Šikana a deprese

14.5.14 09:17

Pomóct! :(

Holky je mi 17let mám přítele 300km daleko je mu 24.
Doma to mám naprd, chodím na SŠ jsem v 1.ročníku v oboru
pečovatelka. Problém je v tom, že mám ve škole menší šikanu :( Nechci
tam chodit :/ mám deprese říkám to příteli, mamce a nikdo nic! Řeknou mi, že tam prostě
chodit budu, já to chápu, ale už nemůžu. Mám problémy doma, ve škole i s přítelem :(
Přítel je nervák, všechno podle něj a já jsem ta nešikovaná! :( chci být s ním, chci, aby se přestěhoval a nic.
Jsem na pokraji sil.
Omlouvám se za obtěžování mnou. Možná jsem psychopat, ale nezvládám to. Už mi dochází síla být na světě.
Jsem blbá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
14.5.14 09:19

Nemůžeš přejít na jinou školu? Mnohé by to vyřešilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.5.14 09:20

Prosím tě, nemůžeš mluvit se svou třídní? Nemáte tam nějakého výchovného poradce? Nějaký dospělý dohled, s kterým bys mohla mluvit a řešit tu šikanu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155

Když ti nepomůže rodina, pokus se to řešit ve škole. Učitelka, ředitel.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Loll
nemúžu, mamka mi to nedovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:21

Už sem byla za výchovným poradcem a nic, řekla, že to budem řešit. A nic :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.5.14 09:22

No a k příteli, pokud je už ted nervák, a vše musí být podle něj-chceš s ním být?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.5.14 09:23

Specifikuj tu sikanu? v 17 ti v prvnaku? ty uz si na nejake SS byla? napis vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:24

@WERISKA
pro mě to je těžké. Miluju ho! Chci, ale vím, že se nezmění :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
14.5.14 09:24

Přijde mi podezřelé, že máš v nicku 1990 a je ti 17.

Ale jestli nelžeš, tak se zkus obrátit na výchovného poradce, na třídní, na ředitele školy, prostě kohokoli, kdo je na škole odpovědný. Pak můžeš podat stížnost na školní inspekci (i anonymně), kdyby se nic nedělo.

Kdyby ta šikana byla fyzická, tak bych k tomu na tvém místě začla posilovat nebo chodit na nějaký bojový umění.

Příspěvek upraven 14.05.14 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.5.14 09:25

A nechceš spíš přerušit školu, aby jsi se přestěhovala za ním ty? Promin, jen mě to napadlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
14.5.14 09:25
@terulína1990 píše:
Už sem byla za výchovným poradcem a nic, řekla, že to budem řešit. A nic :/

Navštiv nejbližšího psychologa. V každém městě existují bezplatná psychologická centra, která se jmenují Poradna pro manželství a mezilidské vztahy - najdi si nejbližší a dojdi za nimi, vše jim řekni, oni ti poradí, jak postupovat, co dělat, a tak.. Jsou to profíci a stojí vždy za tebou.
My ti tu těžko něco poradíme, když vůbec netušíme, o co se jedná a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.5.14 09:26
@WERISKA píše:
A nechceš spíš přerušit školu, aby jsi se přestěhovala za ním ty? Promin, jen mě to napadlo. :think:

v sedmnácti? A kdo ji bude živit? Myslíš, že ji rodiče dobrovolně pustí a ještě jí sbalí tašku a odvezou za ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:28

@nadus
začalo to, tak že jedna holka ze třídy měla zájem si psát s mím přítelem o sexu. Zatrhla jsem ji to! Pak to začlo, poslala proti me celou třídu. Nadávají mi, jednou mě chtěla jedna z nich napadnout, ale já se nenechám. Ale jsem citlivž človek
Fakt už nemůžu. Měla jsem odklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
14.5.14 09:29
@terulína1990 píše:
@nadus
začalo to, tak že jedna holka ze třídy měla zájem si psát s mím přítelem o sexu. Zatrhla jsem ji to! Pak to začlo, poslala proti me celou třídu. Nadávají mi, jednou mě chtěla jedna z nich napadnout, ale já se nenechám. Ale jsem citlivž človek
Fakt už nemůžu. Měla jsem odklad.

a proc si mela odklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová