Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
p.s.: prosím o zachování anonymů, je to přeci jen docela intimní, děkuju ![]()
@joy.division.control no ono to je právě najednou, na základě jeho to jako kdyby přišlo i na mě…jen tim, ze by do mě vy vite co by se nestalo nic, musi se tam prave udit jeho vyvrcholeni. Nevim, co si o tom mám myslet, nikdy se mi to nestalo…
@Anonymní píše:
@joy.division.control no ono to je právě najednou, na základě jeho to jako kdyby přišlo i na mě…jen tim, ze by do mě vy vite co by se nestalo nic, musi se tam prave udit jeho vyvrcholeni. Nevim, co si o tom mám myslet, nikdy se mi to nestalo…
Prosim Te
Mluv primo a na rovinu
Ze prijde Tvuj orgasmus ve chvili, kdy on vyvrcholi? Ze tim vyvola Tvuj a umocni ho? Muze to byt i naopak, ale to je jedno, užívej
Gratuluji ke spolecnemu synchronizovanemu oragsmu ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem, chci se zeptat hlavně ženských, jestli se jim toto někdy stalo…nejsem schopná dosáhnout vaginálního orgasmu, ale se současným partnerem se mi občas stane, že při jeho orgasmu to jako kdyby přejde na mě, ze začátku to bylo takové nenápadné, teď je to silnější. Prostě jako kdyby se jeho orgasmus stal mým najednou. Nestalo se to některý z vás? Jak to fakt zajímavý…
Tak to ne, ale společný ano
Znam to jen okrajove. S partnerem jsem orgasmus jeste nezazila.
Ale kdyz vyvrcholi, je to takovy krasny pocit pro me. Ale k orgasmu to bohuzel ma jeste daleko. ![]()
@Anonymní píše:
A není to třeba tím, že se v té chvíli opravdu uvolníš? Že by tam byl nějaký nevědomý blok a při tom, když se on udělá z tebe spadne blok (už o nic nejde, on už dosáhl cíle). Nemohlo by to být třeba tohle? Spousta žen sem psala, že na orgasmus potřebují úplné uvolnění - nesmí být ve stresu, musí být dobře naladěny… ![]()
Ahoj všem, chci se zeptat hlavně ženských, jestli se jim toto někdy stalo…nejsem schopná dosáhnout vaginálního orgasmu, ale se současným partnerem se mi občas stane, že při jeho orgasmu to jako kdyby přejde na mě, ze začátku to bylo takové nenápadné, teď je to silnější. Prostě jako kdyby se jeho orgasmus stal mým najednou. Nestalo se to některý z vás? Jak to fakt zajímavý…