Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
Prosím vás nedavno sem byla u dr řekl mi ze mám zvýšenou sliznici píchl my vyvolavacku
A po 5 dech prisla menstruace ale dnes mi skončila takže menstruaci jsem měla 2 dny což jse divím
Dnes jsem byl na odberu krve na prolaktin a testosteron s ještě na stitnou žlázu
Dříve jsem měla problém s vysokým proklatinem což nedavno my řekl ze podle nej je prolaktin pohodě tak ze uvidím
Ale vůbec nechápu snažím jse s přítelem o miminko bojím jse ze jsem neplodna
Mate některá zkusenot
Byla bych rada kdyby jste mi poradili nebo tak něco děkuji ![]()
@Babulaimrich krásný den, ukázalo se i nějaké jiné onemocnění, cysty, MS nepravidelná, chybějící nebo řekl k těm hormonům něco?
Já měla prolaktin kdysi hraniční, nepravidelnou ms, podezření na PCOS a první těhotenství na první dobrou a druhé dokonce neplánovaně
@Babulaimrich počkala bych na výsledky z posledního odběru krve a pak to konzultovala s lékařem. Pokud je tam nějaký problém, stanoví nejvhodnější léčbu a navrhne další postup.
@Clue zdravím cysta žádná jen nepravidelná ms
Jenže od minulého vyšetření ms byla 4mesice v pohodě jen březnu zas vynechána.
Nic my pravě k těm hormonem neřekl nějak my věci ani nevysvětluje tak ze si vše zjišťuji sama na internetu
Jen doufám ze mohu mýt mimco ze jse to správy 😩
S prarnterem dlouhodobý vztah a porad se nedaří.
@Babulaimrich myslím si, že kdyby byl problém, tak vám to snad řekne 🙂 jak dlouho se snažíte?
@Clue no
Noo doufám ze by my to řekl nevím uvažují ze půjdu k jinému dr
Pravě že vůbec pan doktor se k tomu nevijadřuje ani mi nevysvětli co toje proč to mám vůbec nic mi k tomu neříká
3 roky se snažíme a porad nic
A to mám partnerka od 16 nacti let.
Měla jsem i zvýšený prolaktin což nevím jestli ne v normě zítra se vše dozvím tak ze snat to bude dobře..
Tak jsem byla u dr vsechno je už prej vse tak jak má bejt tak ze bych prý měla otěhotnět tak aspoň tak ale dam mi papír a prý mám jít s partnerem na spermiograf ale vůbec neřekl co kam komu mám zavolat tak ze jsem úplně mimo chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jak mám postupovat dále byli by jste laskavý děkuji ![]()
@Babulaimrich krásné ráno 🙂 spermiogram se dělá v CARech, nevím, kam to máte nejblíže, ale bývá ve velkých městech 🙂