Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechodím. Hlavně nejsou žádné pořádné filmy. Je to prostě tak, teď mě daleko víc baví seriály. Jsou mnohdy lepší než velkofilmy.
Tak jsem schválně koukla na naše multi, a u nás teda cena stejná „nahoře“ i „dole“… Každopádně v kině jsem nebyla ani nepamatuju, ale naposledy v malým kině a dobrý. Vstup snad 90,–. Popcorn netřeba, jdu na film, ne večeři ![]()
Do malých městských vůbec.. Navíc než se tam dostane nějaký film z multikin, tak už je kolikrát i ke stažení na internetu
Čas od času si seženem hlídání a do kina zajdem, ale to nás musí opravdu něco nadchnout, protože tam necháme peníze jak kdyby jsme šli na večeři třeba.. A já spíš dávám přednost jídlu a vínu ![]()
Chodíme do malého městského kina. jak píšeš, ceny jsou jinde a mají obyčejnou limču
Vzhledem k tomu, že chodíme s dětmi, je jedno zda je film horká novinka, nebo už starší
e
Moc nechodím, protože furt rodím a kojím. Ale když zrovna ne, tak ráda zajdu. A přiznám se, že mám radši to pohodlí multikina. Ty ceny jsou teda pálky, to je fakt. A až nás bude chodit šest, tak to bude teprve síla ![]()
Jo a taky jsem si všimla, že je v tom „našem“ kině přirážka za horní řady. Je to trapný, jako by jim nestačilo, co tam už tak necháme
Zrovna jsem o víkendu zvažovala jít do multikina, kdeměli akci za 50,–
Co se pamatuju, tak multikina dělávali různé výhodé akce, kde lístek vyšel dostovky, jen se třeba musel přizpůsobit člověk časově, kino bylo třeba v úterý ane pátek večer.
Jinak ale do kina nechodím, filmy stahuju v originál znění, připojím titulky, film mám dřív, než se dohrabe do českých kin jako takových.
Neměla bych problém jít do normálního kina, jenže to jedané hlavně tím, že taky nemám problémna ně koukat doma, neřeším HD kvalitu obrazu, dokonalost zvuku, nepotřebuju 3D. Většinou jsem i líná film stáhnout na tv a čumim na noťasu.
Jo a s dětma se bez toho jídla tam neobejdem. Takže to je McDonald před filmem a pak ještě popcorn
Za svobodna jsem chodívala často. Ještě s bývalým. Ale to jsme byli jen dva a neměli jsme doma čtyři hladové krky ![]()
V mulitikinech jsem byla jen párkrát, u nás ve městě máme jen malé kino. V těch multi mi vadí přílišná hlučnost pouštěných filmů, stačila by mi klidně poloviční.
No ale zase párkrát se nám stalo, že jsme byli třeba ve velkém sále jen tři lidi.
Ovšem ceny, to je taky mazec. Někdy jsme vyrazili do jiného města po nákupech a spojili to s multikinem, ale někdy jsme si žádný film nevybrali, ne vždy se trefili do našeho vkusu. ![]()
Naše městské kino bylo loni digitalizováno, takže vysílání sice dobré, ale sedačky už cca 40 let stejné, po dvaceti munutách už většinou nevím, jak bych si sedla. Po digitalizaci se tam znovu objevilo i občerstvení a opravené WC.
Ceny většinou kolem 105 Kč. Ale co mám dítě, tak jsem v kině nebyla, večerní představení kvůli ní nedám a odpolední občasné pohádky by ještě nechápala. V pubertě jsme chodívali do kina téměř každý týden, to už by v těch velkým kinech kvůli vstupnému vůbec nešlo.
EDIT: V tom našem malém kině se občas stalo, že se nepromítalo, minimální počet lidí bývalo 6. V posledních asi 15 letech letech tam bylo vyprodáno jen na jeden film, a to na Ženy v pokušení.
Příspěvek upraven 17.05.14 v 15:11
V multikině jsem byla naposled před 6 lety, kdy tam dávali film, který nebyl jinde k vidění.
Jinak tam prakticky nechodím, ty sály jsou vzhledem k velikosti plátna příliš malé, tudíž je pro mě kvalita nízká. Nehledě na příliš vysokou hlasitost, to je snad už i zdraví nebezpečné.
Mimo jiné tam myslím ani většinou nedávají film, který bych chtěla vidět.
Do klasických kin bych šla, ale většinu jich zrušili. ![]()
@CokeLady píše:
Nejvíc trapný bude, že všechny ty „VIP“ místa (opravdu se ta sedadla tak jmenují) budou prázdná a nikdo tam sedět nebude, když to je pčirážka cca 100 Kč na dvou vstupenkách.Návštěvnost je kritická (pokud nejde o nějakou „kvalitku“ jako babovřesky
), už tak je v jendom sále 5 lidí, a tímto směrem se ubírají marketingové pohnutky aby vydělali o pár desetikorun víc. Kdyby základní lístek nestál 180 Kč, ale třeba 100 Kč, tak by místo pro deset lidí, promítali třeba pro 100 lidí. Nevím, čím myslej
no je to začarovanej kruh. Spousta lidí si ten film radši stáhne. Jako je fakt, že poslední dobou jsem plný kino nezažila. Naposled snad Harry Potter, to byly davy. Babovřesky jsem teda neviděla ![]()
Já tam jedu ráda. Uděláme si výlet do Práglu, je to zase změna. A i ty VIP lístky bych koupila, ať nežeru. Ono je to fuk, jestli tam máme nechat 15 stovek, nebo 16. Každopádně teď mám tak na rok smůlu ![]()
Nechodila jsem v cr a nechodim ani v usa. Absolutne me neoslovuje nabidka!!! A ano, stara kina a sedadla byla nepohodlna, alw multikina tu atmosferu nenahradi.
@CokeLady píše:
Tak to já taky problém nemám, a to máme dokonce i to HD, zvuk a možnost 3Dale kino je kino, máme terabajtové disky plné HD filmů a seriálů. Všechno v originálním znění. A nejhorší je, že už ani nemám ten provinilý pocit, že jsem to stáhla nelegálně
Taky stahujem, ale stahování pro vlastní potřebu JE LEGÁLNÍ. Platíme poplatek za každý prázný nosič i papír, právě kvůli možnosti ukládání stáhnutých dat. Šíření a distribuce kopií je nelegální.
Chodím do multikin ráda a často, spokojená jsem. V malých městských nevydržim tak dlouho sedět
Chodíme často i na 3D, to jsou sály skoro prázdné ![]()
Chodím tam kvůli atmosféře a lepšímu prožitku, ze spousty filmů jsem v kině byla nadšená, ale doma se mi to nelíbilo, nemělo to takovou sílu tě vtahnout.
Ale teď jsme si se spolubydlícím koupili obr 3D televizi, tak možná to na ní bude taky paráda, to se uvidí.
Cena mě neodrazuje, většinou jsem zvaná ![]()
A jinak jo, stahuju, což je legální, takže se provinile necítím ![]()