Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do multi kina chodíme tak 1× za rok celá rodina. Jinak se díváme doma a stahujem jak draci ![]()
@Antonie Bolavá píše:
no co si budeme povídat, ona i ta zoo se dost prodraží. Zrovna jsem zamlouvala 4 dny v safari kempu ve Dvoře a plakala bychAle ten zážitek se zase s kinem nedá srovnat. Tady ty prachy fakt nejsou vyhozený
Právě, to si doma přece jenom nestáhneš ![]()
My chodíme do kina tak 2× do roka a v den, kdy je to levnější, myslím, že to bylo pondělí
Naposledy jsem byla tak před 2 měsíci a nevšimla jsem si, že by horní řady byly za dražší cenu
Co je to za kino?
Předražený popcorn a colu si tam teda nekupujeme, obejdeme se bez toho ![]()
Nejradši koukáme na kvalitní filmy doma na plazmě, aspon to neřve tak jako v kině ![]()
@CokeLady Miluju je, ale je to drahé, naposledy jsme byli všichni na Hladových hrách II., četli jsme to celá rodina, tak jsme se těšili a nadšení veliké, ale 1000 nestačilo
(s popcoenem, zmrzkou, kafem, colou).
@Tuco píše:
@verunB mě naopak zase vždycky odradí českej dabing…na dabovanej film bych nešla ani zadarmo
My taky koukáme na všechny filmy v angličtině s českými titulky. Hlavně u seriálů mi ten dabing vadí ![]()
@CokeLady píše:
Já ráda jak to řveA že jsou tam slyšet i ty nejnepatrnější ruchy.
brala bych sluchátka ![]()
@MUFICE píše:
Nejradši koukáme na kvalitní filmy doma na plazmě, aspon to neřve tak jako v kině
my taktez a hlavne ten rev v tom kine je priserny!!
@Tuco to me zas odradi titulky
Ale myslim si ze prave cesky dabing je na dobre urovni ![]()
U nás máme kino za těch 80, když je to nějaký běžný film - až 120, když je to takový, kde čekají velkou návštěvnost nebo 3D. A kino je po rekonstrukci, takže super lehací sedadla a ulička nesrovnatelně větší než v multikinech na Zličíně nebo na Andělu a kvalita obrazu i zvuku mi bohatě stačí. Nově začali dělat čerstvý popkorn, ale cenu jsem ještě nezjistila
Ale i tak tedy chodíme jen občas, neb nemíváme hlídání, takže spíše na dámské jízdy s kamarádkou. Navíc taky dávají samý hovadiny (a to myslím obecně - neb u nás v kině hrají obvykle to, co v Praze).
@verunB píše:
@Tuco to me zas odradi titulky![]()
Ale myslim si ze prave cesky dabing je na dobre urovni
Možná býval…
Hlavně překlad je vždy naprosto otřesný… ![]()