Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, já jsem byla v Praze minuly týden o víkendu a byla z Prahy docela zklamaná. Kde měli být např. gorily, velký želvy ty tam třeba vůbec neměli. A hlavně to tam je takový nějaký divný, zvířata byli všelijak rozházený, před výstavbou to bylo mnohem lepší
takže u mě bylo velký zklamání.
@luciealucie NO tak jestli to tam píšou, tak asi každé květnové!! Já jsem tam koukala včera a měla jsem pocit, že tam je jen dnešní datum… ![]()
@luciealucie píše:
@Eva 13 Chápu dobře, když pojedu příští pondělí s dcerkou, která je v kočárku, tak platím jen 1-,kč, za nás obě?
Ano, je to akce na květen, každé pondělí za kačku pro obě
![]()
Lynett, tak potom napiš, jestli ho krmili i bez toho komentování. Ono totiž ho mohou krmit v jinou dobu, když nemají to krmení pro veřejnost.
Jinak my tam byly v dubnu taky po ránu v týdnu a bylo to nejlepší, málo lidí, až potom jich tam bylo více, ale zase ne tolik jako o víkendu. Dcera mohla i nakrmit kozičky. Jindy, když přijdeme, tak už většinou je denní dávka vyčerpána.;)
Ahoj, holky, která jste byly teď někdy v Praze v ZOO, chystám se tam s prckem a potřebuji uklidnit, že se tam dostanu bez problémů, že se nic nezměnilo - z Hl. nádraží metrem C na nádraží Holešovice a pak busem 112 až tam?
Taťka tady plaší, že metro C opravují nebo něco… Tak ať tam pak nebloudím nebo nejezdím taxíkem
děkuji.
Jen ta 112 byva dost o zivot narvana, obzvlast o vikendu
… osobne vetsinou radsi dojedu z holesovic tramvaji na výstaviste a pak pres stromovku, pres reku a kolem trojskyho zamku pesky, je to zhruba 2,5km prochazka
To si netroufám, zkusím tu 112, zítra by to nemuselo být tak plné… díky moc holky, hned jsem klidnější ![]()
Nojo, ona vlastne dnes neni sobota
… ja si jeste nejak nezvykla na „domaci rezim“, jak nechodim do prace, tak se mi ty dny nejak motaj ![]()
To mám taky, ráno jsem byla přesvědčená, že je středa.. Nemít kalendář po ruce, nevím, čí jsem
Tak jestli se zítra nezkazí počasí, hurá do ZOO ![]()