Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem typická panna manžel je blíženec a dle kartářky to je na celej život ![]()
renč píše:
ahojky. Byla jsem inspirována k založení této diskuse. Jak se Vám žije s tímto znamením? Sedí na Vás charakteristika? S jakým znamením si nejvíc rozumíte. Pojďte popovídáme si o tom.
jééé a to už jsem chtěla jít od pc.Já si teda nejvíc rozumím s manžou
s rybou.A popravdě ani nevím,jaká je charakteristika pro panny
Tak jestli bys byla tak hodná mi je napsat,at vím,na čem jsem ![]()
Ahojky přidávám se mezi vás „panny“
Musím přiznat, že v něčem to na mě sedí a v něčem mám pocit že je úplně k jinému znamení ![]()
Já taky nevím, co přesně je charakteristika Panny, ale vím, že bych měla být pořádná, puntičkářská a až přehnaně kritická k sobě i okolí. Ta kritičnost sedí, to puntičkářství a pořádnost děti trochu otupily
.
A manžel je Kozoroh, nevím, jestli se k sobě hodíme podle horoskopů, ale podle nás jo
![]()
bumbinka píše:
Já taky nevím, co přesně je charakteristika Panny, ale vím, že bych měla být pořádná, puntičkářská a až přehnaně kritická k sobě i okolí. Ta kritičnost sedí, to puntičkářství a pořádnost děti trochu otupily.A manžel je Kozoroh, nevím, jestli se k sobě hodíme podle horoskopů, ale podle nás jo
![]()
Aha,takže to puntikářství celkem sedí,jsem skoro jak pan Monk
Kritická teda nejsem,pořádná jak kdy
.
Tak já jako panna jsem asi hooodně na peníze, v čemž si občas rozumíme občas ne s manžou býkem. Jinak jsem taky docela puntíčkářská
a nesnáším, když mě někdo kritizuje, ale manžovi zkritizuju kde co
Teď se učím už tři roky sžívat s další pannou naší Terezkou a někdy je to o hodně jiskření.
Nevím, jak u váš, ale na mě to znamení docela sedí a na naší Terku taky. ![]()
Ahoj. Na mě to sedí 100% plus mám ještě něco ze znamená Vah (jsem narozená skoro ve znamení vah). V práci jsem si rozumněla hodně s kolegyní blíženkyní, se kterou bychom se měly nesnášet
. Manžel je typický býk, takže se skvěle doplňujeme
.
marieondatra píše:
Jsem typická panna manžel je blíženec a dle kartářky to je na celej život
Asi vám sedí ascendenty, jinak k sobě panny a blíženci moc nejdou… Já si taky jednoho vzala, a už spolu nejsme ![]()
Nejvíc si rozumím s býky, znamení panny považuju za nesnesitelné
![]()
V něčem jsem naprosto typická, chladná hyperkritická puntíčkářka, ale hodně mě ovlivňuje ascendent ve štíru, takže jsem zároveň divoká bordelářka ![]()
Ahoj, pridavam se k vam…jsem typicka panna az me to stve
Pritel je byk-koukam to mame spolecne s hkac a vesnou, dcera je stir.
Charakteristika, kterou tu napsala Renc, tak to co je tucne, na me sedi uplne, az na tu hypochondrii a zdravy zivotni styl. A kriticnost jako konicek mam bezpochyby take a nesnesu kdyz kritizuje nekdo me, to se i hadam a hned hledam jine chyby na dotycnym
Myslim, ze nikdo me nemusi kritizovat, s tim si vystacim dost sama, hlavne kdyz stojim pred zrcadlem ![]()
hkac píše:
Ahoj. Na mě to sedí 100% plus mám ještě něco ze znamená Vah (jsem narozená skoro ve znamení vah). V práci jsem si rozumněla hodně s kolegyní blíženkyní, se kterou bychom se měly nesnášet. Manžel je typický býk, takže se skvěle doplňujeme
.
ahoj jistě,váhy a blíženec si spolu moc rozumí jelikož je to obojí v elementu vzduchu!!!Ovšem mi není jasné spojení váhy a býka??Záleží ovšem na akcendentu ten je kolikrát silnější než vlastní znamení… ![]()
renč píše:
někde jsem četla, že panna je uchvácená štírem,přitahuje ji k sobě, ale žít s ním lze pouze za určitých okolností. Znám ve svém okolí několik manželství panna štír (byla jsem i já, už nee), některá rozvedená, jiná nově vzniklá…dokonce mám i několik kamarádek ve štíru.co se týká puntíčkářství a pořádkumilovnosti, tak to zas až tak nesedí,dokážu udělat i snášet docela dost bordel a když řeknu bordel, tak jako fakt, žádný jeden hrneček ponechaný vedle dřezu![]()
![]()
ale ta kritičnost, rejpavost, snaha pořád něco rozebírat do detailů, analizovat, …ta mě docela ničí
Ja jsem mela dva roky pritele ktery byl stir, no nejvic me na nem asi stvalo, ze byl hrozne materialistickej (snad to pisu dobre) Vse aby jsme meli, ale ostatni moje potreby byly nekde vzadu…jako travit spolecne dost casu atd…to byl radsi v praci aby mohl koupit to a to ![]()
Ja ten poradek mam rada, kdyz mam uklidit tak pomalu taham skrine od zdi, ale ten neporadek snesu taky..ono to je hlavne podle nalady, nejvic me stve ze ten poradek musim delat jenom ja, vsichni kolem me delaj bordel a ja pak na to kaslu, kdyz chteji zit v bordelu… ![]()
Taky jsem pana.A ta charakteristika na mě sedí snad úplně ve všem,nejvíc snad v tom puntičkářství.Nesnáším nepořádek,každá věc musí mít svý místo a prach utírám denně
To docela dost vadí mýmu chlapovi(střelec)-ten je tak trochu bordelář a sběratel všeho
Já trpím,když na stolku vidím ty jeho hromady lístečků,papírků,vizitek,obalů..... ![]()
Na peníze jsem taky a mám hroznou vyřídilku,všechno zařídím a nic pro mě neni problém.
Ahoj panny ![]()
Taky jsem, dost toho sedí, asi skoro většina. Loni se mi narodila dcera - panna, měla být lvice, ale vyčkala dalšího znamení. Tak se těším, jaké to bude, syn je střelec, čehož se děsím, s mamkou střelkyní nemám moc dobré vztahy. Přítel je ryba a taťka štír, ten materialismus opravdu sedí, jinak s ním vycházím moc dobře.
Na znamení moc nevěřím, ale zrovna v mém případě to je trefa do černého ![]()
renč píše:
plně souhlasím, ale to je tam taky napsáno, že je panna kritická i k sobě, ale nesmí jí to nikdo říct![]()
![]()
**
Jojo vim, jen jsem to asi chtela napsat svymi slovy…Tuhle vlastnost u sebe beru jako asi tu nejsilnejsi v cely charakteristice ![]()