Zimní spací pytel

459
19.8.13 09:32

Zimní spací pytel

Zdravím,
mám spací pytel Cacanette - je psáno, že je zimní, je pravděpodobně vyplněný dutým vláknem.
Při jaké teplotě byste ho mimču dali? A co do něj oblíct?
Malá se mi z deky stále odkopává, ale nevím, jestli na tento pytel není ještě moc teplo (v noci máme doma cca 22 stupňů).
Co vy na to?
Jak oblékáte vaše mimča na spaní? Já mám docela problém to odhadnout, mám pocit, že se buď potí nebo je chladná, když jí dám deku na „tak akorát“, tak ji skope :zed:

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
19.8.13 09:38

Na zimni pytel bych rekla je brzo to se ti upece. Davam bodo s dlouhym rukavem a pytel bavlneny nebo bavlneny overal. Je to ok i kdyz se odkope. Delam to tak v podstate od narozeni s obema detma. Jen nejmesi jsem zavinovala ideal byl nahate jen v plene a merinozavinovacka ale mam obe deti letni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.8.13 09:57

Kolik je malé? Mě to přijde taky brzo, já jsem malé nikdy nedávala zimní spací pytel, měla klasický tenký a na sobě overal, doma jsme mívali v zimě tak 24°C. Teď je jí 17 měsíců a spí v overalu a přikrývám dekou, taky je neustále odkopaná ale v pytli už nevydrží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.8.13 10:29

Synáček 7m je hodně horkokrevný - když jsou venku ostatní miminka v čepičce a mikinkách, on má krátký rukáv a tepláčky a je spokojený. Teďka spí v overálku bez přikrytí, když je chladněji spí v bodynku a tenkém spacáčku. Zimní spacáček mi přijde když s ním chceš spát někde, kde je pod 18 stupňů, třeba na chatě, kde se netopí, ale do bytu je to zbytečné, dítě pak bude hodně choulostivé na zimu.. ten spacáček co máme je froté z IKEA a je podle mě plně dostačující i na zimu, stejně se doma topí. Spíš bych dítě víc oblíkla do tenkých vrstev (body, overal, ponožky..) než ho přikrývala tlustou vrstvou :think:

• Citovat
  • Upravit
101556
19.8.13 11:01

Mě spí dítko v létě v bodýčku, v zimě buď fleecový oberálek nebo fleecový spacák s rukávy, pod tím nic… Zimní spací pytel mi přijde k ničemu, pokud spí člověk v místnosti, tak klasický fleecový stačí a pokud spí venku, tak to zase chce už fusak z kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
19.8.13 12:21

Já ho právě dostala :-)
Máme starý, studenější domek a v zimě jsme vždycky topily v noci na 17st., teď když je malá, tak budeme asi na víc. (jsou jí cca 4,5m)
Pytel mi přijde asi jako tenčí přikrývka s dutým vláknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101556
19.8.13 12:45

@Fircon Tak to ho asi od podzimu dávat můžeš, ale pod něj už bych skoro nic nedávala, nebo vůbec nic, pokud to má rukávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí