Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
muffi píše:
Ahoj, já jsem taky panna a charakteristika na mě sedí vcelku dobře, akorát já jsem tedy bordelář jako hrom:-)
A manžel je střelec, jeden syn panna a druhý blíženec.S.
U mě nejvíc sedí to puntičkářství až pedantství skrz práci-ne nadarmo se říká, že panny jsou nejlepší pracovníci.Jinak moje věci taky musí být vždy na určeném místě.Můj přítel je tvrdohlavý beran-takže u nás je to hodně o toleranci…
Ahoj
pridavam se do klubu
na me to znameni sedi jen v necem,ze bych byla prehnane puntickarska a uklizela jak o zivot to opravdu ne
ale s tou kritikou to sedi ![]()
Jinak mam manzela blizence a syna taky ![]()
bell píše:
Ahojpridavam se do klubu
na me to znameni sedi jen v necem,ze bych byla prehnane puntickarska a uklizela jak o zivot to opravdu ne
ale s tou kritikou to sedi
Jinak mam manzela blizence a syna taky
Ahoj, já teda neuklízím jako o život-ani neuklízím denně..Jsem hodně velkej puntičkář spíš v práci než doma.V práci jsem musela mít vždycky všechno tip-ťop. ![]()
werunqa píše:bell píše:Ahoj, já teda neuklízím jako o život-ani neuklízím denně..Jsem hodně velkej puntičkář spíš v práci než doma.V práci jsem musela mít vždycky všechno tip-ťop.
Ahojpridavam se do klubu
Je tak to sedi,ja taky v praci dokud sem nemela vsechno jak jsem chtela tak jsem ani nesla domu ![]()
bell píše:werunqa píše:Je tak to sedi,ja taky v praci dokud sem nemela vsechno jak jsem chtela tak jsem ani nesla domubell píše:Ahoj, já teda neuklízím jako o život-ani neuklízím denně..Jsem hodně velkej puntičkář spíš v práci než doma.V práci jsem musela mít vždycky všechno tip-ťop.
Ahojpridavam se do klubu
Potom jsem se taky mohla divit, že jsem byla věčně nadřená jako kůň.. ![]()
Ahoj ![]()
Tak na mě sedí něco a něco vůbec ne.. ![]()
Pravda je, že nesnáším lež! Špatně snáším kritiku na svou osobu, ale zároveň si zase umím ze sebe udělat srandu.. ![]()
Absolutně na mě nepasuje puntičkářství, protože ve svém pokoji jsem vždy měla a mám takový bordel, že by se za to nemusel stydět ani chlap, který bydlí sám
Můj přítel má u sebe doma menší pořádek než já
(ale vymlouvám se na to, že on nemá k úklidu téměř 19 čtverečních metrů
výmluvu si najdu vždycky
)
Nejsem ani tak kritická, samotný mi není příjemný když někdo kritizuje mě.
V lásce opravdu uznávám naprostou upřímnost a docela i věrnost.. pro mě je hlavní ta upřmnost, nesnesla bych, kdyby mi někdo s kým plánuji žít tahal za nos.
O zevnějšek pečuji s mírou a o partnerův ani ne, umí se o sebe postarat sám ![]()
Svoje chyby umím přiznat, ale je pravda, že je mi při tom velmi těžko ![]()
Za partnera mám raka.. ![]()
Budoucí tchýňka je taky panna a rozumíme se moc a moc dobře ![]()
Ahoj, já jsem taky panna, ale tak trochu šmrcnutá lvem
, takže občas docela dobrý rachot, co na mě sedí je to puntičkářství, ale jenom v tom, že musím mít věci na svým místě, jinak že bych byla přehnaně pořádkumilovná to fakt ne a hypochondr už vůbec
, doma mám štíra (už teda podruhý, ale je přece jenom jinej než ten první
) a dítko je taky panna, ale zatím nám to klape
kamarádku mám blížence a taky si vyhovujeme
, moje sestřenka vždycky říkala, že jsem taková divná panna
jo a jedna kamarádka je taky panna (její máma taky) a jednou jsme to rozebírali a říkali jsme si jak jsme každá jiná, já tak trochu lev, její máma typická panna a ona zase napůl váha ![]()
Hotaru píše:
Ahoj![]()
Tak na mě sedí něco a něco vůbec ne..
Pravda je, že nesnáším lež! Špatně snáším kritiku na svou osobu, ale zároveň si zase umím ze sebe udělat srandu..
Absolutně na mě nepasuje puntičkářství, protože ve svém pokoji jsem vždy měla a mám takový bordel, že by se za to nemusel stydět ani chlap, který bydlí sám
Můj přítel má u sebe doma menší pořádek než já
(ale vymlouvám se na to, že on nemá k úklidu téměř 19 čtverečních metrů
výmluvu si najdu vždycky
)
Nejsem ani tak kritická, samotný mi není příjemný když někdo kritizuje mě.
V lásce opravdu uznávám naprostou upřímnost a docela i věrnost.. pro mě je hlavní ta upřmnost, nesnesla bych, kdyby mi někdo s kým plánuji žít tahal za nos.
O zevnějšek pečuji s mírou a o partnerův ani ne, umí se o sebe postarat sám
Svoje chyby umím přiznat, ale je pravda, že je mi při tom velmi těžkoZa partnera mám raka..
Budoucí tchýňka je taky panna a rozumíme se moc a moc dobře
S tou tchýní to máme stejné..
.Můj taťka je rak a je to taková zvláštní povaha-člověk se mu nedostane pod slupku a taky neumí dávat najevo svoje pocity.Jinak já také špatně snáším kritiku na mě samotnou-doma jsem taky moc uklizené neměla-teda jako dítě.Teď uklízím tak akorát.Ale v práci, jak už jsem psala, jsem šílený pedant..Jinak srandu si ze sebe umím udělat a chybu taky myslím umím přiznat.. ![]()
Twiggi píše:
Ahoj, já jsem taky panna, ale tak trochu šmrcnutá lvem, takže občas docela dobrý rachot, co na mě sedí je to puntičkářství, ale jenom v tom, že musím mít věci na svým místě, jinak že bych byla přehnaně pořádkumilovná to fakt ne a hypochondr už vůbec
, doma mám štíra (už teda podruhý, ale je přece jenom jinej než ten první
) a dítko je taky panna, ale zatím nám to klape
kamarádku mám blížence a taky si vyhovujeme
, moje sestřenka vždycky říkala, že jsem taková divná panna
jo a jedna kamarádka je taky panna (její máma taky) a jednou jsme to rozebírali a říkali jsme si jak jsme každá jiná, já tak trochu lev, její máma typická panna a ona zase napůl váha
To s tím hypochondrem mě právě zarazilo u našeho znamení-i když je fakt,že mě tak spousta lidí bere-i když se doopravdy léčím se šž..tak nevím
.Jsem moc asi starostlivá-hned pročítám články o nemoci-co a jak..Tak asi proto mě každej vidí jako hypochondra, asi to moc přeháním..
..
Tak to já klidně můžu prohlásit, že nejsem
jsem zdravá a nemoci si nehledám, je ale fakt, že když mám jít k doktorovi, tak mě napadá ledacos ![]()
Twiggi píše:
Tak to já klidně můžu prohlásit, že nejsemjsem zdravá a nemoci si nehledám, je ale fakt, že když mám jít k doktorovi, tak mě napadá ledacos
Já jsem do 20 let byla taky zdravá.Ale jsem hrozná citlivka a když jsem byla dlouho bez práce, tak jsem byla na tom tak špatně, že jsem i 2 dny v kuse nespávala a brala milion různých prášků na spaní a dokonce i antidpresiva
.A tím jsem si pravděpodobně přivodila tu moji šž..no a od té doby si nějak víc hledím vlastního těla..a když se mi něco nezdá, tak to studuju na netu nebo v chytrých knížkách-no prostě celá tchýně
.Asi to přeháním..ale jsme už taková-za každou cenu musím být v obraze..
No mně je ale 44
a fakt si připadám zdravá, já i dost sportuju (zumba, spinning, snowboard, lyže) a nějak se na ten svůj věk necítím, ale to mám asi po tátovi, tak doufám, že mi to vydrží ![]()
Holky tak to ja taky hypochondr nebudu,jediny co delam ze kdyz mam nejake leky tak studuju pribalove letacky ![]()
Twiggi píše:
No mně je ale 44a fakt si připadám zdravá, já i dost sportuju (zumba, spinning, snowboard, lyže) a nějak se na ten svůj věk necítím, ale to mám asi po tátovi, tak doufám, že mi to vydrží
Já jsem nkdy ke sportu vedená nebyla-jediný co mě bavilo byl tanec.Měly jsem i taneční skupinu.
Jinak na snowboardě jsem byla jednou a vůbec mi to nešlo.. ![]()
Tak to ja jsem driv byla dost akcni co se tyce sportu,delala jsem hazenou a asi 5 let atletiku a snowboard me teda moc nechyt,asi tim ze mi to na nem taky moc neslo
lyze jsou lyze
akorat jsem na nich uz 7 let nestala,manzel nelyzuje kuli kolenum,tak mam pech a to maj chatu na horach ![]()