Šikana a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
14.5.14 09:29

@terulína1990 a jak se projevuje ta šikana?
Jinak by mě zajímalo, jak často se vidíte s přítelem, když je tak daleko… asi to nebude zrovna ideální vztah, i když chápu, že ve tvém věku se ti zdá tenhle přítel jako jediná a osudová láska a chceš, aby to nikdy neskončilo… ale když ti i takhle na dálku spíš ubližuje a nevím co ještě dělá (jak píšeš, že je cholerik), tak to asi nebude mít zrovna budoucnost… našla bych si nějakého mladšího, klidnějšího a nejlépe někde poblíž… v sedmnácti máš s klukem randit každou volnou chvilku, chodit do kina, vodit se za ruce a chodit na zmrzlinu… a ne se stresovat s někým, kdo je navíc ještě 300 kiláků daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.5.14 09:31

@Regina Hero Jen mě to prostě napadlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259

@terulína1990 holka ty jsi dobře rozháraná co? S přítelem spíš bez antikoncepce, dle tvých příspěvků chceš asi otěhotnět, nikdo tě nemá rád, nikdo tě nechápe a v 17 letech nemáš jinou starost, než se jít radit na emimino.
Jako skutečně šikanované děti to nějak veřejně moc neventilují, to jednak. Další věc je ta, že nepíšeš jaká šikana, máš nick s divným letopočtem, v 17 jsi teprve v prváku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jéžiš holky nelžu. Proč vůbec bych měla.
Odstěhovat? upřímę, chtela bych, ale nemůžu. To je pochopitelné.
Jak fungují rekvalifikační kurzy, chci mít výučák. Bojím se, že takovým zpusobem co je ted, to nedodělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
14.5.14 09:32

Proč chtěla psát tvému příteli a on to chtěl taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.5.14 09:33

@lleennttiillkkaa Mě to příjde taky divný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:33

Mám otázku :( Nepodezírej te mě pořád! Tak pardón, že jsem píšu a potřebuju rady od skuženějších!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:35

@SlecnaSally
spíš to načli oba.Jak se mám s přitelem pobavit aby u toho neřval? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.5.14 09:35

@terulína1990 Tady ti můžeme akorát poradit, at tu šikanu řešíš tedy ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:36

Já nechápu proč si ty madé holky dělají těžký život už od mala.. :nevim: Je ti 17 let máš být štastná, ale zatím prahneš po chlapovi se kterým nejsi štastná to je asi to první zlo.. Druhé zlo je komunikace s rodiči a o škole ani nemluvím. Prostě jak si kdo život udělá takovej ho má. A já sem taky měla odklad a v 17 jsem v prvním ročníku nebyla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
14.5.14 09:37
@terulína1990 píše:
@SlecnaSally
spíš to načli oba.Jak se mám s přitelem pobavit aby u toho neřval? :(

načli to oba? V tom případě bych se vykašlala na takového přítele, kterému není blbé si o sexu psát s tvou kamarádkou… a jestli na tebe řve, tak tím tuplem bych mu dala kopačky… a hlavně s ním nezkoušej otěhotnět… to by sis nepomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@WERISKA
doufám, že to vyřeší :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
@terulína1990 píše:
Jéžiš holky nelžu. Proč vůbec bych měla.
Odstěhovat? upřímę, chtela bych, ale nemůžu. To je pochopitelné.
Jak fungují rekvalifikační kurzy, chci mít výučák. Bojím se, že takovým zpusobem co je ted, to nedodělám.

Milá dámo, v životě existují určité priority. Takže si zvaž, opravdu důsledně, zda je pro tebe důležité získat výuční list a tedy mít šanci na kvalitnější zaměstnání, v oboru, který tě snad zajímá.
Nebo chceš za každou cenu žít trvale se svým partnerem, co nejrychleji s ním mít dítě a být nedostudovanou ženou v domácnosti finančně i bydlením zcela závislou na svém příteli.
Nebo je něco jiného, dalšího, o čem nevíme, a co považuješ za důležitý středobod svého světa a chceš si za tím jít..
Najdi si jeden hlavní cíl, a za ním si jdi, dokud si jej nesplníš. Když budeš lavírovat a vymýšlet, co a jak jinak a jednodušeji, tak se ti zboří všechno a brzo tu budeš psát, jak jsi nešťastná, po rozchodu s přítelem, nedostudovaná a bez podpory rodičů.. - to by byl fakt blbý start do dospělosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8818
14.5.14 09:39
@terulína1990 píše:
@SlecnaSally
spíš to načli oba.Jak se mám s přitelem pobavit aby u toho neřval? :(

nijak. Cholerik startuje na první našlápnutí - vím to moc dobře. Jsem taky cholera. Pokud se nechce ovládat a podobně, měla bys zvážit rozchod. Soužití s cholerou je velmi náročné a jsi v situaci, kdy si tyhle vztahové problémy nemůžeš dovolit. Je ti 17, pravděpodobně je to první asi vážný vztah a chápu, že se ho vzdát nechceš. Ale nejprve bys měla vyřešit školu. Se základkou nevím kde tě zaměstnají. A s dítětem na krku? To je tak na azylový dům. Zatlačila bych doma na rodiče ohledně přestupu - pokud výchovný poradce a ředitel školy nemíní šikanu řešit. Jiná možnost není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 09:39

@Regina Hero
víš :( mám taky chuť, ale miluju ho a nevim j se zbavit toho odmilováni. Ješte si založil lidé jako holka píše si
s lezbičkama a oni mu posilají nahé foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová