Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím,
začínám se poohlížet po zimních botách s membránou a utahováním na tkaničky pro školáka. Nutné jsou ty tkaničky, jelikož má úzkou nohu a jakékoli zimní boty na suchý zip nejdou dostatečně utáhnout a noha v nich lítá. Poradíte kde bychom je sehnali? Všude mají jen na suchý zip. Na tkaničky jsme loni sehnali zimní boty akorát v Intersportu a Decathlonu. Bohužel oboje nevydržely ani celou zimu. Ještě podotknu, že nosí velikost 38.
Díky za tipy.
A co klasické dětské značky zimních bot. Superfit Tedd př. zde nebo Ecco URBAN SNOWBOARDER př. zde pak třeba Keen - ale ty mi přijdou široké…
Všude mají jen na suchý zip? ale no tak
https://www.sportisimo.cz/zimni-boty/?…[]=panske&pohlavi[]=chlapecke&velikost-obuvi[]=2340&obuv-vodeodolnost[]=1617
nejde mi poslat odkaz na naklikaný filtr, ale zafiltrovat si obuv pánská/chlapecká, vel 38 a vlastnosti membrána snad není takový problém
@Amalthea Na Sportisimo jsme zanevřeli, jelikož několik bot po koupi jsme brzy museli reklamovat.
@Iandli píše: Více
to přece není o sportisimu, ale o značce, nicméně stejný filtr lze udělat na kterémkoliv eshopu
@Iandli píše: Více
A Superfity v úzkém provedení jsou také široké? Ty by mu měly být, i když jsou na suchý zip ![]()
Zkuste se podívat na značky jako Superfit, Viking nebo Primigi, které dělají zimní boty s membránou a tkaničkami, často mají i úzké střihy. Také e-shopy jako Different, Zoot nebo Eobuv mívají širší výběr kvalitních zimních bot na tkaničky.
@Iandli neporadím bohužel s membránou.
Ale úzké zimní na tkaničky jsem v loni sehnala kožené DPK a letos má v 39 tkaničkove Geox.
Co bude nosit příští rok netuším…
Tohle jsou ty DPK
Ano, jak už tu bylo zmíněno, superfity úzká varianta jsou opravdu na velmi úzkou nohu a jsou skvělé, s membránou, vydrží několik dětí, rozhodně se hned nerozpadnou. Dále Geox vyrábí i úzkou variantu, také velmi kvalitní boty.