Šikana a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7626
14.5.14 16:12

@terulína1990
a) bud Rada, ze na nejake skole jsi- dle pisemneho projevu by se ti nemuselo podarit dostat se na jinou
b)v 17cti umis spat s dospelym chlapem a neumis se vyporadat s rozdajnou spoluzackou?
c)vic nez cokoli bych se upnula na uceni a vyuceni, nez resit zrejme naruseneho chlapa co te ma uplne v pazi a stejne spi kde s kym
d) jestli otehotnis, jsi koza nebeska a nemas na to ani vychovne a ani financne a pokud nemas dobre rodinne zazemi, kam myslis, ze se to dite dostane? Z pritele manzel urcite nebude…
e)navsteva psychologa neni od veci
f) stejne si myslim, ze je to fake…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 16:18

Já ti poradím jedno navštiv doktora. pak se někam zavři a až si v hlavě srovnáš priority tak se ozvy. Neumíš odpovědět na normální otázky a chceš poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 16:22

Supér fake, vymýšlím si. Spát s chlapem umím? Moje věc! Sakra dejte mi pokoj s těma komentama typu lžes apod!
Díky bohu našly se tu normální a slušně odpovídali. Jestli lžu, tak to nekomentuj. Nevím k čemu by mi to bylo, ale když myslíš, tak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 16:23

@Terezka s Denískem u tebe to jsou normální otázky? podle mě né. Rejpalkám nebudu vůbec odepisovat.
Aspoň, kdybych byla na hlavu, tak to beru (y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 16:51

No podle toho jak píšeš mi příjdeš trošku na hlavu a také píšeš o depresích atd s tím se většinou k doktorovi chodí víš ;) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.5.14 18:52

@terulína1990 ono bohužel i tyhle komenty patří k životu. V životě se prostě najdou lidi, kteří tě nebudou jenom milovat a uctívat. Ty v podstatě ani poradit nechceš, cokoliv ti poradíme, tak je špatně.
Proč nejdeš za jiným učitelem, když ti výchovný poradce nepomohl, ptám se tě na to už asi po třetí
deprese rozhodně nemáš, ty vypadají jinak
pychická šikana? Popiš blíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
15.5.14 01:07
@svycarka píše:
@terulína1990
a) bud Rada, ze na nejake skole jsi- dle pisemneho projevu by se ti nemuselo podarit dostat se na jinou
b)v 17cti umis spat s dospelym chlapem a neumis se vyporadat s rozdajnou spoluzackou?
c)vic nez cokoli bych se upnula na uceni a vyuceni, nez resit zrejme naruseneho chlapa co te ma uplne v pazi a stejne spi kde s kym
d) jestli otehotnis, jsi koza nebeska a nemas na to ani vychovne a ani financne a pokud nemas dobre rodinne zazemi, kam myslis, ze se to dite dostane? Z pritele manzel urcite nebude…
e)navsteva psychologa neni od veci
f) stejne si myslim, ze je to fake…
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová