Šikana a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
14.5.14 09:59
@terulína1990 píše:
@lleennttiillkkaa
rodiče mi nepomůžou, a výchovný poradce taky zatím ne.
To teda :/
Jinak díky.

tak si zajdi za JINÝM učitelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
14.5.14 10:11

Zakladatelko neměla by jsi náhodou teď být ve škole?? Jinak šikana byla a bude s tím se musíš vyrovnat ty a najít si sama způsob jak si poradit. ( Mimochodem byla jsem šikanována ze strany spolužáků na učňáku i ze strany učitelky na střední, která to dotáhla tak daleko, že mě napadla i před maturitní komisí) takže vím, jaké to je ale musíš zabrat ty a né čekat, že ti někdo pomůže v životě může být ještě mnohem hůř takže se začni snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka
14.5.14 11:01

@terulína1990 Hele, trošku nám tu kecáš. V jedné ze svých diskuzí jsi psala, že se asi otěhotnění nepovedlo…tak koho tu taháš za nos??? :roll:

• Citovat
  • Upravit
27259
14.5.14 12:40

@Beruška-Boubelka evidentně jsem to tak nepochopila jenom já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
14.5.14 13:45
@terulína1990 píše:
@MambaJ co? taky ji mám na češtinu. To je teda Boj. :/

fakt? není to náhodou taková kudrnatá blondýna???(umělecká škola)??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 13:50

@MambaJ
nene, jen mám výchovnou poradkyni taky na češtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
14.5.14 14:00

@terulína1990 aha, už jsem se lekla, nemáš náhodou v kolektivu samé holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 14:03

Mám a opravdu hrůza. Moc Vás prosím o radu! už tam nechci být, jak je to z dálkovým nebo nějaké kurzy? chci dosáhnou, alespoň výučáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 14:04

Terulína1990- Já to vidím tak, že si tu hraješ na chudinku a přitom si to děláš sama.. Proč lžeš? když v jiných diskuzích píšeš o tom jak se ti asi nepodařilo otěhotnět? že s ním spíš bez ochrany atd? Jsi sobec protože nejdej bůh, aby se ti podařilo otěhotnět a ty přivedeš na svět miminko které rovnou přivedeš do bídy do rozvrácených vztahů a vyroste z něj nějaký varh když to přeženu. :D
Pořád tu holky z tebe tahaj jak tě šikanují tak se normálně vyjádři i když chápu, že v tvém věku je to složité.
nejhorší kombinace je pubertačka, která vidí všechny kolem sebe jako zdroj zla a ty jsi ted ta chudinka a všichni josu špatný jo a ještě mě napadla otázka nepodřezáváš se?? jako schválně to taky hodně dělaj mladý holky že si řežou do rukou atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 14:10

@Terezka s Denískem
co si to dovoluješ?
Když si myslíš, že lžu, tak to nepiš. Chudina si připadám já nepotřebuju, aby me nikdo litoval.
Přez net! Jinak ptám se na neco jiného. než otěhotnení! díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
14.5.14 15:17
@terulína1990 píše:
@Regina Hero
víš :( mám taky chuť, ale miluju ho a nevim j se zbavit toho odmilováni. Ješte si založil lidé jako holka píše si
s lezbičkama a oni mu posilají nahé foto.

Tahle počáteční zamilovanost je čistá závislost na endorfinech, nic jiného - je to závislost, čili, pokud dojde k rozchodu v této fázi vztahu, vždycky přichází absťák, bohužel :( Tím jsme si prošly asi každá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 15:19

@Sluka
to asi jo, to víte zamilovaná 17 :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
14.5.14 15:22

@terulína1990 Je úplně jedno, v kolika letech se člověk zamiluje. Na počátku to působí jako antidepresiva, o to horší je je ze dne na den „vysadit“.. Pomáhá sport a velké fyzické vypětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
14.5.14 15:43

@terulína1990 tak znova, jak konkrétně tě šikanujou spolužačky a jak konkrétně učitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 15:53

@lleennttiillkkaa
učitelka né to ste si spatne precetli :/ spoluzaci a to psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová