Zimní botky s membránou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
26.8.10 09:01

zimní botky s membránou

Ahojda, potřebuji poradit. Chtěla bych synovi koupit botky s membránou,např. Fare,Supefit. Mají jak s kožíškem, tak i bez něj jenom s takovou teplou vložkou. Nemáte někdo zkušenost. Není v těch bez kožíšku zima. Chtěla bych je unosit i na podzim, ale to ty s kožíškem nejde. Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
26.8.10 09:08

Syn měl v těch bez kožíšku od Superfitu pořád studené prsty. Ale nevím, zda má Superfit i klasický kožíšek vevnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
26.8.10 09:59

Ahojda my měli Fare bez kožíšku stačí,stejně se kupují větší tak se dá teplejší ponožka nebo punčošky a je vystaráno,fakt doporučuji.Sice stojí přes 1000,– ale vypaltí se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.8.10 22:27

Měli jsme Superfit - uvnitř kožíšek, ne ale nijak huňatý. Dcera nosila botky i po zimě, když bylo ještě na jaře chladno a OK, ta membrána je sice nepromokavá, ale prodyšná, takže se slabými ponožkami se jí noha nepotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.8.10 11:50

Prý je dobré do bot s membránou mít funkční ponožky aby se noha nepotila a nebyla potom zima. Ale jak to udělat, když má dítě punčocháče? Dát na ně ještě ty ponožky? Nebyla v těch superfitkách bez kožíšku zima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.8.10 11:51

Nebyla v těch botkách Fare bez kožíšku zima? Měli jste nějaké funkční ponožky? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
11.9.10 16:19

Syn měl na loňský podzim a zimu Fare bez kožíšku, ve velkých mrazech dostal navíc teplé ponožky (obyčejné) a nohy neměl nikdy studené ani mokré.
Byla jsem s těmahle botama maximálně spokojená, už jsem koupila větší velikost na letošek. A na to, co všechno zažily (jízdu na odrážedle, na kole, úmyslné šoupání botama o chodník :cert: ), vypadají pořád výborně :palec: Za mě teda vřele doporučuju.
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.9.10 09:13

Moc děkuji za názor. Už jsem se rozhodla, že do těch Fare bez kožíšku jdu. Navíc mu koupím funkční ponožky od firmy BOMA a snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková