Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terulína1990 píše:
@MambaJ co? taky ji mám na češtinu. To je teda Boj. :/
a tebe šikanuje češtinářka?
@terulína1990 ty tu mas vic profilu co? Vsadim boty, ze diskuze: chci jit k priteli je tvoje ![]()
@lleennttiillkkaa kde ty to vždycky dokážeš vyhrabat
já jsem v tomhle zaostalá - nenajdu nic ![]()
Jinak jak už tady bylo řečeno, s tím klukem se rozejdi, stejně bydlí 300km daleko, sejde z očí, sejde z mysli.
S rodičema si promluv normálně, bez zbytečné hysterie, řekni jim, co se děje.
Pokud ti nepomohl výchovný proadce, řeš to s jiným učitelem.
holek si nevšímej, jsou to nanynky a čím víc na to reaguješ, tím víc je to baví.
@Cayse výrobní tajemství
normálně jsem si klikla na zakladatelky profil, koukla kde ještě diskutuje a prolítla to ![]()
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
nene, jen výchovná poradkyně.
takže tě šikanuje výchovná poradkyně? Nebo co teda myslíš tou šikanou?
@lleennttiillkkaa
rodiče mi nepomůžou, a výchovný poradce taky zatím ne.
To teda :/
Jinak díky.
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
nene, jen výchovná poradkyně.
a ta tě šikanuje jak?
Už jsem pochopila, že spolužačky o tobě někde v anonymním internetovém světě troubí, že jsi lesba, což je sice blbý, ale jsou i horší věci…
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
píšu, celá třída.
ale jak? Pořád se snažím dobrat se, co ti dělají, jestli by se na to nenašla rada, co proti tomu můžeš udělat ty a pořád netuším, co ti teda dělají… ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@Cayse výrobní tajemstvínormálně jsem si klikla na zakladatelky profil, koukla kde ještě diskutuje a prolítla to
jo tak tohle by mě nenapadlo - já se někomu podívám na profil většinou nevědomky - když mi ulítne myš ![]()
@Regina Hero
ty jsi hodná! takhle cela třída je proti mě nadávají mi a jedna mě chtéla napadnout. Tak nesnaším školu!
Dřív sem tam chodila ráda ale teď vůbec :/
@Cayse no já se na ně normálně taky nekoukám, ale v případě jako je tento, mě to zajímalo. Respektive mě zajímalo, co hledá 17. letá žába na portálu o miminech a podobných věcech. Já v jejím věku chodila na xchat, kde jsem mohla komunikovat se sobě rovnýma.