (její máma taky) a jednou jsme to rozebírali a říkali jsme si jak jsme každá jiná, já tak trochu lev, její máma typická panna a ona zase napůl váha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.11.11 15:29
Hotaru píše:
Ahoj :-)

Tak na mě sedí něco a něco vůbec ne.. :mrgreen:

Pravda je, že nesnáším lež! Špatně snáším kritiku na svou osobu, ale zároveň si zase umím ze sebe udělat srandu.. :nevim:

Absolutně na mě nepasuje puntičkářství, protože ve svém pokoji jsem vždy měla a mám takový bordel, že by se za to nemusel stydět ani chlap, který bydlí sám :mrgreen: Můj přítel má u sebe doma menší pořádek než já :mrgreen: (ale vymlouvám se na to, že on nemá k úklidu téměř 19 čtverečních metrů :mrgreen: výmluvu si najdu vždycky :lol: )
Nejsem ani tak kritická, samotný mi není příjemný když někdo kritizuje mě.
V lásce opravdu uznávám naprostou upřímnost a docela i věrnost.. pro mě je hlavní ta upřmnost, nesnesla bych, kdyby mi někdo s kým plánuji žít tahal za nos.
O zevnějšek pečuji s mírou a o partnerův ani ne, umí se o sebe postarat sám :mrgreen:
Svoje chyby umím přiznat, ale je pravda, že je mi při tom velmi těžko :mrgreen:

Za partnera mám raka.. :-P

Budoucí tchýňka je taky panna a rozumíme se moc a moc dobře :-)

S tou tchýní to máme stejné.. :palec:.Můj taťka je rak a je to taková zvláštní povaha-člověk se mu nedostane pod slupku a taky neumí dávat najevo svoje pocity.Jinak já také špatně snáším kritiku na mě samotnou-doma jsem taky moc uklizené neměla-teda jako dítě.Teď uklízím tak akorát.Ale v práci, jak už jsem psala, jsem šílený pedant..Jinak srandu si ze sebe umím udělat a chybu taky myslím umím přiznat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.11.11 15:33
Twiggi píše:
Ahoj, já jsem taky panna, ale tak trochu šmrcnutá lvem :mrgreen: , takže občas docela dobrý rachot, co na mě sedí je to puntičkářství, ale jenom v tom, že musím mít věci na svým místě, jinak že bych byla přehnaně pořádkumilovná to fakt ne a hypochondr už vůbec :lol: , doma mám štíra (už teda podruhý, ale je přece jenom jinej než ten první :lol: ) a dítko je taky panna, ale zatím nám to klape :lol: kamarádku mám blížence a taky si vyhovujeme :lol: , moje sestřenka vždycky říkala, že jsem taková divná panna :mrgreen: jo a jedna kamarádka je taky panna (její máma taky) a jednou jsme to rozebírali a říkali jsme si jak jsme každá jiná, já tak trochu lev, její máma typická panna a ona zase napůl váha :lol:

To s tím hypochondrem mě právě zarazilo u našeho znamení-i když je fakt,že mě tak spousta lidí bere-i když se doopravdy léčím se šž..tak nevím :).Jsem moc asi starostlivá-hned pročítám články o nemoci-co a jak..Tak asi proto mě každej vidí jako hypochondra, asi to moc přeháním.. :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.11.11 15:35

Tak to já klidně můžu prohlásit, že nejsem :lol: jsem zdravá a nemoci si nehledám, je ale fakt, že když mám jít k doktorovi, tak mě napadá ledacos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.11.11 15:39
Twiggi píše:
Tak to já klidně můžu prohlásit, že nejsem :lol: jsem zdravá a nemoci si nehledám, je ale fakt, že když mám jít k doktorovi, tak mě napadá ledacos :mrgreen:

Já jsem do 20 let byla taky zdravá.Ale jsem hrozná citlivka a když jsem byla dlouho bez práce, tak jsem byla na tom tak špatně, že jsem i 2 dny v kuse nespávala a brala milion různých prášků na spaní a dokonce i antidpresiva :roll: .A tím jsem si pravděpodobně přivodila tu moji šž..no a od té doby si nějak víc hledím vlastního těla..a když se mi něco nezdá, tak to studuju na netu nebo v chytrých knížkách-no prostě celá tchýně :lol: .Asi to přeháním..ale jsme už taková-za každou cenu musím být v obraze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
4.11.11 15:44

No mně je ale 44 :mrgreen: a fakt si připadám zdravá, já i dost sportuju (zumba, spinning, snowboard, lyže) a nějak se na ten svůj věk necítím, ale to mám asi po tátovi, tak doufám, že mi to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 15:50

Holky tak to ja taky hypochondr nebudu,jediny co delam ze kdyz mam nejake leky tak studuju pribalove letacky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
4.11.11 15:55
Twiggi píše:
No mně je ale 44 :mrgreen: a fakt si připadám zdravá, já i dost sportuju (zumba, spinning, snowboard, lyže) a nějak se na ten svůj věk necítím, ale to mám asi po tátovi, tak doufám, že mi to vydrží :lol:

Já jsem nkdy ke sportu vedená nebyla-jediný co mě bavilo byl tanec.Měly jsem i taneční skupinu. :palec: Jinak na snowboardě jsem byla jednou a vůbec mi to nešlo.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 16:07

Tak to ja jsem driv byla dost akcni co se tyce sportu,delala jsem hazenou a asi 5 let atletiku a snowboard me teda moc nechyt,asi tim ze mi to na nem taky moc neslo :mrgreen: lyze jsou lyze :palec: akorat jsem na nich uz 7 let nestala,manzel nelyzuje kuli kolenum,tak mam pech a to maj chatu na horach :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová