Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra jdu s malým do ZOO Praha a nějak nikdo z okolí zrovna nemůže - nemoc, doktor, kadeřnice apod. Nechce se k nám někdo přidat? ![]()
S pár holkama z emimina jsem v ZOO už byla…další ostudu by Praha už nepřežila… ![]()
@Jitka1976 jé copak jste vyváděli? JINAK JA NEJSEM Z PRAHY a jsem v práci, prahu mám 170 km
@Vartová No my jdeme brzy - chci vidět krmení hrabáče a to je v 1o. Takže nejpozději v půl desáté chci být za hlavní branou
Ale klidně se můžete připojit později ![]()
@Lynette píše:
@Vartová No my jdeme brzy - chci vidět krmení hrabáče a to je v 1o. Takže nejpozději v půl desáté chci být za hlavní branouAle klidně se můžete připojit později
Jestli chcete na to komentované krmení, tak to je v květnu jen o víkendech. Denně je potom až od června. ![]()
@tumpach píše:
@Jitka1976 jé copak jste vyváděli? JINAK JA NEJSEM Z PRAHY a jsem v práci, prahu mám 170 km
Vesničanky v Praze…
Já se táááák styděla…v metru jako malý holky…hihňání…hýkání…povykování…jízda po eskalátorech…
No Lunapark…
![]()
Bylo to SUPER… ![]()
@marin no komentovaný to ani nepotřebuju - spíš chci toho hrabáče vidět v bdělém stavu ![]()
@Lynette od nás jede zítra celá školka
Jinak jsem uvažovala, že bych jela taky i s nejmladším, ale už mám jiný program, který nechci rušit
@Lynette píše:
Zítra jdu s malým do ZOO Praha a nějak nikdo z okolí zrovna nemůže - nemoc, doktor, kadeřnice apod. Nechce se k nám někdo přidat?
my byli dneska, vstup byl za korunu pro maminy s dětmi ![]()
@Eva 13 No já vím - já ale v pondělí pracuju. A říkám si, že tam taky dneska mohla být hlava na hlavě a že zítra tam bude lidí daleko méně. Plánuju tam vyrazit hned ráno po snídani. S malým tam dojedu a on tam bude hodinku dvě chodit a pak usne v golfkách kolem poledne, to si dám v ZOO oběd a budu se dál procházet. Až se vzbudí dostane oběd a bude opět vypuštěn
Pak svačina a kolem čtvrté už budeme odcházet.
@Eva 13 Chápu dobře, když pojedu příští pondělí s dcerkou, která je v kočárku, tak platím jen 1-,kč, za nás obě?
@Lynette tak to je škoda, hlavně na jejich webu píšou, že je to tam každé květnové pondělí ![]()
No nevadí, uděláme si výlet jindy ![]()