Chodíte do multikin a jste spokojené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
17.5.14 17:34

Do multi kina chodíme tak 1× za rok celá rodina. Jinak se díváme doma a stahujem jak draci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.5.14 17:42
@Antonie Bolavá píše:
no co si budeme povídat, ona i ta zoo se dost prodraží. Zrovna jsem zamlouvala 4 dny v safari kempu ve Dvoře a plakala bych :lol: Ale ten zážitek se zase s kinem nedá srovnat. Tady ty prachy fakt nejsou vyhozený

Právě, to si doma přece jenom nestáhneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.5.14 17:53

My chodíme do kina tak 2× do roka a v den, kdy je to levnější, myslím, že to bylo pondělí :think: Naposledy jsem byla tak před 2 měsíci a nevšimla jsem si, že by horní řady byly za dražší cenu 8o :nevim: Co je to za kino?

Předražený popcorn a colu si tam teda nekupujeme, obejdeme se bez toho :jazyk:

Nejradši koukáme na kvalitní filmy doma na plazmě, aspon to neřve tak jako v kině :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
17.5.14 17:53

@CokeLady Miluju je, ale je to drahé, naposledy jsme byli všichni na Hladových hrách II., četli jsme to celá rodina, tak jsme se těšili a nadšení veliké, ale 1000 nestačilo :cert: (s popcoenem, zmrzkou, kafem, colou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.5.14 18:01
@Tuco píše:
@verunB mě naopak zase vždycky odradí českej dabing…na dabovanej film bych nešla ani zadarmo :mrgreen:

My taky koukáme na všechny filmy v angličtině s českými titulky. Hlavně u seriálů mi ten dabing vadí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.5.14 18:17
@CokeLady píše:
Já ráda jak to řve 8o A že jsou tam slyšet i ty nejnepatrnější ruchy. :oops:

brala bych sluchátka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.5.14 19:18
@MUFICE píše:
Nejradši koukáme na kvalitní filmy doma na plazmě, aspon to neřve tak jako v kině :pankac:

my taktez a hlavne ten rev v tom kine je priserny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.5.14 19:46

@Tuco to me zas odradi titulky :? :lol: Ale myslim si ze prave cesky dabing je na dobre urovni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.5.14 19:58

U nás máme kino za těch 80, když je to nějaký běžný film - až 120, když je to takový, kde čekají velkou návštěvnost nebo 3D. A kino je po rekonstrukci, takže super lehací sedadla a ulička nesrovnatelně větší než v multikinech na Zličíně nebo na Andělu a kvalita obrazu i zvuku mi bohatě stačí. Nově začali dělat čerstvý popkorn, ale cenu jsem ještě nezjistila :-) Ale i tak tedy chodíme jen občas, neb nemíváme hlídání, takže spíše na dámské jízdy s kamarádkou. Navíc taky dávají samý hovadiny (a to myslím obecně - neb u nás v kině hrají obvykle to, co v Praze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
17.5.14 21:28
@verunB píše:
@Tuco to me zas odradi titulky :? :lol: Ale myslim si ze prave cesky dabing je na dobre urovni :potlesk:

Možná býval…
Hlavně překlad je vždy naprosto otřesný… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová