Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojda, potřebuji poradit. Chtěla bych synovi koupit botky s membránou,např. Fare,Supefit. Mají jak s kožíškem, tak i bez něj jenom s takovou teplou vložkou. Nemáte někdo zkušenost. Není v těch bez kožíšku zima. Chtěla bych je unosit i na podzim, ale to ty s kožíškem nejde. Díky za radu
Syn měl v těch bez kožíšku od Superfitu pořád studené prsty. Ale nevím, zda má Superfit i klasický kožíšek vevnitř?
Ahojda my měli Fare bez kožíšku stačí,stejně se kupují větší tak se dá teplejší ponožka nebo punčošky a je vystaráno,fakt doporučuji.Sice stojí přes 1000,– ale vypaltí se ![]()
Měli jsme Superfit - uvnitř kožíšek, ne ale nijak huňatý. Dcera nosila botky i po zimě, když bylo ještě na jaře chladno a OK, ta membrána je sice nepromokavá, ale prodyšná, takže se slabými ponožkami se jí noha nepotila.
Prý je dobré do bot s membránou mít funkční ponožky aby se noha nepotila a nebyla potom zima. Ale jak to udělat, když má dítě punčocháče? Dát na ně ještě ty ponožky? Nebyla v těch superfitkách bez kožíšku zima?
Nebyla v těch botkách Fare bez kožíšku zima? Měli jste nějaké funkční ponožky? Díky
Syn měl na loňský podzim a zimu Fare bez kožíšku, ve velkých mrazech dostal navíc teplé ponožky (obyčejné) a nohy neměl nikdy studené ani mokré.
Byla jsem s těmahle botama maximálně spokojená, už jsem koupila větší velikost na letošek. A na to, co všechno zažily (jízdu na odrážedle, na kole, úmyslné šoupání botama o chodník
), vypadají pořád výborně
Za mě teda vřele doporučuju.
ahoj
Moc děkuji za názor. Už jsem se rozhodla, že do těch Fare bez kožíšku jdu. Navíc mu koupím funkční ponožky od firmy BOMA a snad to bude v pohodě.