ŽIRAFA s 9m mimčem?

308
24.1.24 21:48

ŽIRAFA s 9m mimcem?

Ahoj, byla jste některá s lezoucim mimcem v Žirafe u Prahy? Mala má 9mesicu a do roku by to mělo být zdarma. Potrebuju tam jet na spanky, takže tam musím být 2 hodky. Myslíte, že to tam pro tak malé mimco je Ok? Na fotkách je část pro nejmenší a nevypadá to špatně. Mate prosím některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10928
24.1.24 21:54

@Janadzus vyziti tam pro takhle maly dite uplne moc neni, ta cast pro mimina tam je, ale nic moc tam neni, za sebe bych vybrala neco jinyho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
24.1.24 22:27

My jsme byli v Toboga fantasy na Zličíně a část pro nejmenší tam taky měli, ale přijde mi, že to stejně má smysl až tak od roka. Aspoň náš malý z toho nijak nadšený nebyl (bylo mu necelých 9 měsíců, lezl, byl už docela vnímavý, ale byl tam na něj dost hluk a hodně dětí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
24.1.24 22:33

Za mě ano, lezoucí prvky, balonky…Ale co mě vždy štvalo, tak ač je tam všude psáno pro děti do 3 let, bývají tam i starší a někdy dost zběsilé chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
25.1.24 06:29

Za mě rozhodně ne. Takhle malé dítě nepotřebuje hernicku, navíc tam je hrozný hluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
25.1.24 06:52
@Serpentini píše:
Za mě rozhodně ne. Takhle malé dítě nepotřebuje hernicku, navíc tam je hrozný hluk.

Ja myslim, ze nejaka mala hernice spatna neni, jakoze fakt mala, i ty jsou. Ale tohle je mega zabavni herna hlavne pro vetsi deti. My tam byli s dcerou, kdyz ji bylo tak 15 mesicu a i to bylo brzo celkem a znova bych nejela, neveděa jsem, co mam cekat no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
25.1.24 07:08

Dvě hodiny tam s takhle malým dítětem nevydržíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
25.1.24 13:14
@DandátkoP píše:
Ja myslim, ze nejaka mala hernice spatna neni, jakoze fakt mala, i ty jsou. Ale tohle je mega zabavni herna hlavne pro vetsi deti. My tam byli s dcerou, kdyz ji bylo tak 15 mesicu a i to bylo brzo celkem a znova bych nejela, neveděa jsem, co mam cekat no.

Tak v tomhle věku to dítě ještě ani nechodí a jiné děti nepotřebuje, takže to je zábava vyloženě pro matku, aby se doma nenudila. Až o něco později má smysl třeba hernicka někde v mateřském centru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
25.1.24 13:18

Ja tam s mladsi chodila, protoze mam starsi dite. Tak holt chodila s nama. Mit jen ji, tak nejdu, prislo by mi to zbytecne.

Jinak asi zalezi na denni dobe. Kdyz jsme byli my, bylo deti dost a i v casti pro nejmensi hrozne behaly. Od devitimesicni by ses rozhodne nemohla vzdalit.

Jinak chodime do Tobogy, pro mimina maji hracky, micky, je tam mini klouzacka, minikolotoc, svetelne hulky. Nebala bych se, ze se nezabavi nebo se ji to nebude libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
25.1.24 14:49
@Serpentini píše:
Tak v tomhle věku to dítě ještě ani nechodí a jiné děti nepotřebuje, takže to je zábava vyloženě pro matku, aby se doma nenudila. Až o něco později má smysl třeba hernicka někde v mateřském centru.

My byli asi 2 krat v hernicce, byl tam bazenek s kulicmama, takovy ty montesori tabule pro malinky deti, hracky pro mimina, byla jsem poprve na roce. To byla hernicla vylozene pro takhle malicky deti, pro vetsi by to nebylo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9196
25.1.24 15:09
@DandátkoP píše:
My byli asi 2 krat v hernicce, byl tam bazenek s kulicmama, takovy ty montesori tabule pro malinky deti, hracky pro mimina, byla jsem poprve na roce. To byla hernicla vylozene pro takhle malicky deti, pro vetsi by to nebylo. :)

My byli v hernicce poprvé na roce a pěti měsících, teď jsem se schválně dívala. Rozhodně ale nešlo o šílenost typu Žirafa kde je kravál, že to ani dospělému není příjemné. Plus mi tam teda vadí i všechny ty blikající věci a celkově enormní množství podnětů pro malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
25.1.24 15:14
@Serpentini píše:
My byli v hernicce poprvé na roce a pěti měsících, teď jsem se schválně dívala. Rozhodně ale nešlo o šílenost typu Žirafa kde je kravál, že to ani dospělému není příjemné. Plus mi tam teda vadí i všechny ty blikající věci a celkově enormní množství podnětů pro malé děti.

Jojo, my mame doma dvouletacku a ani s ni bych ted do ziravy nejela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
25.1.24 15:30
@Serpentini píše:

Ano, je to spíše pro mě. Zabiti času, vypadnuti z domu a nedělat furt to samé dokola :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí