Šikana a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
14.5.14 09:40
@terulína1990 píše:
@SlecnaSally
spíš to načli oba.Jak se mám s přitelem pobavit aby u toho neřval? :(

Bože,,tak rada pro tebe
1.rozejít se s tím nervákem a nevěrníkem
2.Holce říct, at si ho teda nechá a chceš mít klid, vyřešit to s ní(nevíš, co on ji psal, třeba je zamilovaná tak na tebe žárlí)
3.at uděláš první 2 body, tak bude škola v pohodě..

Jsi mladá, vystuduj a chlapů ještě poznáš! Jestli chceš otěhotnět tak se běž léčit, to není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838

@terulína1990 no ja se snazim dozvedet vic, ono to neni jen tak nekomu poradit, kdo tady pomalu vypada na psychiatrickou lecebnu… i kritiku bych vuci tobe volila opatrne.
Zatim na mne pusobis, jako clovek, ktery se zbytecne zene za dospelosti a nema na to… mas cely zivot pred sebou. Kam spechas? ty si dodelej skolu… Nelep se na chlapa, na to mas casu dost… Aby sis jednou o 20 letech nerikala, jak si byla blba… pokud chces rady starsich a zkusenejsich / jako mohla bych byt tvoje mama vekem… tak mi ver, ze prozijes kvalitnejsi zivot, kdyz sklidnis hormon - a to jde VULI… Zacnes se soustredit na veci, co te bavi a v cem by ses videla, ze muzes delat jako zamestnani.
Pokud je pritel nervak, tak at si nervi a je dobre ze je daleko… Ve skole bud pragmatik, na zbytek tridy prd / klidne jak rikaji tady zensky, na ferovku nabonzovat rediteli ucitelce atd / pokud to bude neunosne NEJANCI svet se nezbori, prejdi na jinou skolu…
Kdyz chces byt pecovatelka, tak si najdi brigadu v nejakom senior ustavu, privede te to na jine myslenky… a hlavne pryc z emimina, zij zivot - virtualni svet je fajn, ale jenom se zahrabes… ve tvem veku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Cayse
Nechci se ho vzdát :/ No, budu mít stracený rok, že@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.5.14 09:41
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
víš :( mám taky chuť, ale miluju ho a nevim j se zbavit toho odmilováni. Ješte si založil lidé jako holka píše si
s lezbičkama a oni mu posilají nahé foto.

Ježiši, proboha, tak co řešíš??Zaměř se na školu. Stojí ti za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
14.5.14 09:41

Tak ta prve toho tvyho dementniho pritele bych kopla do riti. Nevazi si te, nemiluje te.Tak to proste je. Casem si najdes nekoho jineho.Za druhe bych promluvila VAZNE s mati a rekla co se deje ve skole. Kazda normalni matka by to resila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.5.14 09:42

Mému synovi je 17 let a je ve druháku. Odklad neměl. Je konec školního roku, to je normální. V nicku má slečna 1990 pravděpodobně kvůli roku narození přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.5.14 09:42
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
víš :( mám taky chuť, ale miluju ho a nevim j se zbavit toho odmilováni. Ješte si založil lidé jako holka píše si
s lezbičkama a oni mu posilají nahé foto.

ty voe… a to ti nestačí? Máš pocit, že to je normální chování?
Na tvém místě bych neřešila nic dalšího, s radostí ho přenechala té spolužačce, ať si nabije pusinku ona a věnovala bych se škole… a ta „šikana“ by skončila, jestli teda myslíš šikanou to, že je spolužačka na tebe naštvaná, žes jí chtěla zakázat to psaní a pomlouvá tě u ostatních… nebo jak se projevuje ta šikana, kterou zmiňuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
14.5.14 09:43
@terinka4444 píše:
Prosím tě, nemůžeš mluvit se svou třídní? Nemáte tam nějakého výchovného poradce? Nějaký dospělý dohled, s kterým bys mohla mluvit a řešit tu šikanu?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě šikanovala moje češtinářka a představ si že byla i výchovný poradce… co pak dělat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:43

@nadus
dékuju moc! Snažím se na ně vyprdnout, ale jde to těžce. Nechci otěhotnět v tomhle věku to né…Budu muset najít nejaké řešení :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
14.5.14 09:45
@terulína1990 píše:
@Cayse
Nechci se ho vzdát :/ No, budu mít stracený rok, že@

já v 17 letech jsem si neskutečně užívala, užívala jsem si toho že jsem mladá, že mám spoustu možností a poslední, nad čím jsem přemýšlela je, jak si udržet někoho kdo mě deptá. Nedělej to. Není to poslední vztah který máš - to mi věř. Nechci, abys zůstala těhotná, bez podpory, bez rodičů, s hysterickým přítelem na krku co pro ránu nejde daleko. Zvaž své možnosti a zkus se rozhodnout jako dospělý člověk. Nic ti nebrání si v 18 - nebo i dřív najít brigádu, třeba si s přáteli najít byt a bydlet spolu a do toho studovat. Jenže to opravdu není lehké a když člověk nechce, tak se logicky nic nestane. Přestaň tu psát a obhajovat se a JEDNEJ!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
@Terezka s Denískem píše:
Já nechápu proč si ty madé holky dělají těžký život už od mala.. :nevim: Je ti 17 let máš být štastná, ale zatím prahneš po chlapovi se kterým nejsi štastná to je asi to první zlo.. Druhé zlo je komunikace s rodiči a o škole ani nemluvím. Prostě jak si kdo život udělá takovej ho má. A já sem taky měla odklad a v 17 jsem v prvním ročníku nebyla ;)

presne tak… a vis v cem to podle mne je? ze hodne rodicu vychovavaji sve holcicky ve stylu PRINCEZNA, vse se toci kolem povrchni krasy… Zeny pak nemaji zadne zajmy a konicky a smerovani… a jedine cim se zabyvaji je sex, chlap - to ze jsou prazdne jak plechovky od coca coly je vec jina… je to unavne… hledala bych chybku v rodine… takovy oslik jak je zakladatelka je toho zivym dukazem / bez urazky, ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@MambaJ co? taky ji mám na češtinu. To je teda Boj. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
@MambaJ píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě šikanovala moje češtinářka a představ si že byla i výchovný poradce… co pak dělat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kopnout ji do xiftu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:47

@Cayse díky moc! dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.5.14 09:48
@terulína1990 píše:
@nadus
dékuju moc! Snažím se na ně vyprdnout, ale jde to těžce. Nechci otěhotnět v tomhle věku to né…Budu muset najít nejaké řešení :/

Nechceš otěhotnět, ale tohle jsi psala 31.3.
Ahoj holky,
jsem snad 10dní po oplodnění s přítelem jsem spala v plodné dny.
Bolí mě v podbříšku, též na levé a pravé straně.
Prodělala jsem záhnet delohy a močového měchýře brala jsem antibiotika, ale záhnět
močového měchýře mám stále. Pořád mám zvýšenou a poslední 3dny mám 37,3.
Dělala jsem si test a negativní zrejme je brzy.
Ale slyšela jsem, že pri zanetech a dobrání antibiotik je sance na brzke oplodnení, ale to se mi zdá divné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová