Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady
stahujem dom, hlavně kvůli tomu, že není hlídání. Ale kdyby bylo, určitě bysme šli do multi.:) Mám ráda ten styl a luxus velkého kina. Cena by mě neodradila, jednou za čas, proč ne.
@Pomka píše:
@hartiepa kdeže 130,–. Pamatuju si, že stál 99,–Byla to, tuším, také akce v jednom dni v týnu.
v Ostrave to bylo v pondeli
Tak já často do kina nechodím vlastně skoro vůbec, jestli jednou za rok do multikina
Jednou za čas se to dá i s těmi nehoráznými cenami
Třeba nedávno jsme s chlapem chtěli jít i film super ale nesnáším titulky takže jsme nikam nešly. Jdu do kina na to abych se dívala a né četla ![]()
Já mám multikino prakticky za dome, takže ano, chodíme a to i malou. Máme ve městě i klasické kino, už jsem v něm dlouho nebyla, ale chystám se, právě pro tu atmosféru.
@verunB Já zase chodím ráda na filmy v původním znění, ale manžel ne, v práci mluví půl pracovní doby anglicky, tak chce v kině slyšet češtinu ![]()
Já bych i šla…v kině jsem před dětma byla pečená, vařená…ale spíš v klasickym starším alá filmový klub..s oponou a dřevěnejma sedačkama, kde po hodině člověk už neví jak by si sednul…a moje vysněný místo vždycky bylo první řada..abych před sebou neměla žádný lidi..
Problém dneska je to, že filmy, co jdou u nás do kinodistribuce stojí za prd…naprosto otřesná nabídka..občas když něco stáhnu z aktuální nabídky kin tak to ani nedokoukám jaká je to bída a představa, že jsem za to dala dvě kila by mi asi nebyla moc příjemná…
A další věc je, že já osobně jsem se do kina vždycky chodila koukat na film, odreagovat se v jiné realitě…né jíst a pít…proto mi multikina vyloženě i vadí…dát za film 200,– ok…ale poslouchat u toho mlaskání, srkání a chroupání ostatních „lidí“ to mě moc nebere…
Tenhle zvyk chroupat u filmu popcorn a srkat kolu mi přijde naprosto zbytečnej…
Občas zajdeme, ale jen když nás něco opravdu zaujme. Jsme teda s přítelem sami, takže to není až tak strašné. Ale spíš se nám poslední dobou zalíbilo divadlo. Díky studentské slevě, kterou oba dva máme, nás to vyjde prakticky stejně jako to kino (místo popcornu si pak skočíme na víno) a kulturní zážitek je nesrovnatelnej ![]()
@verunB mě naopak zase vždycky odradí českej dabing…na dabovanej film bych nešla ani zadarmo ![]()
My musíme do mulťáku 40km jednu cestu, takže se to prodraží i o benzín. Ale 1× za rok si zařídíme hlídání a vyrazíme. Spojíme s větším nákupem a je to. A schválně jsem teď zkusila udělat rezervaci a VIP vstupný mi to nehodilo.:nevim: Tady ve městě kino nedávno opravovali, takže jsou tam i gauče a křesla, člověk si může dát i víno/pivo, takže kvalita opravdu stoupla. Vadí mi spíš, že když jsou filmy ve 3D, nedají i jejich 2D alternativu. A já mám ze 3D migrénu.
Lístek tu stojí 100,–, 3D 130,–. Ceny tudíž solidní, vzhledem k té kulturní úrovni. Spousta známých přestala do mulťáku jezdit a chodí sem.
Chodim asi jednou do roka a to jenom pokud to chci fakt videt ![]()
A s titulkama ![]()
A stahuji ![]()
Chodíme tak 3× do roka, kluky dámě chůvě a jdeme, ale čím dál častěji radši koukáme doma, mžeme ležet, v klidu si dojít na wc
a zastavit film no a hlavně to nestojí ten šílený balík, s dětmi jsme ještě nebyli a vzhledem k cenám…
jako 5 lístků, no nekrademe
@CokeLady píše:
Pěkný3D nesnáším
je mi z toho blbě, nic hyper super na tom neshledávám a to máme i doma 3D
mně taky, je mi z toho zle, blbě se mi na to kouká,, co jsem o tom četla, tak jak má člověk oční vadu, neuvidí to tak, jak má
Já moc nechodím, tak asi 1× za rok na něco, co mě zaujme. Naposledy jsem objevila Twilight, přečetla všechny knihy a pak na poslední utíkala do kina (bylo to pár dní před tím, než to přestali dávat)
.
Do určitého věku jsem kino milovala, byla jsem na všem možném, pak začalo stahování, videopůjčovny,…takže nechodíme vůbec, navíc mi to zdražování opravdu přijde nekřesťanské, to raději do Zoo ![]()
@kozisek píše:
Do určitého věku jsem kino milovala, byla jsem na všem možném, pak začalo stahování, videopůjčovny,…takže nechodíme vůbec, navíc mi to zdražování opravdu přijde nekřesťanské, to raději do Zoo
no co si budeme povídat, ona i ta zoo se dost prodraží. Zrovna jsem zamlouvala 4 dny v safari kempu ve Dvoře a plakala bych
Ale ten zážitek se zase s kinem nedá srovnat. Tady ty prachy fakt nejsou vyhozený
Do multi nechodíme, jsme zhnilí jet vedle do města a u nás není.
Občas zajdem teda u nás, máme kvalitu 4K, v létě v této kvalitě máme i letní, to chodíme víc. Máme jak novinky, tak starochy. V hlavním kině máme i nové sedačky, pohodlíčko. Pak mám ještě jedno menší kino a tam hlavně chodíme na odpolední představení pro děti, krtek a jiné staré super pohádky.
Takže nás do multi ani nic nehoní, navíc projetý benzím a vstupenka jednou tak drahá jak tady
![]()