Ženské prověřovací triky

40
29.11.17 16:15

Zenske proverovaci triky

Ahojte, pouzivate nejake triky nebo finty jak proverit zajem muze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6638
29.11.17 16:47

Jasné, bez prověrky nesmí na hrad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
29.11.17 16:58

Řiď se dle svého zdravého rozumu. K čemu ti jsou poučky, tipy a triky, když sama v nitru víš, že to má být jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
29.11.17 17:12
@Andreaaa7 píše:
Ahojte, pouzivate nejake triky nebo finty jak proverit zajem muze?

Možná by to chtělo nějaký vyhledávací program na mobilu, nebo PC. Obávám se, že za chvíli přestane fungovat obyčejný selský rozum. Žena, která nepozná zájem muže, by měla být sama.Nebo v hejnu v drůbežárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
29.11.17 17:23

Každý chlap se chová jinak, stejně tak, jako každá žena. Některý chlap to dá najevo hned, jiný je milý a pozorný, jiný tě třeba popichuje a provokuje… Já to třeba vnitřně vycítím a poznám to.
Pokud si nejsi jistá, tak se ho prostě zeptej. On tě nesežere za živa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
29.11.17 17:57

Mne nejde o to, jak poznat, ze se mu libim. Neni mi 15:-) Mela jsem na mysli proverovaci triky, jako jestli ma zajem o vazny vztah nebo chce zenskou jen do postele nebo jestli je to treba manipulator… uz mam spatne zkusenosti. Posledni chlap se mnou byl kvuli sexu a aby si mel kam dat veci…coz jsem poznala po case… takze se chci necemu takemu do budoucna vyvarovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
29.11.17 19:38
@Andreaaa7 píše:
jako jestli ma zajem o vazny vztah nebo chce zenskou jen do postele nebo jestli je to treba manipulator…

Jo, bez záruky ani ránu, máš recht. Lidi jsou hrozní prevíti… Hlavně ti, co si dovolí během deseti let v manželství změnit na něco názor, no neřádi jedni :cert:

Za mě, co si jako pomůžeš. Jako že ze zájmu jen o sex nemůže být vážný vztah? Že z počátku krásného vážného vztahu nemůžou být vlivem okolností po třech měsících trosky? Chceš štempl na všechny společné názory na 50 let dopředu…?

Uvažuj trošku. Proč se asi rozvádí polovina manželství. Záruku by chtěl každý.
A pokud si nepořídíš detektor lži, tak oblbování od chlapa nepoznáš, lhát umí kdekdo. A ruku na srdce… zamilovaná ženská nejenže nehledá náznaky, ale ještě těm lžím chce sama věřit. :)

Jestli si nevěříš na další vztah, tak do něj nelez. Ale nechtěj po chlapovi, ať ti na prvním rande předloží výpis z účtu, pracovní smlouvu a vysvědčení od všech bejvalek. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
29.11.17 20:43

@LAlezane Perfektně řečeno! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
4.1.18 13:19

:pocitac: Shit test to je zlo lidstva.